lördag 26 februari 2011

Projekt Tobak - tävlingen avslutad! Marknadschefen - "Inte oväntat"

Under veckan har Redaktören och Marknadschefen för Pazza DSK haft en tävling i vem som kunde hålla ut längst utan snus. Det tog fem dagar, sen sket sig allt för Redaktören. Han gav under fredagskvällen vika för sitt begär. Han tog en snus!

Det skall tilläggas att det enligt redaktören var det sundaste han någonsin gjort, och har han haft en jobbig tid på fotbollsplanen de senaste åren var den här veckan enligt redaktören den värsta prövningen i hela hans liv.

Marknadschefen har legat på redaktören under hela veckan att ta en snus, chatten har fyllts med psykningar och glåpord. Det är oklart om Marknadschefens taktik var den avgörande faktorn men när Marknadschefen på lördagsmorgonen fick det klart för sig att han stod som vinnare så lät tårarna inte vänta på sig.

Hur firade Marknadschefen detta? Ja, drygt tio sekunder efter samtalet tog han naturligtvis upp dosan och la upp en segersnus. Mycket begåvat!

Redaktören låter hälsa att det här var den mest patetiska tävling han någonsin deltagit i, men att han idag mår bättre än på flera dagar.

Prispotten på hela 250 kr hälsar Marknadschefen går direkt till Pazzakassan, så slår vi ut detta så innebär det att Pazza DSK gick plus/minus noll på detta initiativ. Även det extremt begåvat av de två delägarna för Pazza DSK.


Kids, snusa med måtta.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar