måndag 14 februari 2011

Inför Pazzalördag 19/2

Det mycket uppskattade programmet hade hela 5 LIVE-tittare förra gången, och enligt marknadschefen för Pazza DSK så siktar man på det omöjliga, att tangera 5 st!

Nu är det alltså dags igen för en stackare i  truppen att få sin lägenhet våldtagen av Pazza DSKs redaktion, och denna gång har det kommit till Daniel Pinky Niklasson. Stort grattis!

Expertsoffan har ännu inte spikats, men det antas bli den vanliga uppsättningen:
La Liga - Hatten
Premier League - Kennie
Coca Cola Championship - Sunken
Serie A - Kvasten
Bundesliga - Konsulten/Redaktören
Facebook-Fille

Den här gången har vi dock valt att korta ned programpunkten "Europatipset", då Champions League spelas i veckan, samt att Danderyds SK spelar Stockholm Cup på söndag. Mycket snack kommer därför handla om DSK samt om experternas tips om Champions League. Ni kommer väl ihåg hur några av dom tippade vinnaren av Champions League?

Konsulten - Chelsea
Hatten - Barcelona
Kvasten - Shaktar Donetsk
Marknadschefen - Roma
Redaktören - ?
Kennie - Arsenal?
Sunken - Inverness Caledonian Thistle
Pinky - ?
Facebook-Fille

Chelsea fick på förhand den bästa lottningen i och med FC Köpenhamn, som nu också har haft ett långt uppehåll. Hatten är som vanligt skittråkig och tippar Barca, och med mötet mot Arsenal får vi enligt Kennie och Hatten se världens två bästa lag göra upp. Marknadschefen tror på sitt Roma i vanlig ordning. Redaktören vet vi inte, men vi återkommer med hans tips. Kvasten tror som vanligt att han är lite bättre än andra på att tippa och tror på Shaktar som för övrigt möter Roma. Sunken tippar på Inverness i skotska andradivisionen. Pinky vet vi inget om, Man Utd?
Facebook-Fille har vi ingen koll på alls faktiskt. Kan FBF tillkännage sitt tips på facebook i veckan?

Programmet kommer enbart att ledas av Redaktören den här gången då Marknadschefen tar igen sig på okänd ort under helgen. Men, Marknadschefen har sagt att han ska göra allt i sin makt att sabba Redaktörens stora chans till upprättelse och storma in mitt under LIVE-sändningen och ta över rodret. Den som tittar på lördag får se.

Sen kommer vi till nästa punkt, en mycket viktig sådan. Pazzaauktionen!
Förra gången blev lite av en succé som vi alla minns. Pazza DSK fick in inte mindre än ca 700 kr (officiellt ca 300 kr då vissa inte fattar att man måste betala för det man handlar) på utförsäljning av t-shirts, halsdukar, En dag med Idolen etc.
Men det mest uppmärksammade köpet gjordes av Facebook-Fille. Inte mindre än 200 kr la han ut för att få sina fotbollsskor putsade av Lill-Wise, som i och med en förlust i en tävling av teveprogrammet På Spåret som straff fick putsa någons skor. Den som budade högst fick därmed en putsning, något tittarna kunde få se LIVE innan en träning i vintras.

Nu har turen, eller oturen, kommit till Benji. Tysken trodde ärligt talat att han hade en chans mot På Spåret-veteranerna Kvasten, Jonas, Pinky och Lill-Wise. Han kom förkrossande sist och därmed står det alltså klart att ni på lördag kan buda på en skoputs utförd av Benji. Själva skoputsen kommer ske antingen i samband med söndagens Stockholm Cup match, eller på träning nästa vecka, under förutsättning att ni har betalat till Pazza DSK innan.

SKOPUTS ALLTSÅ. BENJI KOMMER PUTSA SKOR FÖR EN OKÄND SUMMA, NI BESTÄMMER VAD DET ÄR VÄRT. NI BUDAR SOM VANLIGT GENOM ATT SKRIVA IN ERT BUD PÅ PAZZACHATTEN UNDER LIVESÄNDNINGEN.

BUDA BUDA BUDA!!!!!!

Programmet startar som vanligt med uppvärmningen kl 15.15, officiellt startar Pazzalördag kl 15.30, så följ med oss på lördag den 19 februari. Detta vill ni inte missa.
Och för säkerhets skull kommer Pazza DSK påminna er med en ny artikel varje dag.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar