fredag 8 oktober 2010

Pazza news

På lördag har Danderyds SK invigning av det nylagda konstgräset på Danderydsvallen. Naturligtvis har Pazza redan varit där och gjort sin bedömning. Det ser riktigt bra ut, men tänkte man verkligen på hur klubbens gemensamma "träsk-filosofi" ser ut när man la det?
A-lagsspelarna såg chockade ut när bollen rullade utan någon studs.

Vad händer på lördag då? Ja, den stora matchen, eller slakten av veteranerna, kommer avgöras kl 19.30. Dock måste A-laget se upp med veteranernas nummer 9, den fruktade Hasse Ball. Om han har vaknat på rätt sida så är hans vänsterfot ett livsfarligt vapen.

Det har länge ryktats om att Pazza kommer ha sitt eget tält nere på Danderydsvallen, Pazza-tältet. Vi får se hur det blir med det, men tanken är att några spelare från A-laget kommer stå och signa autografer och marknadschefen kommer ha ett 4 timmar långt föredrag om Pazzas verksamhet.
Vi kan varken bekräfta eller dementera KORs medverkan i tältet, men det har ryktats om att han kommer vara DJ och bartender under kvällen, ståendes i klassiska knä-shorts och v-ringad t-shirt. För hela året har jag väntat på, juni juli augusti.

Det ryktas om en bastukväll och ett besök på Lemon på lördag efter matchen. Bara för att reka och kolla med Lemon så att dom vet vad som gäller inför nästa lördag...troligtvis har dom ingen aning om vad som väntar dom.
Sitter ett förälskande par och trycker i sig varsin Rembrandt (som tjejen troligtvis har betalat) vid vårat bord så låter vi Sunken sköta det ("Vilka fan är ni?!").

Hatten, håll dig i skinnet för f-n.

Nästa lördag är det fotbollsavslutning. Oooh så spännande. Vem kommer få det ärofyllda priset Årets spelare. Vem kommer få priset för årets mål?
Framför allt, vem kommer bli Årets Pazzarian och vem har gjort Årets Pazzamoment? Intresset för dessa priser har varit gigantiskt! Så stort att Pazza inte har brytt sig att hämta priserna än, men dom är på gång.

Balotelli är 18 år nu (apropå nästa lördag)...ville bara säga det.


Pazza DSK

1 kommentar:

  1. Ni har sämst hemmastatistik i år i serien. Konstgräset gynnar er!

    /Nisse P

    SvaraRadera