torsdag 10 februari 2011

Wise/Giganten: "I framtiden kanske"

Han har de senaste dagarna varit den stora snackisen.

Sedan jobb har kommit i vägen för Pärlans fortsatta tränaruppdrag i DSK har det snackats vilt om vem som ska ersätta honom bredvid Calle i tränarbåset.
Namn som Uffe Johnson, Matthias Frost har nämnts, men ännu är inget beslut taget, mer än att Calle kommer att behöva en ytterligare tränare till laget.

Lill-Wise fick igår celebert besök av sin äldre bror Matte, a.k.a. Wise/Giganten. Givetvis blev det en hel del snack om DSK. Lill-Wise förstod rätt snabbt att Giganten verkligen är sugen på att få höra allt om DSK. När sedan frågor kommer om presspel och träningsnärvaro, då fattar man att Giganten vill något mer.

Medievan som han är så varken bekräftar eller förnekar han en eventuell tränarkarriär i DSK, men säger till laget att:
 "Jag tror inte riktigt ni förstår vilka möjligheter ni har. Istället för att se det omöjliga och tänka "det där kommer jag aldrig klara av", så tror jag definitivt att DSK med rätt inställning kan utvecklas till ett riktigt bra lag".
Han ser dagens DSK som ett unikt tillfälle för vilken tränare som helst att göra stordåd med laget.
Hans egen medverkan är på sikt oförändrad, familjelivet tar det mesta av hans lediga tid, men i framtiden är det inte omöjligt att han eventuellt kan tänka sig en tränarkarriär för klubben i hans hjärta.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar