torsdag 10 februari 2011

A day in the life of a geezer - BK

För någon dag sedan kom vi på Pazza Redaktionen på idén att låta BK skriva en detaljerad dagbok under en dag. Vi har alltid fascinerats av denne yngling, vars vardagliga förehavanden många gånger toppar de bästa helgerna man själv har fått uppleva. Som trogen Pazza-medarbetare hoppade han direkt på projektet och levererade nedanstående text. OBS! För bästa tänkbara läsning, lyssna på One med Swedish House Mafia för att leva dig in i en vanlig dag hos BK.

Swedish House Mafia - One (Radio Edit) by officialswedishhousemafia

En dag i livet

07.03: Larmet går, larmet i form av Swedish House Mafia – One. SNOOZE
07.10: Larmet går igen, fortfarande Swedish House Mafia – One. SNOOZE
07.15: Larm 2 går igång, nu är det Journey – Don’t Stop Believing. FUCK! Borde gått upp vid förra.
07.18: Dagens första pissning sker
07.20: In med dagens första snus och sätt på kaffemaskinen
07.22-07.33: Duschar till tonerna av Bromance (Tim Berg) och Adagio for strings (Tiesto)
07.35: På med byxor och skjorta, in i badrummet igen för att lägga på dagens doft (oftast Givenchy Play).
07.37: Börjar göra frukost, 2 koppar kaffe, en liten skål vaniljyoghurt med müsli och 1-2 mackor med ost och skinka. Träningsdagar blir det även 1 rått ägg
07.51: Snus nummer 2 går in samtidigt som jag tar på mig kavaj eller slipover, packar ner datorn och höjer volymen, Barbara Streisand (Duck Sauce) spelas i spelaren.
07.55: Har borstat tänderna och tar på mig jacka och skor för att gå till jobbet.
07.57: Kliver ur hissen och stoppar in hörlurarna, sätter på spotify (min spellista fest laddning) och på börjar min 15 minuters promenad till jobbet.
08.13-08.15: Kommer in på jobbet, hälsar på den lilla blondinen i receptionen och går till min plats. In med en ny snus och packar upp datorn.
08.17: Går till kaffemaskinen och plockar ut en latte, loggar in på Pazza och Facebook innan jag startar jobb datorn.
08.20: Nu börjar arbetet, stiltje allmänt förutom dom få gånger jag måste kommentera något på Pazza eller FB.
09.00: Den lilla blondinen delar ut posten, som vanligt får jag inget. Känner mig som en slav.
09.01: Fortsätter jobba som om inget har hänt. Snackar allmänt skit och snusar, då och då tar jag en motionspaus till kaffeautomaten.
10.00: Tröttnar på att jobba, sätter igång Football Manager på datorn och börjar smygspela medans jag jobbar. Min aktivitet på FB och Pazzachatten ökar markant.

10.10: Börjar bli seg, in med ny snus och en stor kopp svart kaffe. Stoppar in hörlurarna och höjer till max. Sätter på I’m in Miami B***H (LMFAO). Nu måste jag vakna till.
10.20: Vinner ytterligare en match på Football Manager av bara farten. Sitter och studsar i min stol och funderar på varför jag inte har en Vodka-Soda framför mig.
10.21: Börjar räkna minuterna till lunchen så man kan komma härifrån.
11.00: Har inte gjort mycket alls senaste 40 minuterna. Mest Football Manager och snackat i telefon med lite polare. Snusen åker in och ut i munnen
11.10: Hamnar på ett möte med återförsäljare, marknadsundersökning, smörar och beter mig som något jag egentligen inte är. Bygger upp min professionella fasad långsamt.
11.25: Lever vidare i min fiktiva verklighet, snusar och dricker kaffe latte, marknadsundersökningar med återförsäljare blandas med skitsnack i kontorsstolen om allmänna tidsfördriv och jobb problem.
11.50: Strax lunch. Blir inte Burgare hur mycket alla än tror det. Älgrostbiff och sallad idag.
11.57: Dags att gå… då spelas Barbara Streisand i högtalar systemet över hela jobbet. Bra start på lunchen.
Tillbaka efter lunch vid 12.45, åter till arbetet i excel, en ny latte och en snus… liten chokladbit är aldrig fel.
13.01: Dags att skita, bra toaletter på det här bygget.
13.09: Tillbaka i kontorsstolen, jobbet fortsätter, hatar excel. Men med en prilla under läppen och Miami 2 Ibiza (Swedish House Mafia) i öronen så klarar jag mig ett tag till.
13.05: Låten slut, lessnar, spelar mera Football Manager
13.25: Torskar mot Chelsea som vanligt, hatar spel. Måste försöka fokusera på jobbet också, börjar jobba lite… i alla fall fram till klockan 14.00
14.01: Av ren tristess går jag på toa igen… spelar lite angry birds.
14.02: Tillbaka i stolen igen börjar jobba lite… tiden går långsamt men jag har bytt radiokanal till 107,5 i hela huset så det är lite fest här i alla fall. Återigen saknar jag min Vodka-Soda i handen.
14.10: Någon jävel bytte till Lugna Favoriter, nu vill jag ju bara sova. Trötta människor man jobbar med.
14.12: Kaffeautomaten ropar på mig, springer bort dit.. tar med mig en banan tillbaka. Fortsätter jobba.
15.00: Eftermiddagsmöte (inga mobiler tillåtna därav ingen bild) genomgång av närmaste 2 veckornas större händelser. Typ vem föder unge, vilken modell som har anorexi, var vi ställer ut nästa gång och var alla ska iväg på jobbresor.
15.30: Möte över, mer kaffe till folket!
15.32: Intervju med ytterligare en återförsäljare, en riktigt trött norrlänning. Åk hem och gräv ner dig för fan.
15.50: Tillbaka efter intervjun, hur fan ska jag överleva fram till 17.30? Ny snus in och lite FM bredvid excel arket…
16.34: Facebook kallar, och excel får vila. Byter musik till ren rock, nu gäller det att hålla sig vaken… lessnar efter en halv låt och sätter på Leave The World Behind – Dirty South Remix (Swedish House Mafia, Laidback Luke och Deborah Cox). Smuttar kaffe och lutar mig tillbaka, drömmer om varma kvällar i Ayia Napa med kall öl i handen.
16.39: Vaknar ur min dröm.. Helvete, det börjar bli mörkt ute och det finns mycket jobb kvar.
17.08: Kaffet sätter sina spår i kroppen dags o pissa igen. Återigen, bra toaletter på det här bygget, värt ett extra besök.
17.27: Börjar närma sig slutet på dagen, strax dags att börja knata hem. Sista låten för dagen blir Teenage Crime – Axwell Remix (Adrian Lux)
17.29: ALLVARLIGT! Var faaan är min Vodka-Soda?!?!?!?!
17.38: Nu lämnar jag byggnaden, hem till soffan.
17.55: Hemma, av med kläderna och packa upp datorn för att kolla in Pazza. Väntar på att maten ska bli klar och smålyssnar på She’s the one (Robbie Williams), går runt i någon form av groggy tillstånd och är fortfarande sugen på en Vodka-Soda. Kanske tar ett glas vin till maten, lika bäst så.. det är ju bara onsdag en dag i veckan.
17.57: Bestämt mig, det blir vin till maten.
18.00: Skickar lite sms till folk i kroglivet, ”någon som ska ner på stan ikväll på ett glas?”
18.01: (älskar alla med smartphones) ”Middag hos en vän, sen möjligen East, ses vi där?”
18.02: Funderar, det är trots allt bara onsdag, jobbdag imorgon, men East är alltid trevlig. Dessutom är nog Konsulten kvar på kontoret så man kan ju alltid mmsa och retas lite.. han jobbar ju bara runt hörnet. Det är lite jobbigt för dom som jobbar på 7/11.
18.03: pisspaus igen, har jag fått diabetes?
18.05: Dags och äta mat, minst ett glas rött blir det. Helst 4. Det är ändå spaghetti bolognese till middag.
18.33: Middag uppäten, blev bara 2 glas rött (Masi Modelo de Venezi). East lockar lite, även Oxid, vet dock inte vilka som ska ut eller om dom ska ut. Får se var kvällen tar oss, nu blir det lite jobb innan fotbollen börjar. Man är ju inte ledig för att man gick hem inte. Slavarbete.
19.27: Orkar inte jobba mer, men måste.. kanske blir ett glas vin till för att klara av det här på något sätt.
19.28: Tar det sista ur flaskan, så gick det med den.
19.29: Inser att jag har fan inte Eurosport, funderar på att gå ner på närmaste ställe och se matchen. Men orkar inte, och jag måste jobba mer.
19.38: Fastnade framför en präst som lyssnar på Highway to Hell. Patetiskt. Att man ens ställer upp i TV. Tar en ny snus och en kopp kaffe. Ingen pisspaus än.
19.46: Excel strejkar, jag lägger ner. Blir mer football manager och bakåtlutande i soffan.
20.32: Skrattar åt alla idioter på tv, lagar lite mat för morgondagens lunchlåda. Fullkornspasta med en hemmagjord tomatsås. Tar ytterligare en kopp kaffe och börjar vika tvätt.
20.47: Maten är klar, dags att stryka lite skjortor för morgondagen och för fredag. Stryker 4, man vet aldrig vad som händer efter jobbet.
21.14: Skjortor strykna och klara. Lägger mig i soffan igen, tar en fishermans friend och är väääldigt sugen på en Chivas, eller en öl, och fortfarande… Var fan är min Vodka-Soda?
21.18: Sätter mig ner i fåtöljen, mer Football Manager, måste lugna ner mig lite.
21.38: Läser om Sveriges ”katastrof” match, 1-1 mot Ukraina är helt enkelt inte bra. Nu orkar jag inte ens ta mig ut ur lägenheten längre.. om inte det kommer något riktigt bra erbjudande denna kalla onsdag.
21.53: Inget grymt erbjudande kommer, tar mig en chokladbit och lägger mig tillrätta, snart kommer jag i alla fall se målen från matchen idag.
22.02: Nyheterna lockar inte, mer sporten som snart kommer
22.37: Upp och hämta sista tvätten, dags att lägga sig i sängen snart. Inget verkar hända i alla fall.
22.46: Konstaterar högt för mig själv att tvättvikning är tråkigt som fan, hade hellre varit nere på East eller Oxid med en Vodka-Soda, eller en stor kall öl och en liten jäger. Men nej, inte idag. Fan.
23.03: Borstar tänderna och smörjer in mig med hudlotion, måste ta hand om kroppen.
23.05: Lägger mig i sängen, sätter på Looking for Eric, försöker slappna av.
23.48: Kan inte slappna av.
23.49: Häller upp en 6a Chivas
23.50: Lägger mig i sängen igen
23.51: Dagens sista prilla
00.00: Whiskyn slut. Nu känner jag mig lugn igen.
00.05: sista pissen, går tillbaka till sängen. Dags att sova

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar