måndag 7 februari 2011

Vecka 6 - Konstgräs, träningsmatch och spelarfruar

Dagens inlägg blir lite seriöst, någon gång måste det faktiskt skrivas något annat än lögner, skandaler och personliga påhopp.

Konstgräs:
- Framtiden
- Bättre spel
- Året-runt-fotboll
- Identiskt med naturgräs

Grus:
- Historien
- Sämre spel
- Polskt grus (sylvasst)
- Identiskt med DSK

Det är bara att konstatera att vårt konstgräs inte har hållit måttet såhär långt. Igår söndag, återigen en fantastisk dag och perfekta förutsättningar för en bra träning, så kan vi konstatera att planen mer påminner om en isbana än en fotbollsplan. Det är fullständigt omöjligt att genomföra en fotbollsträning på en plan som är stenhård av isen.
Konstgräs är inte ett alternativ, det är framtiden. Svensk fotboll skall bedrivas med passningsspel och bollen ska gå längs marken. Det är visionen, det är svensk fotbolls framtid enligt förbundet.
För mig räcker det med en plan som är relativt mjuk.

Träningen blev halvt inställd pga detta, och på lördag har vi första träningsmatchen för året. Hur ska vi lösa detta?
Väderrapporterna skvallrar om 10 minusgrader till helgen, då är det omöjligt att spela om planen är som den är idag.

Ibland saknar jag gruset, det är moder jord som bestämmer förutsättningarna. Antingen eller.

Brottby står för motståndet på lördag hursomhelst, och oavsett om det blir någon match eller inte så är det skönt att konstatera att det äntligen börjar närma sig premiär.

Jag hoppas på ett fullsatt Danderydsvallen med spelarfruar på plats. Och för er som undrar, vart tog spelarfruar-projektet vägen?
Kvasten håller i projektet och senast i raden av undrande var självaste KOR som var rasande över att Spelarfruar inte har kommit upp än, men enligt Kvasten beror det mer på bristande intresse från spelarfruarna själva. Allvarligt!
För övrigt ryktas det även om att Kvasten hädanefter kommer få ett allt större ansvar för Pazza DSK. Redaktören sitter bara på chatten och Marknadschefen är utbränd.

Är du patetisk, över 20 år och vill skriva för Pazza DSK, hör av dig via kontaktformuläret.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar