fredag 29 oktober 2010

Rawling talar ut

Pazza har fått en exklusiv intervju med nr 33, Mattias Rawling. På engelska kallas han Rawlings, bara en notis.
Eskola har varit en av många som gått i bräschen på chatten och bl.a. kallat Rawling för patetisk. Pazza bestämde sig därför att ta kontakt med Rawlings och stämma av läget.

Tja Rawling, hur är formen just nu?

Jo den är uppåtgående, tränar för fullt! Löpning, gym och innebandy,. Jag håller i gång!

Hur har säsongen sett ut för din del?
Ganska blandat resultat, Är inte riktigt nöjd med min insats och min träningsnärvaro på hösten.

Hur ser den kommande säsongen ut för dig?
Jag tänkte köra på och se vart det bär. Enligt rykte så är ju målvakter på topp mellan 30 och 35!

Vad tycker du om Markus Eskola?
Jag har hört talas om honom men aldrig riktigt sett honom, varken på läktaren eller på planen de senaste åren. Är han en myt, som Loch Nessodjuret?

Vad tycker du om Martin Persson?
Det är alltid ett jävla gnäll på den mannen. Ingenting är bra. Men va fan, passar det inte gör något åt det och gnäll inte bara, AGERA!
Vill du inte ha instruktioner av mig så säg det, och ta tag i det själv istället för att bara gnälla och vara bitter.

Vilka målvaktshandskar föredrar du mest?
De som har bra grepp! Dvs inte Errea!

Frosten snackar om att köpa en Porsche och äter rysk kaviar på lunchen. Hur ser en lunchlåda i Södertälje ut?
Det är som vanligt i Tälje, Kör BMW och äter Kebab!

Handen på hjärtat, borde du ha fått spela fler matcher än vad du har fått?
Jag anser att ett par till hade varit berättigat, men det är tränaren som tar ut laget och bör ha all information som gör att han väljer en bra elva som ska spela.

Vad hände egentligen i AIK när du spelade där? Var du nära att komma in i seniortruppen?
Vi hade en liten kontraktsdispyt som gjorde att jag bröt helt med klubben och gick till DSK, som 16-åring.
Seniortruppen var väl aldrig nära men om båda parter hade haft ambitionen att förhandla hade kanske situationen varit annorlunda.

Vet du vem Bergstaca är?
Jag bryr mig inte om denna Bergsvacka!

Frosten dillar om legendstatus och anser att han borde erhållas Lifetime Achievment Award. Kommentar?
Vem är denna Frost och komma och tycka att han ska få ett sådant pris? Han har ju inte ens DSK som modersklubb! Då kommer han aldrig att kunna få ett sådant pris. Jag har varit i klubben i 15 år! Hur läng har han varit närvarande? Jag har fått Börje Åbergs stipendium! Har han det? Inte så troligt.
Så som svar på frågan skulle jag säga att han ALDRIG ska få ett Life Time Achievment Award!

Vad ser du dig göra om 5 år?
Svårt att säga just nu, troligtvis lägger jag av efter att Frost har gjort det, enligt önskemål på PAZZA-omröstningen. Men det är upp till Frost. Spelar han kvar om 5 år, så gör jag det också!

Eskola snackar om comeback nästa år. Kommentar?
Det har ryktats om en comeback för denna myt varje år, men som vanligt blir det väl en no show som vanligt eftersom vi inte tränar på dennes favoritunderlag grus längre.

Vad är det bästa med att spela för DSK?
Givet är alla lagkamrater och Alla Kick offer på Lemon!


Pazza DSK

Nya tider i chatt-tablån

Säljaren avvek från gårdagens utfrågning. Det kan antingen uppfattas som att han visste vad som skulle komma och flydde. Sedan fyllde han år igår också, så han kanske var upptagen på annat håll.
Hursomhelst så var det mycket upprörda läsare igår på chatten. Ord som skandal och patetisk kom i var och varannan mening.

Pazza har ännu inte beslutat om Säljaren ska få en ny chattid. Det vi däremot kan avslöja är att Nille ska få en ny tid. Arrogansens modehörna blev ett praktfiasko då endast en besökare kom....Hatten!

Kvastens Bittra Hörna fortsätter på måndag, och Kvasten hälsar att han redan är klar med sin lista för vecka 44.

För mer information om våra kommande program, se chatt-tablån.

Pazza DSK

onsdag 27 oktober 2010

Nilles Modehörna utgår

Pga diverse misskommunikation internt utgår/utgick kvällens Nilles Modehörna. Huvudpersonen sägs vara mycket missnöjd med Pazza. Pazza jobbar febrilt med att få till ett nytt datum:

"Jag vet ärligt talat inte vad som gick fel. Det kan bero på att folk var mätta efter Konsultens chatt tidigare idag. Vi jobbar stenhårt på att få till ett nytt datum då vi vet att både Messias och våra läsare vill prata om detta ämne", säger marknadschefen.

Pazza DSK

Pazza efterlyser gästkrönikor

Som ni säkert har märkt så har redaktionen fått skrivkramp. Det är väldigt svår i dessa tider att få fram något häpnadsväckande repotage etc. Det vi har att se fram emot är det första avsnittet av Pazza Cribs, en liten teaser inför den kommande säsongen. Först ut är Nille Rysjö, och inspelningen kommer starta någon gång i November.

Säljaren var fly förbannad på marknadschefen i förmiddags och pekade ut denne som ansvarig för sidan är så blek. Jag kan bara hålla med, och jag tar givetvis till mig av Säljarens kritik.

Fram tills dess så efterlyser vi gästkrönikor från er läsare. Är det något ni vill ta upp på Pazza, det kan vara vad som helst, så är det bara att maila in det till oss på pazzadsk@gmail.com

Om ni ändå undrar hur det ser ut framöver så har vi detta på gång:
-Utfrågningarna på chatten fortsätter. Se Chatt-tablån.
- Pazza Cribs
- Pazzakalendern (12 spelare, utvalda av Pazza, kommer figurera på varsin månad. Rawling har lovat att ställa upp som fotograf)
- Pazzadokumentären (än så länge är det inte klubbat, men vi jobbar på att hitta en lösning)


Marknadschefen
Pazza DSK

tisdag 26 oktober 2010

Ny Omröstning på Pazza

Under den omåttligt populära Pazzachatten ligger nu en väldigt viktig omröstning angående hur vi spelare vill förhålla oss till vinterns träning och tider. Det är av stor vikt att ni röstar så Pärlan kan få en bättre bild om vad vi spelare tycker.

Gå in och gör din röst hörd eller du får skit i evigheter på Pazzachatten!

Pazza DSK

DSK vidare till 3e omgången av Stockholm Cup

En kortare sammanfattning av gårdagens match mot Lokomotiv Blackeberg: Pärlans första match som huvudtränare för DSK slutar med vinst. Stort grattis! Skönt att du inte gick på lockbetet från pinsamheten Hatten att byta ut Pinky efter 5 minuter, du stod upp och följde din spelplan.

Sam E gjorde tre mål. När hände det senast?

Kvasten bommade igen, förutom straffarna då. Han lär vara så sjukt bitter idag ändå vad jag har hört.
Vi spelade i ärlighetens namn inte bra, men planen var helt bedrövlig, det gynnar ju inte ett lag som vill spela vacker fotboll. Men det känns skönt att vi har ett ess i rockärmen om det skiter sig. Vi går tillbaka till träskfotbollen. Nya DSK är oberäkneliga.

Här följer spelarbetyg från gårdagens match. Vägen tillbaka startades med en vinst.

SPELARBETYG

Skala: 1-5


1. DSK
2. Bergetkvalité
3. Godkänd
4. Beleklass
5. Klassespieler


Martin Persson (Bitterheten) 3
Gör det han ska, d.v.s. lyckas inte rädda någon av motståndarnas två divisionsskillnadsstraffar, men stänger därefter matchen i målet. Han blev av med bindeln och frös rätt duktigt kan man tänka sig. Något vi säkerligen får höra i nästa vecka av Kvastens Bittra Hörna.

Matthias Frost (Lojaliteten) 3
Ringrostig efter en veckas träningsfrånvaro. Tankarna låg säkert mer på hur Sam E får till sin otroliga frisyr. Där har Frosten en hel del att lära. Godkänd.

Niclas Rysjö (Arrogansen) 3
Lagkaptenen spelade hela matchen. Gör sina patenterade Lucíolöpningar ibland och kan ställa till med allmänt kaos. Men, inget spelmål bakåt visar på *host* klass i defensiven.

Benji Frost (Ödmjukheten) 4
Och så var han mittback. Han styrde backlinjen, eller inte alls, med järnhand. Tog ansvar, föll, stod upp, chansbröt, kladdade, Cruyff-fintade, gick tillbaka till träskfotbollen. Gigant!

Kennie Johnsson (Mentaliteten) 3+
Mental, precis som vi vill ha honom. Skönspel finns inte, det är dobbar och långa bollar. Men så fick han för sig att slå ett inlägg i den 20:e minuten. Han blundade och skrek, och bollen hamnade på Sam E:s panna, 1-2 var därmed ett faktum.

Daniel Niklasson (Snällheten) 2+
Hade ungefär 2% rätt i sitt passningsspel i första halvlek. Handen ”sorry”, kom upp titt som tätt. Men, han kämpar ju, och förmodligen finns det ingen annan som gör det i DSK. Alla vill ha boll, alla står med ryggen mot motståndarna. Pinky springer ärevarv runt planen.

Marcus Paananen (Hippieheten) 2+
Vilken gris han är! Pingislungor efter 20 minuter och förstör motståndarnas lagkapten fullständigt. Men, det ska tilläggas att Blackebergs lagkapten var en gris han med, och båda spelare går schysst in i duellen. Hippieheten spelar på one-touch, han kanske ska låta bli det. Gjorde innebandybyten i slutet, men med sitt krigande är han faktiskt värdefull.

Sam Ekbatani (Skörheten) 5
Matchens klassespieler! Han gör tre mål och kaxigheten lyste i hans ögon efter matchen. När Hippieheten och motståndarnas lagkapten låg skadade passade Skörheten på att göra 2-2. Han jublade som aldrig förr. Och som sig bör när DSK till slut har fått fram en klassiespieler, då ska han naturligtvis dra iväg utomlands.

Hannes Hegmar (Blygheten) 3+
Inga pingislungor här inte. Blygheten visar att han har DSK:s största lungor och han gör ett gediget grisjobb. Vad finns det mer att säga?

Henrik Thelin (Föräldraheten) 2+
Han springer, tjuter, försöker, agerar, men får inga bollar. Mentaliteten väljer det långa istället för det korta. Klart Föräldraheten blir lack! Men han fick sina minuter, så jag tror han är rätt nöjd ändå.

Jonas Pasthy (Ilojaliteten) 3-
Blir du Årets Spelare i DSK blir du automatiskt tre nivåer sämre därefter. Fråga bara Ödmjukheten. Ensam på topp och bollarna ven förbi honom. Hade några farliga lägen. När sen Pinsamheten kom in fick han inga bollar alls. Farlig frispark i slutet och matchens största suck följde därefter.

AVBYTARE:

Babak Talebinejad (Knäsvagheten) 2
Hann inte med mycket mer än att skada sig, dock inte knäet utan foten. Det måste ha varit en väl spenderad måndagskväll för Lill-Babs.

Markus Haataja (Pinsamheten) 1
Var pinsamt dålig dessvärre.

Tomas Wistedt (Tjurigheten) 3
Gör sitt jobb, spelar enkelt och ger laget en ytterligare dimension i tjongspelet.


Pazza DSK

måndag 25 oktober 2010

Kvastens bitterlista vecka 43: Topp 5 anledningar till varför man är bitter som målvakt i DSK.

5. Att spela i Errea-handskar. Erreas handskar är inte bättre än deras kläder. Att stå i mål i Errea-handskar är lika roligt som att spela ute i Benjis trasiga Umbro-skor.

4. Att bli ignorerad. Som målvakt i DSK blir man ofta ignorerad. T.ex. när tränaren delar ut västar och startar en övning utan att ens lägga märka till man faktisk är där. Eller när tränaren rabblar startelvan inför en match utan att nämna vem som står i mål. Då känner man sig verkligen betydelsefull..

3. Att vara tvungen att ta instruktioner från Rawling. I DSK spelar det ingen roll om du spelar i div. 4 eller R4:an. Äldst vet bäst. Punkt slut.

2.
Att höra alla kommentarer från utespelarna när man inte är med och löper. Tycker ni att jag behöver springa? Ser jag fet ut eller? Tror ni att jag hade gjort en bättre säsong om jag hade sprungit mer? Jag tror inte det. Däremot är jag säker på att ni utespelare hade gjort det bättre om ni fokuserat på att springa istället för att babbla…

1. Att stå i mål på skottövningar. I DSK går 95% av alla skott utanför. Då orkar man inte vara fokuserad på de som faktiskt träffar. Min personliga favoritövning är annars ”skjuta på rullande boll innanför målgården”. Sedan älskar jag när man får kommentarer som ”vi gör vårt bästa” eller ”det kan hända på match också Martin”. Nej, ni gör inte ert bästa, och nej, ingen får de lägena på match. Allvarligt!

Pazza DSK

Snedspark: Stockholm - "Vem sa vad om vilka?"

18:55 8 jun 2008

"Jag skulle vilja säga som neutral att Österåker kan bli farliga i höst för dom är det bästa laget vi mött i år. Frågan är bara om dom räcker till fysiskt mot långsparkande lag som Bollsta och Waxholm som bygger sitt spel på långa bollar och sedan vinna andrabollen. Spelmässigt är IFK klart bättre än övriga lag. Men det återstår 13 omgångar så må bästa lag vinna."

/Danderydaren

Pazza DSK

Vägen tillbaka: Inför Stockholm Cup, Omgång 2

Marknadschefens ord om Vägen tillbaka:

Visst är det lockande att sträva efter målet, division 4. Det roliga är dock att alla lag är sig likadana. Och vi är inget undantag. Turkiska anser sig exempelvis höra hemma i division 4, dom har aldrig lirat i division 4 (det har jag ingen aning om, en vild gissning) tidigare och säsongen har inte börjat än, men ändå är man ett stabilt division 4 lag. IFK Täby är det totala jo-jo laget som gjorde en insats värd bragdmedaljen. Mot alla odds stannade man kvar i division 4. Därmed säger man att man hör hemma i Division 4.
När väl vi slår oss för bröstet för något mirakel, då är det antingen tur, eller så gjorde motståndarna sin sämsta match för året. Vi kommer aldrig vara stabila.

Vi tillhör numera Division 5 i seriesystemet. Vi ska åka på charmiga bortamatcher mot Rydbo, vi ska slåss mot Berget i 180 minuter och se domare komma 5 minuter innan avspark.
Ta då tillfället i akt att stoltsera som en division 4 klubb fortfarande, för det är vi i Stockholm Cup. Vi är faktiskt så duktiga och farliga att StFF ansåg att vi fick stå över första omgången. Respekt!

Nu ska vi möta Lokomotiv Blackeberg. Jag antar att dom är från Blackeberg. Det är andra omgången av Sthlm Cup och Stora Mossen är spelplanen.
20.00, härligt! Det är sån charm med denna cup. Varför ens ha helger? Det vore ju bra onödigt att placera en match på en lördag inom rimlig tid. Nä, vi kör en måndag kl 20.00.

Fråga mig inte vad motståndarna kan och inte kan, men vi får hoppas på att dom antingen inte kan slå straffar, eller att Kvasten slänger sig i blindo och får bollen i magen. 2 straffar ska dom i alla fall ha innan matchen startar, så fungerar det i dagens fotboll. Tillhör man en lägre division skall man kompenseras.

Redaktörens ord om Vägen tillbaka:

Ja, vägen tillbaka börjar idag och det mot ännu ett påhittat lag. Lokomotiv Blackeberg, bildat 1997. Kalla mig bakåtsträvare, men allvarligt var dyker alla dessa lag upp ifrån? Finns det inga som helst krav från Stff:s sida när man anmäler ett seniorlag till seriesystemet? T.ex. en fungerande ungdomsverksamhet. Hur många år kommer lag som Vasasällskapet, Vasastans BK, Atlas… ja, listan kan göras oändligt lång… att existera?

Antagligen när kompiskretsen och telefonboken har blivit för gammal.

Det var ett bittert uppvaknande i morse. Två grader kallt, grått och dystert ute. Man insåg snabbt att 25 grader, solsken och gröna fina gräsplaner är väldigt avlägset. En titt senare på Viggan.com och den här dagen var förstörd. Viggan är klara för Division 3.

Det är inte så att jag inte unnar Viggan avancemanget, men visst är det bittert. Förra året håller vi oss kvar, men förlorar med sammanlagt 2-14 mot Viggan och i år åker vi ur, Viggan går upp, men vi spelar 1-1 mot Viggan över två matcher. Norrfyran är bra PAZZA ibland.

Och norrfyran säger jag, det är fina, glamorösa norrfemman vi tillhör nu.

DC skrev ännu en rolig kommentar på avsparkstockholm.

"Med tanke på att DSK & Djursan åkte så kommer naturligtvis lägstanivån att höjas i H4N!"

Jo, för ni får Kulla och Turkiska istället. Djursholms IP och Danderydsvallen byts mot Lötvallen (En timme från stan) och Spånga IP (ingen aning). Turkiska har jag ingen som helst koll på, men poängleverantörerna Kulla kommer garanterat att höja lägstanivån.
Nej, jag är mest bitter över att vi alltid ska dras ner tillsammans med Djursan i all skit. Kommentarer som ”Oseriösa lag som DSK och Djursholm hör inte hemma i Division 4”. ”Jag hoppas att Djursholm och DSK åker ut i år.”

Oseriösa lag? Kom igen! 1934 bildades DSK, 1934! Ha det i åtanke nästa gång ni använder orden oseriöst och DSK i samma mening.

Nej, seger idag och vi går en ljusare vinter och vår tillmötes. Vi kommer att kunna se fram emot att möta ännu ett Division 6 eller 7-lag i februari.

Pazza DSK

fredag 22 oktober 2010

Thank god its friday

Hej så skoj att det snöar. Julen kommer tidigt i år till Sverige.

Pazza Championship rullar vidare, och i toppen ångar Eskola och Saman på.

Eskola, vem är han egentligen? Vissa har faktiskt haft turen att få spela med denne legend i DSK-kretsar. Men för många av er i truppen som är nya, så har detta namnet bara dykt upp när det gäller allt annat än det sportsliga.

Hösten 2005 hade vi B-lagsfight borta mot IFK Täby på deras patetiska hemmaarena. Ja jag tycker det är befogat att tycka så nuförtiden.
Rawling hade sträckt arslet eller vad det nu var inför matchen, och vi stod utan målvakt.

"Wistedt, lös målvaktsproblemet", sa någon.
Jag funderade en stund på att ställa mig själv i målet, men den idén rann ganska snabbt av sig. Senast jag stod i en match släppte jag in 11 mål på en halvlek.

Jag lyfte upp min läckra Sony Ericsson T88, lätt darrandes drog jag igenom kontaktlistan. Tillslut stod jag på bokstaven "E". Eskola!

"Inte fan kan jag ringa ned honom, dom skulle skratta åt mig", tänkte jag.
Men, det var brådis, det var en timme kvar till matchstart.

Jag ringde upp Eskola. "Varför gör jag detta?", tänkte jag.
Men till min stora förvåning, och efter drygt en halvtimmes övertalning och diverse "gåvor" från min sida.

(förhållandet mellan mig och Eskola är helt olikt något annat. Ringer jag exempelvis och frågar om han har lust att gå på bio så skall man kompensera den andra för det jobbiga besväret att hänga med på bio. Detta kallar vi "gåvor". Det kan handla om allt från 1 påse citronmuffins och 2 General Portion, eller gratis skjuts i en vecka.)


När vi kom ned till Täbyvallen drygt 10 minuter innan samling stod alla som fågelholkar. "Vad fan har Wistedt släpat med sig?".
Jag kände genast att det här kunde vara slutet på min karriär.

Vi torskade matchen med 6-3 eller nåt i den stilen. Den enda som fick godkänt var Eskola. Han var rena muren, så när som ett par trasiga brallor som han ända fram tills idag har en förmåga att trassla in sig i när han ska sparka ut bollen.

Några månader senare kom Coach Carlson till klubben. Efter en stenhård försäsong där spelarna undrade vad vi höll på med, så stod det klart att DSK, med Eskola i målet, skulle bli en toppkandidat i Division 5 Norra.
Vi vann vår första match hemma mot omöjliga Kungsängen med 1-0. Eskola gjorde en löjligt bra match.
Eskola gjorde faktiskt en löjligt bra säsong.
Men, han är ju inte Eskola för att han är bra i målet, han är det för att han är som han är.
Jag kan svära på att om han hade gett det 2 säsonger till, då hade han stått i Allsvenskan eller liknande idag. Så pass bra var han!
Han fick priset som Årets överraskning på Avslutningen. Trots detta har han alltid legat i luven på diverse spelare, och det pågår än.
För några dagar sedan, på Pazzas omåttligt populära chatt, satt Eskola och Frosten och munhöggs. Det var något snack om priset och lojalitet i vanlig ordning.
"Frosten, du har vunnit Träningsflitet tre gånger. Vilken apa som helst kan vinna det priset".
Frosten påpekade att "Eskola är pinsam".

Sen blev han en diva som slutade träna. Han tog en cigg i halvtidsvilan borta mot Marieberg (för övrigt var han lagkapten den matchen och Hasse Ball coachade), och det är väl så vitt jag vet, hans avskedsmatch för DSK.

Vilket inlägg. Magiskt! Eskola, det här var till dig.

Pazza DSK

torsdag 21 oktober 2010

Lu Lu Lu Lukas Podolski - Poldizei



och...



Och om det finns ett ord som beskriver DSK, den här bloggen, den här reklamfilmen och Podolski, så är det: PATETISKT!

Pazza DSK

onsdag 20 oktober 2010

Snedspark: Stockholm – ”Enough said!”

17:51 21 aug 2010
"Danderyd måste åka ur i år, och nästa år måste dom åka ur div. 5. Det är det sämsta jag har sett. Varför håller ni på med fotboll? Ägna er åt något annat istället om ni ändå inte tänker bjuda upp till match."
/Kat C

11:51 22 aug 2010
"Ser överhuvudtaget inget ljus för DSK. A-laget är nedlagt inom två år."
/Kat C



Pazza DSK

Uppsnack inför Champions League

Ikväll onsdag, 20.00, är det uppsnack på Pazzachatten om kvällens matcher i Champions League.

Detta innebär att det blir lite förändringar i Chatt-tablån där Marknadschefens program utgår. Ny tid ser ni under chatt-tablån.

Pazza DSK

tisdag 19 oktober 2010

Redaktören: Ta det lugnt Marknadschefen!

Pazza DSK

Pazza kräver: Alla ska ha med sig löparskor till träningen ikväll!

Pärlan bad oss att lägga upp att alla som kommer på träningen ikväll tar med sig löparskor.

Pazza DSK

måndag 18 oktober 2010

Pazza Championship: Oomgång 3

Såg ni att jag skrev Omgång med två "o" ? Fredrik Oom. Haha, tyckte jag var lite roligt.

Imorgon är det så dags för Champions League igen, och kvällen rivstartar redan med en tidig match, Spartak - Chelsea. Har ni inte gjort era byten än så är deadline för detta imorgon tisdag, kl 18.15.

Senare på kvällen, lagom till DSK är ute och springer, så lirar Real Madrid-Milan. Fast den största matchen är naturligtvis Roma-Basel. En stormatch, gigantisk!

Glöm som sagt inte tiden, och lycka till!

Pazza DSK

Pazzachatten

Pazzachatten, äntligen är den här!

Redan nu är det full fart, till höger om oss, där redaktören f.t. gör ett helgjutet journalistjobb på klassiskt vis och frågar ut Kennie om de transferrykten som omger honom. Bra redaktören!

Det är givetvis en helt unik funktion i Pazza och fördelarna är många. Här kan man diskutera vilt om matcher, Nilles modeblogg (som kommer upp inom en snar framtid), senaste ryktena, frågor till Pazza-redaktionen. Kort sagt, allt mellan himmel och jord. Du registerar dig jätteenkelt, eller så kan du gå in som "guest" och prata på.



REGLER:


Det är inte tillåtet att
  • Använda sig av personangrepp eller på annat sätt kränka andra personer. (endast DSKare får göra det mot varandra)
  • Länka till sidor, och i värsta fall länka till Enebyberg eller Viggans hemsidor.
  • Smileys

Upprepade eller grova regelöverträdelser leder till att Pazza kommer stänga av chatten för samtliga.



Pazza DSK

Imorgon är en annan dag

Tack Chrille Björkman för en värdelös låt men med ett bra namn: Imorgon är en annan dag.
Tänk att det finns en morgondag, det är tur det, annars hade man levt i den konstanta Lemonångesten.

Avslutningen då?
Jo, den blev lyckad måste jag säga. Rune och Hasse fick motta våra Pazza Awards-priser, Hasse för årets Pazzamoment, och Rune för årets pazzarian. Stort!

Quizen blev en succé. Redaktören ska nog hädanefter sluta sitta och leka geni och ge inför odds, dom blir bara så fel. Lag *host Talang vann quizen. Viggan, som var favoriter, kom sist. Fetsist! Lagkaptenen Sunken får ta på sig ansvaret för katastrofen.

Robban, vår älskade Robban, det var han som var den hemlige gästen. Inte för att det var superhemligt då han faktiskt var först på plats på Danderydsvallen på lördagen.

Ja, vi lirade fotbollstennis, för oss som var där tidigare. Sunken fick motta två fina bollar i midjehöjd av Marknadschefen, han fick ont. Robban briljerade, Sidled stod på hälarna, Kvasten gnällde, Benji tog det på för stort allvar, Kennie är för enfotad, Lill-Wise hör inte hemma på en fotbollsplan, Sunken fick ont och var fastklistrad i marken, Pasthy var sjukt likgiltig.


Årets priser, via Prishuset.se, delades ut och som väntat blev Jakob årets rookie. Kennie tog priset Årets överraskning. Kennie blev precis lika överraskad som alla andra i klubbhuset.
Fille har tränat duktigt och tog därmed över tronen som den träningsflitigaste, från Frosten.
Frosten, som så sent för någon vecka sedan, gick ut med att Årets Spelare-priset inte är ett pris han vill vinna (det här året), och träningsflitet har han gett upp verkar det som. Fast mycket har nog med hans skada att göra, och frågan är om de kommer bli färre framöver?

Årets Spelare: Jonas Pasthy.
Årets överraskning: Kennie Johnsson
Årets träningsflit: Fille Lundqvist
Årets rookie: Jakob Glasberg

Nu talar jag enbart för er danderydare. Vad håller ni på med? Nu har vi alltså dom 3 senaste åren röstat fram tre f.d. Vigganspelare i rad för Årets spelare. Allvarligt! Vad är detta? Vill ni spela i Viggan eller?
Nä, stort grattis till Jonas.
På Facebook har det lagts upp ett mycket vackert kort på Jonas, poserande med sin pokal och Arroganten vid sin sida. Sedan tar dom den manliga vänskapen ett steg till. Bilder och videos kommer senare.


Frosten kom faktiskt delad 2a i omröstningen tillsammans med Kvasten. Det måste ha va varit en stor framgång...för båda. hehe.

Redaktören, fyll på artikeln med mer krimskrams, jag måste käka något.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Redaktören har inte gjort ett skit, så jag fortsätter skriva..

Stefan Lindström tackade för sig och fick stående ovationer av sina spelare. Det har varit två fina år i klubben och Stefan påpekade även att klubben hör hemma i Division 4 och att han kommer att komma ned till Vallen flera gånger och se oss nästa år.

Vi från A-laget önskar Stefan all lycka i framtiden.


Ah, egentligen vill jag bara skriva: Tack för i lördags, vi syns imorgon. Kul. Hej.


Pazza DSK

lördag 16 oktober 2010

Nostalgi Avslutning: Eskola och Frosten diskuterar på avslutningen 2009

Lu Lu Lu Lukas Podolski

Likheterna är slående. Köln (DSK) ligger som vanligt i botten, Kantarellerna (Tyska Landslaget) där vissa utvalda DSK:are är med tog hem bronset i Borås Cup.

Och Lukas Podolski vår hjälte har varit igång igen. Som vanligt slutade han som förlorare i Köln. Nuri Sahin avgjorde för Dortmund (Österåker) på övertid och tog en rush till mittlinjen för att fira... precis framför Poldi. Varför kan man ju undra?

Nuri Sahin och Podolski hade haft en del dispyter under matchen och under en sekvens, som man ser i klippet nedan, påminde Podolski Sahin (som spelar för Turkiet) om EM-kvalmatchen mellan Tyskland och Turkiet som slutade 3-0 till Tyskland.


Detta påminner onekligen om dispyten mellan DSK:s Bergstaca och Österåkers nummer 8 i en korpturnering ute i Åkersberga i maj. Kantarellerna (Tyska Landslaget) vinner för det mesta, Österåker (Dortmund) vinner för det mesta, Köln (DSK) förlorar för det mesta.

Och därför är Lu Lu Lu Lukas Podolski vår inmarschlåt!



Eller vad säger du M? Har jag rätt eller har jag fel, eller förstår du ingenting?

Pazza DSK

fredag 15 oktober 2010

ODDS INFÖR ”PATHETIC A-TEAM QUIZ”

Quizet är äntligen färdigställt. Vad säger de inblandade om Quizet?

Redaktören: Det är en fantastisk blandning av frågor. Något för alla helt enkelt. T.o.m. Likgiltigheten har en bra chans att bidra med något för sitt lag, framförallt eftersom han inte deltar under del 1 av Quizet.

Marknadschefen: Kul, men jag väntar på läsarsiffrorna innan jag uttalar mig.

Konsulten:
Med tanke på den intellektuella nivån i truppen övervägde vi först att hålla frågorna på en väldigt…hrm…oavancerad nivå. Det ursprungliga quizutkastet innehöll därför frågor som t.ex. ”Vilken färg har jordgubbar?”, ”På vilken dag infaller högtiden julafton?” och ”Vilken form har en fotboll?”. Sedan tänkte vi dock att det kanske är så att vi underskattar grabbarna i laget och därför höjde vi nivån på frågorna något. Jag tvivlar, men man hoppas ju att den ene eller den andre ska kunna besvara någon fråga i alla fall….

ODDS INFÖR

1. Lag Pazza (Namnet förpliktigar): Odds 2.00
2. Lag Viggan (Stark uppställning, egentliga favoriter): Odds 2.50
3. Lag De äldre (Outsiders): Odds: 3.00
4. Lag Självgod och Arrogant (För självgoda, likgiltiga och arroganta): Odds: 3.10
5. Lag Mental (För mycket internt tjafs): Odds: 4.00
6. Lag ”host” Talang (För talanglösa helt enkelt): Odds: 6.00

Pazza DSK

Marknadschefen har Bra vibrationer

Marknadschefen har bra vibrationer. Detta kan ibland utläsas på dennes facebook någon gång i halvåret, det ska vara något riktigt extra helt enkelt.

Kicki har måhända inte så bra vibrationer längre, snarare skakiga vibrationer. Men vi får inte glömma hennes fantastiska framträdande i Melodifestivalen 1985.

Marknadschefen har riktigt bra vibrationer inför lördag.
Nu kör vi!



Pazza DSK

torsdag 14 oktober 2010

Avslutningen: Pathetic A-Team Quiz



Lagen i vårt ”Quiz” på avslutningen har delats in på följande vis. Vi har utgått ifrån listan över anmälda på Bokat.se. Tillkommer det folk, hamnar de i ett av lagen nedan.

Lag Viggan
Lillpastan
Pinky
Sunken ©
Kvasten

Lag Mental
Kennie
Nille
Sam E. ©
Fille

Lag Självgod och Arrogant
Falken ©
Thelin
Rawling
Bergstaca

Lag de äldre
Rune
Pärlan
C.L. ©
Björne

Lag Pazza
*******
Hasse
Paani
Babak ©
Kirre
(Hatten)
(Phille)

Lag ”host” Talang
Hannes
Eli
Saman
Misak ©
Ballo

Pazza DSK

onsdag 13 oktober 2010

Avslutningen 2010

Tanken var att vi skulle lägga upp det här klippet först på lördag, men eftersom vi knappt har publicerat några inlägg idag, får ni vårt klipp inför avslutningen redan nu. Vad händer på lördag boys? Dessa två herrar vet!


 


Pazza DSK

Pazzas Verksamhet

Pazza DSK

tisdag 12 oktober 2010

Den gyllene genenenationen...

Frosten: Den gyllene generationen samarbetar.

Marknadschefen:
Exakt vad bidrar du med i denna situation?

Frosten:
Rutin, arbetsövervakning och kvalitetsgranskning...

Marknadschefen:
Var det slutresultaten som bidrog till dessa tre ord nedan?

Frosten: Förstår inte vad du menar, som vanligt.

Redaktören: Om vi vänder på det. Bidrog dessa tre ord till slutresultaten 0-8 och 2-6?

Frosten: Ja, dessa tre ord bidrog till att siffrorna inte blev mer pinsamma än så.



Pazza DSK

Snedspark: Stockholm – ”Brunka, brunka, brunka…?”

Inget konstigt i dagens Snedspark: Stockholm, kommentaren är bara fyndig och rolig. Danderydsvallen: Träskfotbollens näste.

17:47 28 apr 2009

"Tyvärr är du fel ute vad gäller vissa lag. Bele kommer tillhöra toppen då de under försäsongen visade att de vet hur det ska spelas fotboll. Så fort de fått lite flyt så kommer det rinna in poäng till dem. Lägg därtill att Viksjö inte kommer gå att förhandsplacera någonstans då de med sitt brutalt unga lag mycket väl kan skaka många topplag. men om de ska placeras någonstans tror jag deras brist på rutin gör att de, tyvärr, inte har något med toppen att göra. Däremot tror jag deras vilja och stabila försvarsspel håller dem på behagligt avstånd från Danderyd Brunkklubb och Sollentuna Snedsparksförening"

/Åskådare

Pazza DSK

Silly Season 2010/2011

Efter degraderingen till Division 5 Norra står det klart att DSK verkar få svårt att hålla i några av klubbens storstjärnor. Kennie har länge ryktats vara på väg till Bele/Barkarby, Lillpastan har blivit uppringd av både Bele-Janne och IFK Täby, men enligt rykten ska Jonas ha nobbat båda buden.


Mest uppseendeväckande är naturligtvis att vår talang Jakob är aktuell för Djurgårdens IF. Nedan följer de senaste rykten i DSK Cirkus 2010.



RYKTEN PÅVÄG IN:

Andrew Svensson – Djursholm
Vänsterytter, ung och utvecklingsbar. Sa innan säsongen tog slut att DSK var det enda alternativet...OM man stannade kvar i fyran. Nu gjorde vi inte det och det är oklart om han är så sugen att gå över vid detta tillfälle. Men, nya matchställ, ny konstgräsplan, Lemon Bar…. Mycket pekar ändå på att vi får se denne spelare nere på Vallen i vinter.
Sannolikhet: 70 %

Arash Talebinejad - öhh?
Vi sätter ett stort frågetecken vad gäller detta rykte, eftersom det egentligen bara är en drömvärvning. Vårt enda hopp att få till denna värvning är Lill-Babs. Pazza!
Sannolikhet: typ 1 %

Nils Pasthy – Viggbyholms IK
Sägs hata DSK, men beundra storebrodern. Skriker på läktaren att DSK ska åka ut, att han älskar IFK Täby osv. Men, det går inte att komma från att den där familjen Pasthy egentligen älskar Danderyds SK. Ett typiskt familjedrag är även att de är fullständigt illojala och ofta gör tvärtemot vad man väntar sig.
Sannolikhet: 20 %

Vigganspelare, okänd.
Det kommer alltid någon. Det gör alltid det.
Sannolikhet: 100 %

Mats ”Giganten” Wistedt – klubblös
Det är ren fakta att han älskar klubben (trots att han besudlat sig själv genom att ha spelat i Enebyberg). Sa tidigare vara intresserad att ta över tränarsysslan med Mattias Frost, eller det kanske var tvärtom. När jag tänker efter skulle det aldrig funka, aldrig i mitt liv att de två får ta över klubben - det vore döden för DSK.
Sannolikhet: 10 %

RYKTEN PÅVÄG UT:

Bergstaca
Han är antagligen bäst i Division 5 så varför skulle han då gå från DSK? Förmodligen för att han inte bryr sig om var han spelar. Gjorde en Lill-Wise för en tid sen, och är Lill-Wise ”omöjlig” att ha och göra med, så är Bergstaca inte långt efter.
Sannolikhet: 50%

Jakob Glasberg
Är enligt rykten på väg till Djurgårdens IF, och enligt Pazza kommer vi inte få en spänn för övergången. Jakob kanske blev rädd när vi publicerade Frostens intervju – det måste ju vara obehagligt för vilken 15-åring som helst att behöva agera mentor åt någon som är dubbelt så gammal.

Jonas Pasthy
Det ryktas om Bele/Barkarby och IFK Täby. IFK Täby ringde Jonas dagen efter förlusten mot IFK Viksjö. Bele-Janne har också ringt. Har sagt att han vill spela vidare i DSK och slå coach Pärlans målrekord, så Pärlan kommer förmodligen att bänka honom nästa år.
Sannolikhet: 5 %

Kennie Johnsson
Bele vill ha Kennie. Det är helt galet. Gör som du vill, Kennie.
Sannolikhet: 99 %

Markus Haataja
Täby IS, nyligen degraderade till division 4, ska ha ringt upp Rune och frågat om Hatten.
Nu blir faktiskt sannolikheten ännu större i och med att Hatten bestämt sig för att inte komma ned på Vallen på lördag och deltaga i avslutningen. Anledningen: Han ska ut och fiska.
Antagligen ska han fiska med ledarna från TISen. Tar han en havsöring över 5 kg så blir det automatiskt lagkaptensbindeln. Tar han en gädda över 5 kg så blir det en övergång. Tar han en brax på 0,5 kg kan han gott stanna i DSK. Tar han ingenting kan han gott och väl lägga av med fotbollen.
Sannolikhet: 2 %

Niclas Rysjö
Säger sig inte ha tid för fotbollen längre. Även om vi fattar att han skämtar så kan Nille få för sig dumma saker ibland.
Vad som spär på ryktena ytterligare är att han för någon träning sen tackade nej p.g.a...ja, vad tror ni? Konferens såklart!
Vi i DSK är rädda för att han kan ha gjort sin sista match för DSK. Det får inte hända.
Sannolikhet: 35%



Pazza DSK

måndag 11 oktober 2010

Patetiskt A-lag kryssar mot Veteranerna

Konstgräsinvigningen


Det var pompa och ståt. Lindholm & Co, det är bara att lyfta på hatten för er.
Folk som fick för sig att gå ut och rasta hunden runt 21.30 i lördags fick säkert hunden att skita i rekordfart efter det mäktiga fyrverkeriet.

DSKs A-lag mötte veteranern som bland annat bestod av ett par gamla ikoner som Pärlan, Lindholm, Björne Axelsson och Micke Blommé. Hasse Ball, vårt tidigare uttalade hot inför matchen, var domare! Var han petad? Tror veteranerna gjorde bort sig där lite, han kunde ha förändrat matchbilden.

Matchbilden säger jag? Ja, A-laget tog naturligtvis kommandot rätt omgående. Paani (3 Krusovice starkare och som precis innan matchstart säger: ”Benji, 20 kronor till den som skadar Björne”) går 10 sekunder in i matchen med en våldsam tackling på Björne. Björne linkade ut och bytte. Paani visade därmed var ribban låg denna match. Det var tänkt att det skulle vara skoj, men det var f-n rena rama kriget på planen. Det var efterslängar, det var tacklingar, fula ord. Det var värre än ett derby mot Enebyberg.

2*15 minuter, perfekt för gamlingarna som slet som svin! Det gav resultat.
Vi dominerade matchen från början till slut, men vi fick inte in bollen. Lill-Wise och Lillpastan fick bortförklara sig för två spelarfruar (tror vi) efter matchen. Det var riktigt tufft.

Lill-Wise ska slå en hörna i andra halvlek, och får ta emot en hel del fina kommentarer från småkids. ”MISSA!!”
”DU SUGER!!”.
Ungefär så ser det ut i DSK i dagsläget. Representationslaget, som egentligen ska vara laget man ser upp till, har lägst status i hela föreningen.

Första halvlek var något av det sämsta DSK:s A-lag har presterat i år. Eller som CC hade uttryckt det: ”Det här är det sämsta jag någonsin har sett.” Laget hade lottats fram och DSK:s stjärnor Lillpastan och Hatten hamnade på vänsterbacken och avbytarbänken. Kanske förklarar det varför spelet såg ut som det gjorde.
Men trots denna bedrövliga insats hade A-laget ett skott i ribban och Redaktören fick felträff när han stod helt fri med målvakten.
Halvtidssnacket stod Hatten för. ”Ska vi sätta upp Lillpastan på topp, så vi kan vinna den här matchen?”
Sagt och gjort.

Andra halvlek var det spel mot ett mål, men precis som vanligt visade A-laget upp en enorm ineffektivitet framför mål. Lillpastan missade friläge. Hatten hade två tama avslut inför straffområdet som Veteranernas målvakt enkelt kunde plocka upp. Fille, dagen till ära lagkapten, tjongade som aldrig förr framför målet. Två vänsterfötter till höger, två högerfötter till vänster....bara i Danderyds SK.

0-0 stod sig matchen ut. BEDRÖVLIGT!
Det bådar gott inför Stockholm Cup-matchen då vi antagligen startar med 0-2 eller 0-3 underläge.



Pazza DSK

Snedspark: Stockholm – Argumentationsteknik?

”Argumentum ad nauseam eller argumentum ad infinitum, innebär att något sägs vara sant eftersom det upprepats många gånger, ibland av flera olika personer och tills ingen längre orkar säga emot. Det är ett slags argumentationsfel.”

”De får betalt.
De får betalt.
De får betalt.
Alltså får de betalt.”


Eller: "Omvänd bevisbörda är när man hävdar att ett positivt utlåtande är sant för att det inte har motbevisats."

”Man kan inte bevisa att de inte får betalt. Alltså måste de få betalt.”

16:54 8 aug 2009

"Jag vet att de nya spelarna i sollentua får betalt, och med 5 nya spelare i startelvan kommer sollentuna att börja ta poäng snart, senast var ingen av dessa nya spelare med men snart är alla papper klara och då kommer sollentuna. råkar även veta att hult kommer förvinna nästa säsong precis som alla dessa nya spelare som får betalt, även om klubben förnekar betalning vet jag att de får betalt."

/arne

Pazza DSK

lördag 9 oktober 2010

Pazza Avslöjar: Stora förändringar inför uppvisningsmatchen

Det har nog inte gått någon obemärkt förbi att Danderyds SKs A-lag spelar en uppvisningsmatch mot DSKs veteranlag idag på Danderydsvallens konstgräs. Matchen, som är en av många, är av stor betydelse för kommunen då man förväntar sig en gigantiskt stor publik.

Nu kan Pazza avslöja att det spekuleras i flera olika positionsbyten inför matchen. Jonas Pasthy ska enligt uppgift få känna på hur pisse-trist det är att spela vänsterback, sätt den jäveln där! Benji ska få testa på anfallsspel, där kan karln gott få kladda. Det enda som verkar vara intakt är Frosten, han får fortsätta spela högerback.

Den som lever får se, klockan halv åtta spelar vi igång matchen. Pazza kommer naturligtvis rapportera från matchen.

Pazza DSK

fredag 8 oktober 2010

EXPEDITION PAZZA



Nu drar Pazza igång sitt nästa projekt, och vad kan passa bättre i dessa tider än Pazzas egen version av Expedition Robinson, Expedition Pazza!

Tävlingen är mycket enkel, varje vecka kommer våra tävlande att maila in till oss en liten notis om det mest uppseendeväckande dom har gjort i Pazza-väg. Redaktionen sammanställer därefter samtliga s.k. bravader från de tävlande och vilket lag som får ”immunitet” i fredagens utröstning. Därefter är det upp till er läsare att bestämma vilken av de fyra kandidaterna som får lämna Expedition Pazza, vecka för vecka fram tills det att vi först gör den stora ”sammanslagningen”, som sedan mynnar ut i en ensam vinnare.

De tävlande:

Lag Arrogans

Nille - 26 åring från Salem, extremt arrogant och räds inte någon. Sambo i Hägernäs med en tjej som tycker DSK är något av det sämsta hon sett (Förfallet). Arrogant! Underbart!
Bergstaca - Bryr sig inte, men han kan vara fruktansvärt arrogant om han vill. 31 år från Danderyd.
Hatten - Totalt virrig och extremt arrogant när det kommer till tävlingar (grisen). 25 år, Danderyd.
Hasse Ball - Arrogansens fader, tror fortfarande på en plats i A-truppen. Ålder..tjaaa..

Lag Självgodhet
Frosten - Självgod, vill att klubben ger honom legendstatus för något alla andra missat. 31 år, Sthlm.
LillPastan - Lite finare, lite bättre. Rosa jeans och en häftig piké. 27 år, Täby.
Sam E -Ses som junisarnas stora självgodhet och hopp. Kan bli crazy. 22 år, Danderyd.
KOR - Nä, det känns fel att kalla KOR självgod, men så är han polare med Kvasten. 26 år, Halmstad

Ett fint förstapris utlovas!

Pazza DSK

Snedspark: Stockholm – ”Denna ständiga jämförelse mellan matlagning och fotboll”

Veckans sista Snedspark: Stockholm är här och Pazza DSK efterlyser filosofen Nisse P:s tolkningsförmåga. Hjälp oss tyda budskapet nedan. ”Effektivitet kanske ibland ska prioriteras före skönhet. Typ som i köket.”

Alla förstår nog ”Effektivitet kanske ibland ska prioriteras före skönhet.”, något i stil med ”brunk ska kanske ibland prioriteras framför rull och skönspel.” Men detta tydliga och enkla budskap blir väldigt komplext när ”Betrakterska” lägger till ”Typ som i köket.”

13:15 30 jun 2009

"Men hur utvecklande är det för Ungdomsfotbollen om föreningen försöker spela "riktig" fotboll, dvs då alltså inga långbollar, men samtidigt förlorar och åker ner i div. 5? Effektivitet kanske ibland ska prioriteras före skönhet. Typ som i köket. Tror inte något lag i div 4 har kapacitet att spela "riktig" fotboll och samtidigt vara framgångrika. Då måste man ha minst 11 "riktiga" lirare och inte en eller två."

/Betrakterska

Pazza DSK

Pazza: Intervju med Frosten


Tjena Frosten, hur är formen?

Tjena! Jag har i vanlig ordning toppat formen lagom till efter säsongens sista match. Kände mig lättare och mer smidig på senaste träningen än vad jag gjort under hela säsongen. Nu gäller det bara att konservera den här formen fram till april 2011.

Hur kommer det sig att spelet alltid ser bättre ut efter säsongen?

Bra fråga och om jag hade haft ett svar hade jag för länge sedan åtgärdat vad problemet nu är och då hade du inte behövt ställa den här frågan och jag hade inte behövt svara...?

Snart går Danderyds SK in i Stockholm Cup. Vad är målsättningen där?

Att göra en bättre turnering än förra året då det blev respass mot Grödinge (Div 6) i första omgången. Det känns särskilt viktigt att vinna första matchen i år eftersom det är första matchen på vägen tillbaka till fotbollens finrum.

I år vann Bele/Barkarby turneringen och dom spelade i samma division som oss. Samtidigt räds du för division 6 lag. Finns det ingen vinnarmentalitet i din kropp? Eller är du en bitter realist?

Jag har väl för f-n inte sagt att jag räds ett Div 6-lag!? Jag sa bara att det är viktigt att vi vinner första matchen. Du felciterar mig fullständigt. Jag tror inte att det är någon idé att vi forsätter den här intervjun.

Hahaha! Ok, jag formulerar om mig: Vinner vi Stockholms Cup?

Så länge vi är kvar i turneringen har vi en chans att vinna. Vi har ett bra lag.

Det har gått drygt 2 veckor sedan matchen mot IFK Viksjö. Hur gick tankarna när domaren blåste av matchen?

Grym besvikelse! Måste dock säga att besvikelsen ganska snabbt gick över i ren revanschlusta. Precis som Kvasten sa någon timme efter matchen önskar man att det vore april nu så att vi får chansen att revanschera oss.

Vägen tillbaka har tagit sina första staplande steg. Vad tror du är nyckeln till framgång nästa år?

Jag tror att det är viktigt att vi inte tappar alltför många spelare. Även viktigt att alla ställer upp och därmed inte ger tränaren problemet att konstant behöva ändra i laguppställningen. Vi behöver med andra ord kontinuitet.

Det har länge ryktats om att du har varit på väg till Storskogen. Är det endast rykten eller ligger det någon sanning i det? Berätta gärna om dina tankar om det ryktet, och vad skulle egentligen krävas för att få dig att lämna Danderyds SK?

Jag kommenterar egentligen inte rykten, men det är väl ingen hemlighet att Storskogen vill ha mig. De behöver förstärka på forwardssidan, d.v.s. på min naturliga position. Jag har svårt att se mig lämna DSK, men man ska aldrig säga aldrig.

Nästa lördag är det avslutning. Hur slutar det?

Alltid ovisst. Mycket har man ju varit med om; allt från en keeper som försöker sätta eld på tränarens kavaj till en barbröstad iranier som kör erotisk dans på bordet. Med tanke på att vi åkte ur i år och då mycket känslor finns uppdämda på grund av det är jag faktiskt orolig för vad som kan hända på avslutningen. Mycket orolig…

Vet du vem Bergstaca är?

Tyvärr, ja. Har numera krökt rygg efter att ha burit honom på mina axlar i alldeles för många år. Måste tillägga att han är slut.

Tyskland eller Sverige? (både ur ett sportsligt och levnadsperspektiv)

Tyskland i alla hänseenden, utan tvekan.

Systembolag eller fri handel?

Med tanke på mina erfarenheter av finnarna i laget är fri handel inte ett alternativ. Det är illa nog att de har tillgång till systemet.

DSK eller Werder Bremen?

Jag har tillräckligt med kärlek för båda.

När du lägger skorna på hyllan, vad ska du då ha uppnått?

Med tanke på allt snack om att jag är slut visste jag att den här frågan skulle komma…. Ibland känner jag mig för gammal och funderar då på att sluta på studs. När jag sedan ser killar som Thelin och Falken får jag motivation att fortsätta. Dessutom vill jag nu vara med om att ta upp DSK från femman en andra gång så det blir minst en säsong till. Att uppnå 200 matcher i klubben vore också kul.

Är du rädd för det faktum att din lillebror Benji, 4 år yngre, kan gå förbi dig i DSKs Maratontabell i antal spelade matcher?

Jag har inga som helst problem med det, men man ska komma ihåg att så länge jag spelar går han inte om mig.

När tiden är kommen för dig, ”du håller inte längre Frosten”. Sätter du dig på bänken då?

Nej.

Vad är det bästa med att spela i Danderyds SK?

Det är att det under alla år har varit ett riktigt bra gäng, även om folk kommer och går.

Om du får ge ett råd till Jakob Glasberg och bara beskriva det med ett ord, vad skulle det vara?

Hur i… ska man kunna ge ett råd med ett ord?! Jakob är en klok grabb som kommer att fatta rätt beslut oavsett vad han beslutar sig för….. När jag tänker efter är det nog han som ska ge mig råd istället.

Pazza DSK

Pazza news

På lördag har Danderyds SK invigning av det nylagda konstgräset på Danderydsvallen. Naturligtvis har Pazza redan varit där och gjort sin bedömning. Det ser riktigt bra ut, men tänkte man verkligen på hur klubbens gemensamma "träsk-filosofi" ser ut när man la det?
A-lagsspelarna såg chockade ut när bollen rullade utan någon studs.

Vad händer på lördag då? Ja, den stora matchen, eller slakten av veteranerna, kommer avgöras kl 19.30. Dock måste A-laget se upp med veteranernas nummer 9, den fruktade Hasse Ball. Om han har vaknat på rätt sida så är hans vänsterfot ett livsfarligt vapen.

Det har länge ryktats om att Pazza kommer ha sitt eget tält nere på Danderydsvallen, Pazza-tältet. Vi får se hur det blir med det, men tanken är att några spelare från A-laget kommer stå och signa autografer och marknadschefen kommer ha ett 4 timmar långt föredrag om Pazzas verksamhet.
Vi kan varken bekräfta eller dementera KORs medverkan i tältet, men det har ryktats om att han kommer vara DJ och bartender under kvällen, ståendes i klassiska knä-shorts och v-ringad t-shirt. För hela året har jag väntat på, juni juli augusti.

Det ryktas om en bastukväll och ett besök på Lemon på lördag efter matchen. Bara för att reka och kolla med Lemon så att dom vet vad som gäller inför nästa lördag...troligtvis har dom ingen aning om vad som väntar dom.
Sitter ett förälskande par och trycker i sig varsin Rembrandt (som tjejen troligtvis har betalat) vid vårat bord så låter vi Sunken sköta det ("Vilka fan är ni?!").

Hatten, håll dig i skinnet för f-n.

Nästa lördag är det fotbollsavslutning. Oooh så spännande. Vem kommer få det ärofyllda priset Årets spelare. Vem kommer få priset för årets mål?
Framför allt, vem kommer bli Årets Pazzarian och vem har gjort Årets Pazzamoment? Intresset för dessa priser har varit gigantiskt! Så stort att Pazza inte har brytt sig att hämta priserna än, men dom är på gång.

Balotelli är 18 år nu (apropå nästa lördag)...ville bara säga det.


Pazza DSK

torsdag 7 oktober 2010

Snedspark: Stockholm – ”Bara för att man är bra på fotboll, är man ingen fotbollsspelare…”?

Jag måste erkänna att vi har haft en riktigt tung dag idag på Pazza-redaktionen. Brist på idéer, brist på KOR (kreativitet) och därför är detta inlägg antagligen inte speciellt roligt. Men ändå måste man undra vad Sturehof menar med det fetmarkerade uttrycket nedan.
Förstår någon exakt vad det betyder i sammanhanget nedan eller i vilka sammanhang man använder uttrycket? Vad försöker han ha sagt?

21:27 19 aug 2009

"Djursholm-Danderyd 4-0, han Misak, mittbacken i Danderyd, med högst lägsta nivå i Div 4N assisterade till två av djursholms mål. Ingen lyckad afton för honom!"

/Holmton

09:53 20 aug 2009

"Oj då, tydligen fick DSK inte samma domare som matchen innan. Om de inte får samma domare i nån till match kommer DSK trilla ur. Vad hände med mittbacken som var så bra och alla andra som var bäst? Hoppas DSK lärt sig en läxa, bara för att man lagar god mat är man ingen kock....."

/Sturehof

Pazza DSK

onsdag 6 oktober 2010

Snedspark: Stockholm - "DSK:s fel att Rotan använde sig av en icke-registrerad spelare?"

I dagens Snedspark: Stockholm återkommer vi till Rotaninlägget nedan. Efter en protest tilldelades vi en 3-0 seger och tre välbehövliga poäng mot Rotan borta, vilket Rotan uppenbarligen inte var helt nöjda med inför och efter den sista höstmatchen på Vallen.

02:49 27 sep 2007

"Snöpligt slut? 0-4 mot dsk var väl ungefär vad som förväntades av rotan.. Förstår inte att någon på allvar trodde att ett mediokert lag som dsk skulle kunna vinna ärligt. Lite komiskt är det hursomhelst att Rotan, trots W.O-förlusten i våras, har plusstatistik totalt på dsk i år. 4-3.. hihi"

/Rotan rotan hela dan

08:34 27 sep 2007

"Ärligt talat du i "Rotan" att ni vinner mot ett lag som ligger stabilt i mitten och ni kämpar för serieseger är väl inte så konstigt. Ni borde väl ändå vara rejält mer motiverade? 4-0 är mycket men du har visst glömt att alla mål kom på kontring var av tre i slutet. Lycka till i trean, tror dock vi får se er i fyran snart igen då bara tre-målsskytten i mina ögon håller på den nivån!"

/Objektiv och opartisk!!!

12:00 27 sep 2007

"Ja du Lind håller med dig i det du skriver och hoppas självklart att om rotan går upp kan hävda sig i trean. Alltid kul när det går att bevisa att norr-fyran håller lite klass. Blir bara lite trött att två personer väljer att skriva massor med skit om Danderyd utan egentligen någon grund, visst vi lämnade in en protest men det är inget vi gör konsekvent utan detta var ett engångsfall samt att vi har inte direkt varit aktiva att svara på det som skrivits på avspark! Annars var stämningen på planen (MELLAN SPELARNA) mycket trevlig! Lycka till!"

/Objektiv och opartisk!!!

12:59 27 sep 2007

"Skit mot Danderyd utan grund? Att eventuellt bli snuvad på seriesegern (jag har koll på målskillnaden, ni behöver inte kommentera) efter att ni lämnat in protest är inget man förlåter i första hand. Särskilt eftersom protesten rörde en spelare som spelade i Rotan hela förra säsongen. Det rörde sig med andra ord aldrig om något fusk utan en ledarmiss med licensen. Denna spelare har därefter spelat samtliga matcher i år. Man kunde hört med oss vad det handlade om innan man lämnade in protest. I vilket fall så är det en fråga om moral om man tycker att man är värd en 3-0 vinst efter att ha blivit mer eller mindre utspelat. 1-1 segern mot ett topplag kunde varit hedrande nog? Nu är det bara pinsamt!"

/Rotan rotan hela dan

13:22 27 sep 2007

"Det är också pinsamt dåliga rutiner om ni inte lyckas licensiera en spelare på så lång tid. Inte av sportsliga orsaker men hade det hänt denna spelare något på en match eller träning hade han stått utan försäkring och kanske blivit invalidiserad utan att kunna få någon ersättning. Oerhört viktigt att inte bagatellisera en sådan händelse även om det i detta fallet inte drabbat spelaren."

/Lind

09:16 28 sep 2007

"Förbannelsen skall väl isf INTE riktas mot Danderyd utan mot sig själva. Reglerna är tydliga och detta går inte att skylla på ngn annan. Eloge isf till DSK som uppmärksammat missen/fusket och agerat som börligt dvs anmälan. Inget konstigt alls."

/BSK

Men allting löste sig till slut för Rotan, som tog sig upp till trean via kval.

Pazza DSK

Nostalgi Division 5 - Slå på stort, det har vi alltid gjort, för vi är Rotan Rotan hela da'n!

2005 låg vi i samma Division, fem år senare befinner vi oss i två helt olika världar. Medan DSK återigen är ett Division 5-lag har Rotan ryckt upp sig några snäpp och är numera ett stabilt Division 2-lag. Och mycket beroende av en viss Johan Hedman.

Mottot på deras blogg är: Bloggen som följer laget som gått från division 5 till division 2 på 5 år. Lillebror från landet utan läktare och riktiga omklädningsrum, men med trivsel, glädje och kvalité... och ingen skit!
Nej ingen skit är det, det lyser av självförtroende rakt igenom.

Och så denne Johan Hedman, född 87 tror jag att han är. Jag minns honom mycket väl. Det var spelaren som bokstavligen blev sänkt av Strömberg i bortamötet som slutade 1-1 (som sedermera blev 3-0 till DSK, efter en protest), för att i sin tur sänka DSK på Vallen med sina tre mål.
Johan Nilerud, den värmländske DSK-Giganten åkte på en tunnel innan Hedman lugnt och behärskat placerade in 0-4 målet. Jag som vänsterback fick se mig bortdribblad gång på gång. En smartare försvarare hade endast blivit bortdribblad en gång. Varför? Han körde samma dragning varje gång. Så därför i 70:e! minuten, efter att ha blivit bortfintad ca 10 gånger gick ett ljus upp för mig. ”Nu kan jag det här.” Och pang, han fintade att han skulle gå runt mig, jag valde att stå kvar och jag erövrade bollen. Därför är det på något sätt förvånande att han fortsätter producera många mål i Division 2. Med 10 mål på 22 matcher, tog han hem en meriterande fjärde plats i Division 2 Norra Svealands skytteliga.

En bedrift som har fått självaste Djurgården att få upp ögonen för denne ”stjärna”.

Djurgården spelar i dag sista matchen i U21-slutspelet.
Seriespelet var framgångsrikt, men i slutspelet har det varit tuffare för Djurgårdens U21-lag. Efter två förluster med 1-2 är kvartsfinalchanserna borta. Men ännu återstå en match mot Häcken innan säsongen är över. Matchen spelas på hjorthagen i dag, tisdagen den 5 oktober, och matchstart är 16:00.
Preliminär startelva (A-lagsspelare med endast efternamn)
Vaiho
Rtawi Mecconen, Haginge, Emil Bergström, Philip Sparrdahl
Teferi Tedla, Joakim Alriksson, Valentino Pidré, Makolli
Hellquist
Johan Hedman

Teferi Tedla tillhör Vasalund
Johan Hedman tillhör Rotebro
Valentino Pidré tillhör Hammarby TFF

Kanske är detta hans stora genombrott. Kanske är detta ett bevis på att det går att slå sig in i ett allsvenskt lag även om man spelar eller har spelat så lågt som Division 5. Oavsett vilket, Division 5 är en respektabel Division.

Pazza DSK

tisdag 5 oktober 2010

Snedspark: Stockholm - "Vunnit allt man kan vinna"?

Det som gör Avspark: Stockholm unikt är svepen och tillhörande kommentarer. Och det blir framförallt roligt när kommentarerna mynnar ut i hets och konversationer, som allt som oftast handlar om hur bra det egna laget är och hur värdelösa motståndarna är. Och det blir verkligen ROLIGT när personerna som skriver kommentarerna glömmer bort att det är ett forum för Division 4 Stockholm (Sverige) och nedåt.

17:22 20 jun 2010
"sug din k-- du vet inte vad du snaqckar om vaxholm har många på skade listan. Hoppas att alla e friska när i möter bela och dom andra tomte lgen Kolla in vaxholms hemsida så får du se var dom har spelat killarna Malm har vunnut allt som man kan vinna winzerling snäppet under kenta samma där mm Finns nog rutin i laget men tyvär har dom inte fått spela tillsamans pga skador mm"
/IFK V

19:30 20 jun 2010
"IFK V: Snälla ta dig en språkkurs innan du uttalar dig nästa gång... Blir bara jobbigt och svårläst när man inte kan tyda ditt budskap."
/Bele Janne

20:12 20 jun 2010
"till dig som skriver att malm har vunnit massor jag säger såhär om det är den malm som är född 88 o spelade med bp så har han inte vunnit ett skit för han spelede i däras andra lag inte i första om de inte e han så ber jag om ursäkt"
/ssk

03:47 21 jun 2010
"Till ssk Malm är född 89 och spela i Första laget i BP. Han spela med Albin ekdal som numera apelar i Juventus. malm har vunnit SM för juniorer .pojkalsvenska gothtia cup inomhus SM mmm så det är nog inte samma malm som du tänker på"
/IFK V

09:21 21 jun 2010
"Och nu spelar denne malm på samma nivå som han som blev vald sist på rasten. Så de kan gå"
/Tomten

05:59 22 jun 2010
"Du vet inte ett skit tomten varför malm spelar i vaxholm nu. Han var borta ett år p.g.a att hans korsband gick av, Han valde att komma igen i en lågre div. Han har fått erbjudande från flera klubbar som spelar i högre div. Som 1an och 2an."
/IFK V

Pazza DSK

måndag 4 oktober 2010

Snedspark: Stockholm - ”Göra sig lustig över någon som gör sig lustig?”

Vi har letat fram en konversation på avsparkstockholm, som utspelade sig i Norrfyrans forum under pågående VM. Skämtet som ”kiff” drar kanske inte är speciellt roligt, men man förstår i alla fall. Det som skrivs efteråt är… hmm… milt sagt patetiskt. Förstår någon vad ”fundering” menar med sin kommentar eller för den delen övriga kommentarer?

09:27 17 jun 2010
"När Nigeria möter Tyskland i finalen så kommer det att stå NIG-GER på resultattavlan ;-)) Ah,den var dålig,jag vet."
/kiff

16:26 17 jun 2010
"När Sverige möter Nigeria i VM står det SWE-NIG... just det, Sverige lyckades inte ta sig till VM..."
/fundering

21:42 17 jun 2010
"Till fundering: Vad hittar du för koppling i ditt inlägg till föregående? Har tänkt både tolv och tretton gånger, förstår fortfarande inte..."
/Bele Janne

09:44 18 jun 2010
"Tror "fundersam" försöker få fram ordet Svennig av "SWE-NIG". Ungefär lika kul som du är smart Janne.. Bira på lilla ikväll?"
/Bulten

10:32 18 jun 2010
"Bulten, står det inte "fundering"? Du skriver "fundersam". Nu börjar jag fundera vad som menas? Mycket div 4 nivå på hjärnan när man är inne här..."
/tankarna

Pazza DSK

B-laget vann ”Det var Barca-inspirerat”

Efter det att A-laget åkte ur Division 4 Norra förra helgen (se film: Förfallet) stod hoppet till B-laget.
R2A:n har inte heller varit någon rolig läsning för DSK, men i en reservlagsserie kan det finnas flera olika förklaringar till de misslyckade resultaten. Därför bestämde sig DSK för att ställa upp med lite fler spelare från A-laget igår mot FK Bromma (hädanefter Almería) hemma, allt för att undvika degradering även för reservlaget.

Konstgräs!
Spelarna i DSK (hädanefter Barca) fick en chock när det stod klart att matchen skulle spelas på Danderydsvallens nylagda konstgräsplan. Reaktioner som:
”hur gör vi nu?” , ” tillbaka med gruset”, hördes från många spelare. Bollen studsade inte längre sådär konstigt som Barcaspelarna är vana vid. Nu gick bollen som ett snöre mellan spelarna på uppvärmningen. Otäckt, men samtidigt väldigt inspirerande.

Laget: Ett klassiskt 4-5-1

Bergstaca gjorde en L-W (d.v.s. lämnade Vallen innan avspark), inga konstigheter och jag förstår Bergstacas frustration.

Victor Valdés i mål (Eli)

Backlinjen bestod av den vindsnabbe Dani Alves (Frosten) på högern. Det nykomponerade mittbacksparet Pique och Puyol gjorde en stormatch (Benji, Nille), längst ut till vänster gjorde Maxwell (Lill-Wise) som han brukar göra, one-touch och sedan stå kvar på samma yta.

Xavi styrde och ställde lite som han ville (Pinky), tillsammans med Iniesta (Ekbatani) och Busquets (Paani). Pedro (Tobbe) for fram och tillbaka under dagens match och hade ungefär en lyckad pass under matchen. På vänstern såg det riktigt tungt ut, Guardiola på bänken (Pärlan) måste ha blivit mörkrädd när han såg sin David Villa (Hatten) 30 kg tyngre och helt ur slag.

Turligt nog var Messi (Lillpastan) lika bra som vanligt längst upp, han skrek, dominerade, dirigerade och gjorde inget mål.

Almería insåg direkt att det inte var någon idé att stöta högt på dessa passningssäkra spelare (hade vi mutat Almería eller?). Xavi fick stundtals dominera på sin position, och efter matchen klagade denne på att han hade fått en skottskada i foten p.g.a. alla bollar han fick och levererade vidare.

Barca ägde boll stora delar av första halvlek, dock utan att skapa någon riktig farlighet. Dani Alves for fram som ett expresståg på högerbacken, och när Pedro kladdade för mycket på bollen var Alves lika snabbt tillbaka på sin backposition.

Mittbackarna var sådär underbart bekväma med bollen. Ibland fick Pique för sig att kladda lite väl mycket med bollen som nästsiste man. Maxwell kunde inget annat göra än att falla och låta Pique lösa sitt eget misstag. Puyol, som dagen till ära fick vara lagkapten, hade ett riktigt lyckat samarbete med sin mittbackskollega. Helt ensamma med varandra tyckte dom att det var tvunget att hända något. Pique ska slå en väl avvägd pass på 3 meter, och naturligtvis, som den klasspelare han är, drar han den i midjehöjd på Puyol som tar emot bollen med handen. Kvalité!

Det var för övrigt första gången Almería tog sig över DSKs planhalva. Frisparken som följde blev dock resultatlös.

Iniesta hade haft svårt att komma in i matchen, mycket beroende på att Xavi kladdade för mycket samt att Busquets sprang runt i cirklar.
Men, en patenterad djupledslöpning ändrade på det då han på en retur från Almerías målvakt höll sig framme och slog in 1-0. Publiken var i extas!

Dani Alves fortsatte med sina fina löpningar, och när Puyol till slut hade kladdat klart med bollen såg han sin HB-kollega komma farande på högerkanten och slog en mycket fin kross som ställde Dani Alves fri med målvakten till höger i straffområdet. En riktig klassavslutning följde därefter från Dani Alves, en strumprullare som träffade nätet, utanför stolpen.

Barca anföll sällan på vänsterkanten. Maxwell kunde bara titta på när David Villa hade en egna uppgörelse med sina demoner, vilket var anledningen till att Maxwell aldrig hängde med upp i anfallen.

När så Iniesta fortsatte med sina fina djupledare fick Barca en farlig frispark precis utanför straffområdet, indirekt frispark ansåg domaren. Det måste ha hänt något med hierarkin i Barca då Busquets plockade bort både Maxwell och Messi från frisparken. ”Jag tar den” sa Busquets.

Sagt och gjort, Messi fick agera bollpetare till Busquets som med en fint tillslag träffar en spelare i gröten i straffområdet.

Sannolikhetslära, lektion nummer 1:
Av 10 Almeríaspelare i gröten står det EN ensam Barcaspelare. Busquets träffar denne klockrent på hälsenan och det blir en fin kontring till Almería istället. Kvalité nr 2!

Barca fortsatte kladda halvleken ut och 1-0 stod sig.

Guardiola var mycket uppretad på lagets kantspel. Han lät David Villa och Maxwell få 10 minuter på sig att göra något konstruktivt. Men efter det att Maxwell inlett matchen med en patetiskt bollmottagning och ett sträckt ben i luften, samt att David Villa inte uträttade ett skit, fick båda dessa Barcaikoner lämna planen till förmån för Abidal och Bojan. Islossning!

1-0 blev 1-1 efter det att Almería kvitterat på en frispark. Det var i Dani Alves hörn som Goitom fick sträcka fram ett ben och göra mål.

Publiken började nu busvissla, kladdet där nere i backlinjen hade gått för långt. Dock, det blev ändring relativt snabbt då den för dagen ofarlige Pedro lyckades slita sig fri från sin bevakare och kallt skjuta in 2-1 mellan benen på målvakten.
Kort därpå gjorde Iniesta ett riktigt grismål till 3-1 i samband med en tilltrasslad situation efter en av Messis magiska frisparkar.

Därefter gör David Villas ersättare 4-1, ett mycket snyggt mål av Bojan som for fram på högerkanten och slog ett misslyckat inlägg som gick i mål istället.
Mittbackarna dominerade totalt. De hade ett mycket lyckat samarbete i samband med Almerías tröstmål till 4-2. Vad hände egentligen Puyol? ”Bollen var dåligt pumpad…”


4-2 blev slutresultatet och det nylagda konstgräset på Nou Camp passade verkligen Barca. Iniesta blev matchens spelare, Xavi måste dessvärre läggas in på sjukhus efter att denne fått alldeles för mycket bollar på fötterna och på tok för lång tid att kladda med bollen.

David Villa får ta sig en funderare.


Joanjo Pallás
Pazza DSK

söndag 3 oktober 2010

PAZZA DSK PRODUKTION PRESENTERAR: FÖRFALLET

Efter 12 timmars frenetiskt och patetiskt jobb och redigering av filmmaterialet från ödesmatchen hemma mot IFK Viksjö, kan vi nu stolt presentera Förfallet, en Pazza Produktion.

Förhoppningsvis förbättras kvalitén under natten. ALLVARLIGT!

/Redaktören och Marknadschefen



Pazza DSK

fredag 1 oktober 2010

Snedspark: Stockholm - "Anledningen var ingen anledning"?

Dags för ett nytt kreativt inslag på Pazza DSK. Ett riktigt "off season-inslag" som är "on topic".
Tanken är att vi ska granska och kommentera "roliga" kommentarer på Avspark: Stockholm, som har lagts upp över åren. Ett per dag, måndag till fredag. Vi får se om det blir roligt, det får ni avgöra.
Men med tanke på hur många som kommenterar svepen och att Avspark: Stockholm har fyllt arkiven under snart fyra år, är det bara att jobba sig igenom materialet. Till en början kommer vi endast att fokusera på Division 4 Norra, eftersom vi är väl bekanta med de kommentarer som har lagts upp där.

Anledningen var ingen anledning?

"Till tveksam Nej Vaxholm imponerade verkligen inte mot DSK senast men som sagt så är det inte särskilt lätt på Danderydsvallen. Sen var det även särskilda omständigheter då det var dagen efter danderyds gymnasium gått ut så laget hade flera spelare som festat halva natten, men det hade även DSK så det ska man kanske inte ta upp som en anledning. Men som sagt imorgon får vi se vilka som är bäst. Jag tror som sagt på Vaxholm men är det något lag som man har respekt för så är det KIF."
/Vaxholm

Pazza DSK

Pazza Awards 2010 - Röstningen är avslutad!

Röstningen för Pazza Awards 2010 är nu avslutad!
Vi vill tacka alla för ett otroligt intresse, vår inkorg var helt galet fylld!

Nej, allvarligt! Vi hade hoppats på fler röster, men det är Bergstacas likgiltighet som har smittat av sig verkar det som.

Hursomhelst, vi har ett resultat. På avslutningen kommer vi kora Årets Pazzarian och Årets Pazzamoment.

Pazza DSK

Pazza uppmärksammar er läsare

Den 17e Oktober är numera ett klassiskt datum i historien, närmare bestämt det datumet Pazza DSK såg ljuset för första gången, och snart firar vi Pazzas ettårsdag.

Det kan låta som en klyscha, men det är tack vare er läsare som bloggen fortfarande existerar och blivit den populäraste Division 4/5 bloggen i Sverige. Vi snittar ungefär 100 unika besökare varje dag. Varje besökare är verkligen unik i sig då vi i dagsläget representerar länder från alla världens håll och kanter. Brasilien, Italien, Holland, Indonesien, listan kan göras extremt lång.

Lokalt sett är Pazza större än någonsin. KOR sitter och lusläser varje mening från Halmstad. Giganten sitter mitt emot Malmvägen i Sollentuna och missar inte en enda detalj. Storpastan pendlar mellan dator i Brasilien och Täby, och lite mer överraskande är att vi verkar vara enormt stora i Bromma.

Men, det finns en person som vi vill uppmärksamma särskilt på Pazza. Det finns nämligen en person, bosatt i Luleå, som är inne varje dag på Pazza DSK.

Det är bara en besökare från Luleå, så känn dig träffad om du läser detta!

Vi är enormt stolta över detta, och vi från Pazza vill passa på och hylla dig för att du varje dag är inne och läser, det tycker vi är skoj, och det är också ett kvitto på att vår idé med bloggen att intressera alla läsare verkligen har lyckats.

Den här dagen går alltså i hyllningens tecken till vår vän i Luleå.
Det är du som ska ha tack!


Pazza DSK