fredag 18 februari 2011

Avsparks läsare har börjat spekulera, samt dokumentären

Det börjar närma sig avspark nu, och med det så börjar naturligtvis kommentarerna på Avsparkstockholm.se att hagla.
Tips, teorier, "han som var på väg till Real Madrid", "ett av Sveriges bästa lag", "pass upp på nr 9, han har spelat i Stockholms distriklag som 12-åring"..osv.
Med andra ord är det precis som vanligt.

Nu börjar även läsarna inkomma med sina tips inför årets säsong, och överraskande nog så verkar många av läsarna tro på oss i år. Vi tippas bl.a. som serietvåa efter Rissne, och av en annan läsare mindre smickrande som nummer fyra, efter både Djursholm och Enebyberg. Patetiskt!

Men oerhört underhållande som sagt, och det var rätt många år sedan DSK fick vara lite av en förhandsfavorit till seriesegern. Dom ända som skiter på sig av rädsla är knappast motståndarlagen utan snarare oss själva. Upp till bevis BK & Co.


--------------------------------------------------------------------------------------------

Vad händer annars? Ja, det snackas ju rätt friskt om den här dokumentären vi håller på att spela in. Vi har fortfarande ingen videokamera, och projektet ligger lite på is så att säga, men det är februari och det är lång tid kvar, vi kommer få våra chanser.

Det vi däremot kommer att filma i år är det traditionella lagfotot, bakom kulisserna. Det är som vi alla vet extremt viktigt att se bra ut på lagbilden, det kan forma en hel säsong. Och därför har Pazza DSK bestämt sig för att gå bakom kulisserna innan lagfotot och få lite kommentarer från spelarna.
Nu när Pazzalördag gästas av Nille Rysjö, modechef på Pazza, så kommer vi säkerligen få en hel del intressanta och heta tips om hur du förbereder dig på bästa sätt inför ett lagfoto.

Frågor jag gärna vill ha svar på är exempelvis hur man ser så naturlig ut som möjligt på bild utan att göra till sig. Är det viktigt att veta vilken vinkel bilden kommer att tas ifrån, ska jag ha vänster eller högerbena? Kommer vi ställa upp i shorts, och i så fall ska man raka benen då?

Pazza kommer hursomhelst att vara där med kameran när det händer.


Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar