söndag 27 februari 2011

Månadens Sökord på Google

Pazza DSK använder Google Analytics för att följa antalet besökare och vad folk använder för sökord för att navigera sig till Pazza DSK.

Vi kan nämna några klassiker som:
Definition "svagt psyke"
Pisspaus
Stadshotellet i Höganäs

Vi har många besökare från Halmstad vilket är rätt enkelt att förstå, och därför blev vi i redaktionen väldigt förvånade (eller?) när vi såg det här sökordet/meningen:

Ekonomiskt stöd till uteliggare i Halmstad


Någon tycker alltså att Pazza DSK är den definitiva sidan för att läsa mer om detta aktuella ämne.

Pazza DSK

PAZZA BEHÖVER PENGAR!!!!!

Pazza DSK ska handla en kamera inom en väldigt snar framtid.

Nu har vi i skrivande stund ca 2000 kr på vårt Pazza-konto, och alla pengar är tänkt att gå till inhandling av en videokamera. Vi räknar med att den kommer att kosta drygt 3000 kr. Det vi behöver är alltså drygt 1000 kr till.

DONERA VALFRI SUMMA TILL PAZZA, MEN GÖR DET GÄRNA OMGÅENDE!!!

Bank: Swedbank
Clearingnummer: 8327-9
Kontonummer: 924321829-5

Märk din inbetalning med ditt namn.

Tanken är alltså att vi skall dokumentera en hel säsong, och då krävs en bra kamera. Vi kommer också använda kameran till att börja livestreama våra hemmamatcher på Danderydsvallen, och förhoppningsvis så kanske vi kan göra ett test i och med nästkommande omgång av Stockholm Cup. Så, får vi in pengar så fort som möjligt kan vi med andra ord börja på detta projekt vi har drömt om så länge.

Det ryktas om att Viggan Video har en liknande idé om att göra en dokumentär, vi kan inte låta oss bli sämre.

DONERA DONERA DONERA!!!!!

Pazza DSK

Pazza DSK: Äntligen accepterad men aldrig respekterad



Pazza DSK

lördag 26 februari 2011

Projekt Tobak - tävlingen avslutad! Marknadschefen - "Inte oväntat"

Under veckan har Redaktören och Marknadschefen för Pazza DSK haft en tävling i vem som kunde hålla ut längst utan snus. Det tog fem dagar, sen sket sig allt för Redaktören. Han gav under fredagskvällen vika för sitt begär. Han tog en snus!

Det skall tilläggas att det enligt redaktören var det sundaste han någonsin gjort, och har han haft en jobbig tid på fotbollsplanen de senaste åren var den här veckan enligt redaktören den värsta prövningen i hela hans liv.

Marknadschefen har legat på redaktören under hela veckan att ta en snus, chatten har fyllts med psykningar och glåpord. Det är oklart om Marknadschefens taktik var den avgörande faktorn men när Marknadschefen på lördagsmorgonen fick det klart för sig att han stod som vinnare så lät tårarna inte vänta på sig.

Hur firade Marknadschefen detta? Ja, drygt tio sekunder efter samtalet tog han naturligtvis upp dosan och la upp en segersnus. Mycket begåvat!

Redaktören låter hälsa att det här var den mest patetiska tävling han någonsin deltagit i, men att han idag mår bättre än på flera dagar.

Prispotten på hela 250 kr hälsar Marknadschefen går direkt till Pazzakassan, så slår vi ut detta så innebär det att Pazza DSK gick plus/minus noll på detta initiativ. Även det extremt begåvat av de två delägarna för Pazza DSK.


Kids, snusa med måtta.

Pazza DSK

onsdag 23 februari 2011

Spelarfruar: Pinky

Veckans spelarfru är södertjejen som flyttade till Norrort för kärleken. Tjejen som även är känd som ”den estniska isprinsessan”. Tjejen som besöker bilverkstaden oftare än Sunken duschar. Pazza DSK har nöjet att presentera Pinkys flickvän!

Hur många gånger såg du DSK spela förra året? Var det värt resan?
1 gång, det var matchen mot Viksjö (?). Det var en spännande match, men pojkvännen fick börja på bänken, ni förlora och det var galet kallt! Jag röstar härmed för en inglasad läktare och godare kaffe, gärna en vaniljlatte , då kan det tänkas bli fler matcher på Danderydsvallen!

Använder du något smeknamn när du tilltalar din pojkvän? Vad brukar han kalla dig?
Jag kallar honom gulleponken eller Rocky men säg inget.

Vad är det första din pojkvän gör när han kommer hem efter en sen DSK-träning?
Spelar PS3

Har han lätt för att smälta ännu en DSK-förlust? Vad brukar han göra?
Han är galet förbannad och skyller ofta ifrån sig på sina lagkamrater och gärna domaren.

Vad är det värsta du har hört din pojkvän säga om sina lagkamrater?
Vad har han inte sagt? Ni är en hög patetiska grabbar, mest illa tycker han nog om Martin och Jonas.

Kommer du tillåta honom att spela i DSK så länge han vill?
Nja, vi får väl se! Jag ligger i förhandlingar med Enskedekamraterna på södra sidan stan just nu.

Har du någonsin känt dig åsidosatt p.g.a. fotbollen? (vid Ja, kom gärna med exempel)
Ja, när jag låg hemma efter en operation så var matchen viktigare för honom än att ta hand om mig, han hann inte ens puffa till kudden innan han gick.

Vilket ord skulle du använda för att beskriva DSK:s A-lag?
Patetiskt, ett ord som ofta hörs bland er DSK:are

Vem, förutom din pojkvän, är din favoritspelare i DSK? (motivera gärna varför också)
Vem har sagt att min pojkvän är min favoritspelare? Mycket kan han men spela fotboll är kanske inte hans starkaste sida. Jag har hört att Idolen ska vara rätt bra annars.

Sist av allt. Vad önskar du dig mest just nu?
En fet ring på fingret !

5 snabba:

Maskindisk eller handdisk?
Maskindiskat

Pojkvän som lagar äcklig mat eller pojkvän som inte lagar mat?
Mat?

Happydance eller Pinkydace?
Pinkydance

M. Frost eller B. Frost?
Jag är en trogen lagkamrat och väljer Benji trots hans patetiska insats för laget i frågequizet!

Melodifestivalen eller El classico?
Melodifestivalen såklart!

Pazza DSK

Projekt Tobak Dag 2

Dag 2:

Marknadschefen


Igår vaknade jag upp av att det stramade i hela kroppen, ungefär som träningsvärk, fast det kändes mer som att nån annan kropp ville komma ut. Vem vet, det kanske var "min nya kropp".
Efter en mödosam resa till jobbet så tog jag dagens första kaffe, nånstans där brast det för mig. Jag fingrar konstant efter dosan i fickan, det är som ticks, det går inte att motarbeta. Jag blir verkligen knäckt varenda gång det händer, det är en automatisk rörelse som jag gör, och det kan handla om ett mellanrum på 20 sekunder från det att jag har gjort det första gången, för att sedan glömma bort det i 20 sekunder och sedan göra samma rörelse igen.

Dagen rullade på med konstant gnäll och självömkan. Det jag framför allt har märkt är att jag är konstant hungrig. Jag kan äta hur mycket som helst känns det som. Därför var det ingen större skräll att jag och R drog till Texas Burger i Kungshallen och slängde i sig varsin. Vi verkade dock ha lite olika bieffekter, R var konstant trött, jag är oftast pigg.

Efter lunchen satt jag som jag hade gjort under förmiddagen och tokgnällde, samma sak under hela dagen, under träningen gick jag runt och var mest förbannad. Frosten sa "visst, jag är rätt bitter i normala fall, så vad tror du skulle hända om även jag slutade snusa?". .....Frosten, det får aldrig hända.

Jag avslutade kvällen med att käka ett skrovmål och sen gå lös på en chipspåse till Viasats pinsamma studio.

tisdag 22 februari 2011

Projekt Tobak - Dag 1

DAG 1
Marknadschefen:

Jag har försökt sluta snusa flera gånger i mitt liv, rätt resultatlöst. Men om de förra försöken var en omöjlighet så är det här bara ett patetiskt försök till att tro att jag har styrkan att klara av det.

Det första jag gjorde igår var att snusa upp nästan hela dosan på två timmar. Jag har nog aldrig upplevt att jag har skakat så mycket i hela mitt liv.
Redaktören verkade dock vara ett ännu större vrak och tröstade sig med att köpa Gott & Blandat på lunchen. Vi är alla guds barn idag och ligger förmodligen i fosterställning i soffan.

Igår åkte jag hem till tjejen, jag satt och beklagade mig över hur synd det var om mig. Vi kollade på Familjen Annorlunda på Tv 4, såg Sollentuna Centrum, började tänka på brorsan, skrattade till.

När det sedan blev dags att börja glo på det där Big Brother så glömde jag bort var jag hade lagt snusdosan. Hade jag glömt att köpa på vägen hem från jobbet? Jag brukar aldrig glömma såna här saker.
Sen kom allt över mig, jag ville bara gråta och hoppa från balkongen. Men som tur är så har både jag och tjejen inglasad balkong så även detta försök blev rätt patetiskt.

Undrar hur det känns att inte ha något tobaksbegär? Typ som Kvasten, han är ju renligheten själv. Han ser så där bekväm ut, han har ju säkert aldrig testat vare sig cigaretter eller snus. Hur var egentligen den där känslan när man aldrig har testat någon tobak? Jag kan inte svara på den frågan för det var så länge sen jag började snusa. Begäret sitter väl alltid kvar intalar jag mig, och då försöker jag trösta mig med att jag i alla fall vet hur det känns.

Hur f-n kan det vara en bra tröst?

Det här var en patetisk idé, jobbarkollegor tyckte det lät onödigt och att jag bara skulle gå runt och vara förbannad på jobbet.
Mitt jobb handlar mycket om kontroll över sig själv och situationen och ha saker och ting i ordning och reda. Siffror, siffror och beräkningar. Tror ni jag gör ett bra jobb nu?

Men det värsta av allt var att försöka somna. Jag låg och fantiserade mig hur BK hade det samtidigt, hur han låg där i en morgonrock inköpt på NK, liggandes i soffan och klipper tånaglarna, skrattar högt för sig själv, förmodligen för att han är inne på sin andra whiskygrogg, och klockan har inte slagit 00.00 än. Byter sida för att inte snusa sönder ena sidan av läppen. Han sitter bergis och facebookar om mig och redaktören nu också.

Dagen var en riktig skitdag, men jag klarade mig igenom den. Helt otroligt faktiskt. Jag bara hoppas att redaktören lägger ned tävlingen, så man får bli människa igen.

Redaktören:

Det började som ett skämt... och det är fortfarande ett skämt känns det som. Den här "tävlingen" var lika oplanerad och plötslig som den är korkad. Vad ger det oss egentligen att tvinga oss igenom några helvetesdagar? Två vinnarskallar? Ingen aning, jag är rätt chockad över att Marknadschefen har klarat sig så här länge. Jag hade räknat med att han skulle lägga ner igår kväll, vilket har gjort min 20 timmars resa till en pina utan dess like. Är det abstinensen eller osäkerheten kring när man får ta nästa som gör det? Någonting är det, för detta är nog den värsta av mina försök. Antagligen denna låtsas, påtvingade jävla skittävling. Jag kommer ihåg hur jag satt där klockan 14:10 igår, precis ätit upp min lunch, greppar tag i snusdosan, öppnar den... mmm, nice jag har 6 stycken kvar. På väg att ta en, sneglar på klockan, kollar Pazzachatten... HELVETE! Tävlingen är redan igång. Och det var bara början till helvetet.

Det värsta av allt är när man är själv, när man sitter hemma själv i soffan och sneglar på TVn. Det är bara det att man inte ser TVn, man ser världen snurra. Huvudet är tomt, man tänker inte längre på något, inte ens snus, musklerna spänner sig, man känner hat, man känner en viss värme, man känner ett rus, man känner begäret att ta en citronklyfta och gnugga den mot tandköttet, behovet att äta etc. Det är som om man är deprimerad, lycklig, har någon form av ätstörning och ADHD samtidigt.

Jag var själv igår kväll, det var inte Marknadschefen. Kanske mådde han lite bättre än mig, vad vet jag? Jag inbillar mig att jag även klarar denna dag. Bara jag tar mig till träningen utan att ha tagit en snus. Jag vet inte. Varenda sekund och minut känns som en evighet.

Förresten, varför i helvete börja en sådan här tävling på en måndag för?

Pazza DSK

måndag 21 februari 2011

Projekt Tobak - Vinn 250 kr i presentkort på Slimcase.se

Marknadschefen och Redaktören har ingått i en pakt, vem som helst får naturligtvis vara med. Vi skall försöka oss på (för femtioelfte gången) att sluta snusa. Från och med idag, den 21 Februari kl 14.00, går startskottet för den svåraste kampen i mannaminne.

Både redaktören och marknadschefen kommer att avge rapporter om hur det går, och vill du vara med i kampen mot Satans onda verktyg, så är det bara att höra av dig.
Vi har redan fått intresse från Giganten, men det är som sagt från och med kl 14.00 vi kör igång tävlingen. Den som håller ut längst vinner ett presentkort på Pazzas samarbetspartner Slimcase.se.

Nu gör vi som Sunken, trycker upp 8 st prillor samtidigt och njuter av vår sista (förmodligen inte) stund tillsammans med detta svenska guld.

Pazza DSK

lördag 19 februari 2011

Pazza Auktionen

Budgivningen pågår för fullt och avslutas ikväll klockan 22:00.

Just nu:

70 kr gbg halsduk Niklas

100 kr bayern halsduk Jonas farsa

220 kr skoputs Jonas

60 kr lazio Martin

200 kr spriten Frost

100 kr judas tröjan Jonas farsa

10 kr nackkragen Sunken

Pazza DSK

***LIVE***

PAZZALÖRDAG 19 FEBRUARI 2011 15:30



Pazza DSK

fredag 18 februari 2011

Avsparks läsare har börjat spekulera, samt dokumentären

Det börjar närma sig avspark nu, och med det så börjar naturligtvis kommentarerna på Avsparkstockholm.se att hagla.
Tips, teorier, "han som var på väg till Real Madrid", "ett av Sveriges bästa lag", "pass upp på nr 9, han har spelat i Stockholms distriklag som 12-åring"..osv.
Med andra ord är det precis som vanligt.

Nu börjar även läsarna inkomma med sina tips inför årets säsong, och överraskande nog så verkar många av läsarna tro på oss i år. Vi tippas bl.a. som serietvåa efter Rissne, och av en annan läsare mindre smickrande som nummer fyra, efter både Djursholm och Enebyberg. Patetiskt!

Men oerhört underhållande som sagt, och det var rätt många år sedan DSK fick vara lite av en förhandsfavorit till seriesegern. Dom ända som skiter på sig av rädsla är knappast motståndarlagen utan snarare oss själva. Upp till bevis BK & Co.


--------------------------------------------------------------------------------------------

Vad händer annars? Ja, det snackas ju rätt friskt om den här dokumentären vi håller på att spela in. Vi har fortfarande ingen videokamera, och projektet ligger lite på is så att säga, men det är februari och det är lång tid kvar, vi kommer få våra chanser.

Det vi däremot kommer att filma i år är det traditionella lagfotot, bakom kulisserna. Det är som vi alla vet extremt viktigt att se bra ut på lagbilden, det kan forma en hel säsong. Och därför har Pazza DSK bestämt sig för att gå bakom kulisserna innan lagfotot och få lite kommentarer från spelarna.
Nu när Pazzalördag gästas av Nille Rysjö, modechef på Pazza, så kommer vi säkerligen få en hel del intressanta och heta tips om hur du förbereder dig på bästa sätt inför ett lagfoto.

Frågor jag gärna vill ha svar på är exempelvis hur man ser så naturlig ut som möjligt på bild utan att göra till sig. Är det viktigt att veta vilken vinkel bilden kommer att tas ifrån, ska jag ha vänster eller högerbena? Kommer vi ställa upp i shorts, och i så fall ska man raka benen då?

Pazza kommer hursomhelst att vara där med kameran när det händer.


Pazza DSK

Pazzalördag imorgon

BK ville att vi skulle lägga upp en påminnelse, och då gör vi det såklart.

Pazzalördag imorgon med start 15.15. Experternas tips om helgmatcherna, genomgång av veckans CL-omgång samt Pazzaauktionen där ni kan buda på saker på chatten.

Sen har BK, Benji och Lill-Wise ordnat en liten överraskning till de övriga i redaktionen, något som ni tittare kommer att kunna köpa på Pazza-shopen senare framöver.

Pazza DSK

torsdag 17 februari 2011

Kvastens Gästkrönika: Torsk på Tallink Del 2 av 2

Jag vaknar och känner mig lite småsliten. Tittar ut genom hyttfönstret. Det är isflak överallt. Helt otroligt att båten kan gå i det här, tänker jag. Sedan hoppar jag in i duschen. Den är oväntat bra. Bra tryck, bra värme. Den får utan vidare 5/5 misslyckade Tobbe-helikopterfinter med tanke att det är på en båt. Jag tittar ut igen. Vi närmar oss land och det ser sjukt kallt ut.

Väl framme beger vi oss mot gamla stan. Jag agerar guide och visar vägen och berättar bl.a. om när byggnaderna uppfördes. Spelarfru 2 är intresserad och ställer en del följdfrågor. Pinky låtsas att vara intresserad. Spelarfru 1 ignorerar mig bara. Vi stannar på ett kafé för att käka frukost. När vi kliver ut igen händer något märkligt. Spelarfru 2 halkar till på en av de många isfläckarna. Hon har tydligen inte varit med och tränat på Danderydvallens konstgräsplan. Jag tänker att jag ska ta emot henne men hon lyckas parera. Bra, tänker jag och drar tillbaka armarna. Då tappar hon balansen igen och faller raklång på kullerstensgatan. Hon börjar asgarva. Först tycker jag synd om henne, sedan ser jag att folk stirrar på oss och det börjar bli lite pinsamt. Då tycker jag mest synd om mig själv. Pinky bara glor förvånat.

Det är svinkallt i Tallinn, -11. Man får promenera lite och sedan springa in och värma sig på något kafé eller i någon butik. Trots kylan så har vi en riktigt trevlig eftermiddag. Tallinn är fint. Speciellt när man ser snön ligga så vackert på hustaken och ringmuren. Jag och Pinky blir hungriga och springer in på den finska snabbmatskedjan ”Hesburger”. Pinky beställer först och lyckas på något sätt beställa två av allt. Kommunikationssvårigheter? Jag hoppar min beställning och tar Pinkys överflöd istället. Det är en bra kycklingburgare. Klart 3/5 Benji-kladd för att vara snabbmat.

Tillbaka på båten igen blir det en power-nap innan middagen. Vi går till samma restaurang, utbudet är inte så stort på båten. Den här gången bli det pasta med svamp. Jag ville inte gnälla då men nu i efterhand kan jag säga att den var fullständigt värdelös. Den går inte ens att betygsätta. Efter det förkrökar vi i hytten till melodifestivalen. Eller som den gode KOR skulle ha sagt, vi marinerade. Jag och Pinky fastnar för bidraget ”Elektriskt”. Vi kan båda höra hur låten spelas nere på vallen. Den går givetvis inte vidare. Vi går ner till salongen igen. Pinky vill inte gå till puben för han var rädd att han ska möta den tatuerade mannen igen. Det är i princip samma show. De har bytt lite dräkter och spelar lite annan musik. Sedan är det dags för livebandet igen. Det är överlag lite mindre drag än gårdagen. Jag sitter av någon anledning och skryter om vilken charmör jag var när jag gick på högstadiet i Getinge. Ingen tror mig såklart. Min spelarfru bjuder upp mig och tycker jag ska bevisa det. Givetvis gör jag det. Vi dansar en tryckare tillsammans med alla umbrotröjor från öst. Jag sneglar bort mot bordet och ser så klart Pinky med kameramobilen i högsta hugg. Jag hinner tänka en tanke på Pazza DSK och Youtube men orkar inte bry mig. Pinky som för övrigt är känd för sin fina rytm ska givetvis sedan visa att han kan dansa bättre. Tidigare under kvällen har Spelarfru 2 ställt resans bästa fråga, ”Martin, vad är Pinky-dance för något?”. Men precis innan han tänker gå upp dras draperierna ned och det blir paus. Tallink ville tydligen inte heller se Pinky dansa.

Tillbaka i Värtahamnen hämtar Sunken oss. Han är antagligen världens snällaste människa (han fick ett flak öl för det också). Jag känner mig ganska trött och sliten men konstaterar att jag haft en bra helg, en riktigt bra helg…

Pazza DSK

Veckans Foto - Ganska patetiskt


Pazza DSK

onsdag 16 februari 2011

Spelarfruar: Sunken

Premiären blev en succé. Redaktionen har fått ta emot tonvis med hyllningar under veckan. Tänk att intresset för Hatten kunde vara så stort. För alla er som tålmodigt väntat så går vi nu vidare i artikelserien om DSK:s spelarfruar. Idag har turen kommit till Sunkens flickvän. En av de mest efterfrågade intervjuerna. Djupt och rörande berättar hon om hennes relation till Sunken, om hennes tankar på framtiden och om hennes förkärlek till Frosten…



Hur många gånger såg du DSK spela förra året? Var det värt resan?
Tre gånger. Jag skulle inte vilja påstå att det var värt resan. Om jag hade känslan av att David la märke till min uppoffringsfulla närvaro i ur och skur skulle jag kanske åka oftare men han har en förmåga att glömma bort att jag är där under tiden matchen pågår och han står med sin pappa och mumlar något om kanter och skott.

Använder du något smeknamn när du tilltalar din pojkvän? Vad brukar han kalla dig?
Snurpen, Valross, Älskling. Han kallar mig älskling, gumman, Regeringen (om han vill bråka).

Vad är det första din pojkvän gör när han kommer hem efter en sen DSK-träning?
Tar av sig skorna försöker retsamt få en kram trots den mindre tilltalande kroppsodören och de fuktiga kläderna. Sedan dricker han ungefär en liter saft eller läsk och länsar därefter skafferi och kyl efter något att äta.

Har han lätt för att smälta ännu en DSK-förlust? Vad brukar han göra?
David brukar faktiskt inte bli så arg efter förluster. Eller i vart fall har det avtagit tills han kommer hem till mig.

Vad är det värsta du har hört din pojkvän säga om sina lagkamrater?
Kan helt ärligt säga att David så gott som aldrig säger elaka saker om sina lagkamrater.

Kommer du tillåta honom att spela i DSK så länge han vill?
David får spela fotboll så länge det är rimligt med tanke på familjesituationen. Bedömningen av vad som är ”rimligt” görs naturligtvis av oss båda i harmoniskt samförstånd där jag har sista ordet.

Har du någonsin känt dig åsidosatt p.g.a. fotbollen? (vid Ja, kom gärna med exempel)
Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Om han någon gång skulle skippa något fotbollsrelaterat upprepar han att han har gjort en oerhörd uppoffring i ungefär tre månader framåt och försöker använda det som förhandlingsargument vid varje diskussion.

Vilket ord skulle du använda för att beskriva DSK:s A-lag?
Lemon.

Vem, förutom din pojkvän, är din favoritspelare i DSK? (motivera gärna varför också)
Jag är ju tysk varför jag svarar Frosten. Och Martin naturligtvis som jag känner bäst.

Sist av allt. Vad önskar du dig mest just nu?
Solsemester.

5 snabba:

Hunk eller Sunk?
Sunk

Pojkvän som tränar för mycket eller pojkvän som tränar för lite?
Tränar för mycket

Vasastan eller Grindtorp?
Vasastan

Fiskpinnar eller Shell-korv?
 Inte speciellt frestad av någotdera men om jag måste välja, Shell-korv.

Korta shorts eller långa shorts?
Korta shorts

 
Pazza DSK

tisdag 15 februari 2011

Pazza Championship - Slutspel

Vi gratulerar Benji till hans fina fint nedan. Stora spelare gör stora saker i stora turneringar...

Nu till andra saker:
Ni har väl inte glömt bort Pazza Championship?

Efter några månaders abstinens är det äntligen dags för Champions League igen, och med det så är det dags för er som är med i Pazzas turnering på UCL Fantasy att göra era byten.

Glöm inte att det är ett pris till vinnaren (som jag inte kommer ihåg vad det var). Som vanligt är deadline för bytena en kvart innan matchstart (tror jag).

uclfantasy.uefa.com

ROMA ROMA ROMA

Pazza DSK

Redaktören visar klass

Det var nio år sedan Redaktören briljerade mot Berget borta och levererade tunnel efter tunnel och en läcker snurrfint, vilket fortfarande måste vara hans bästa match i karriären. Nio år senare och ett antal divisioner lägre och han gör det igen. Se och lär...



Pazza DSK

Missa inte Pazzalördag 19/2

Som vi berättade tidigare så kommer vi varje dag påminna er om Pazzalördag nu på lördag med start kl 15.15.

Skoputs och andra artiklar kommer att lottas ut under dagen, och för att buda så skriver ni på Pazzachatten som Facebook-Fille sedan ställer samman.

Pazza DSK

måndag 14 februari 2011

Kvastens Gästkrönika: Torsk på Tallink Del 1 av 2

Då var man tillbaka i vardagen igen efter en rolig och minst sagt intressant helg. Den började på värsta tänkbara sätt. Vaknar upp på fredagen, snöstorm. Alla bussar är inställda. Jag i princip vadar genom snön för att komma ner till Roslags-Näsby och Roslagsbanan. Det tar typ en timme att komma in till stan. Stockholm är pinsamt när det gäller snöröjning, tänker jag.

Framåt kvällen möter jag och tjejen (Spelarfru 1) upp med Pinky och hans flickvän (Spelarfru 2) på Gärdets tunnelbanestation. Vi ska iväg på en kryssning till vårt grannland i öst. Jag har varit i Tallinn förr, men jag har aldrig varit på en Östersjökryssning. Jag är givetvis spänd av förväntan. Man har ju hört så mycket om de här båtfärderna. Vi är naturligtvis lite sena till mötestiden. Eller som Marknadschefen skulle ha sagt ”Jurister……..”.

Efter att ha boardat checkar vi in hytten. Det första jag gör är att kolla efter en TV. Yes! Nu slipper jag ju missa På spåret. BK hade tidigare under dagen övertalat mig att det inte fanns tv-apparater på kryssningar. Men han hade alltså fel! Det kanske inte finns i fyllecellerna där han brukar åka. Efter en stund kommer Pinky och Spelarfru 2 över. De bor lite längre ner i korridoren. Vi börjar med att inviga resan med lite champagne (BK-style). Sedan blir det en hamburgertallrik på a la carte restaurangen. Helt ok, den får lätt 3/5 Phille-avslutningar. Efter maten rusar jag och Pinky ner till hytten för att inte missa programmet, via ett stop i tax-freen. Vi har missat början och jag förstår direkt att resmålet är Split. ”Fan, jag var ju där i somras, nu missade jag en chans att briljera”, är det första jag tänker. Efter att ha satt i oss ett par estniska öl av märket ”A le Coq” (3/5 Saman-skruvar) ringer det plötsligt på mobilen. ”Tjena. Det är Paani. Har du hemmafest idag eller?”. ”Nej Paani, jag är mitt på Östersjön”, svarar jag. ”OK, skulle bara kolla”, svarar han tillbaka. Vilken stjärna alltså.

Vi beger oss ner till showrummet. Det är en konstig föreställning med en massa ryssar i nätbrynjor som dansar tillsammans med läskiga clowner. Jag fattar inte så mycket men tycker det är ganska underhållande ändå. Det ska också påpekas att jag inte var helt nykter vid det här laget. Efter det är det liveband. Hela dansgolvet fylls med folk i pösiga byxor och umbrotröjor som dansar till sång på knacklig engelska. Jag kollar av någon anledning efter Redaktören men kan inte se honom. Det är nästan mer underhållande att se folket dansa än själva showen. Känns som man är med i ”Färjan”. I pausen är det en kille som kliver upp på scenen och börjar strippa. Han gör det riktigt bra och får applåder. Lätt 4/5 Frosten uppspel ut över sidlinjen. Tyvärr så avbryter vakterna honom.

Vi går vidare till den ”engelska” puben på båten. Efter en stund kommer båtens mest tatuerade och rakade man och slår sig ner hos oss. Han försöker prata med mig. Han är aprak och jag fattar ingenting. Hör att han säger något om ”häftig”, sedan slår han till mig lätt på luggen. Patetiskt. Jag ignorerar honom. Han vänder sig mot Pinky istället. ”Du tror att du är häftigast på båten va?”, ”Du tror att du är Leif GW va?” Pinky vet inte vad han ska säga. Skulle BK och Livvakten varit med hade mannen legat på botten av Östersjön nu. Men han hade tur att han mötte två av DSK:s mest rutinerade spelare. Vi låter oss inte provoceras. Istället lägger vi benen på ryggen och drar. Han följer efter. Nu tar Spelarfru 1 över. Av någon anledning verkar hon vara van vid att hantera aggressiva fyllon. Hon säger till honom att han ska leta upp sina egna vänner istället och han fattar plötsligt vinken. Fattar inte hur hon gjorde.

Sedan är det dags för sängen. I morgon väntar Tallinn.

Pazza DSK

Inför Pazzalördag 19/2

Det mycket uppskattade programmet hade hela 5 LIVE-tittare förra gången, och enligt marknadschefen för Pazza DSK så siktar man på det omöjliga, att tangera 5 st!

Nu är det alltså dags igen för en stackare i  truppen att få sin lägenhet våldtagen av Pazza DSKs redaktion, och denna gång har det kommit till Daniel Pinky Niklasson. Stort grattis!

Expertsoffan har ännu inte spikats, men det antas bli den vanliga uppsättningen:
La Liga - Hatten
Premier League - Kennie
Coca Cola Championship - Sunken
Serie A - Kvasten
Bundesliga - Konsulten/Redaktören
Facebook-Fille

Den här gången har vi dock valt att korta ned programpunkten "Europatipset", då Champions League spelas i veckan, samt att Danderyds SK spelar Stockholm Cup på söndag. Mycket snack kommer därför handla om DSK samt om experternas tips om Champions League. Ni kommer väl ihåg hur några av dom tippade vinnaren av Champions League?

Konsulten - Chelsea
Hatten - Barcelona
Kvasten - Shaktar Donetsk
Marknadschefen - Roma
Redaktören - ?
Kennie - Arsenal?
Sunken - Inverness Caledonian Thistle
Pinky - ?
Facebook-Fille

Chelsea fick på förhand den bästa lottningen i och med FC Köpenhamn, som nu också har haft ett långt uppehåll. Hatten är som vanligt skittråkig och tippar Barca, och med mötet mot Arsenal får vi enligt Kennie och Hatten se världens två bästa lag göra upp. Marknadschefen tror på sitt Roma i vanlig ordning. Redaktören vet vi inte, men vi återkommer med hans tips. Kvasten tror som vanligt att han är lite bättre än andra på att tippa och tror på Shaktar som för övrigt möter Roma. Sunken tippar på Inverness i skotska andradivisionen. Pinky vet vi inget om, Man Utd?
Facebook-Fille har vi ingen koll på alls faktiskt. Kan FBF tillkännage sitt tips på facebook i veckan?

Programmet kommer enbart att ledas av Redaktören den här gången då Marknadschefen tar igen sig på okänd ort under helgen. Men, Marknadschefen har sagt att han ska göra allt i sin makt att sabba Redaktörens stora chans till upprättelse och storma in mitt under LIVE-sändningen och ta över rodret. Den som tittar på lördag får se.

Sen kommer vi till nästa punkt, en mycket viktig sådan. Pazzaauktionen!
Förra gången blev lite av en succé som vi alla minns. Pazza DSK fick in inte mindre än ca 700 kr (officiellt ca 300 kr då vissa inte fattar att man måste betala för det man handlar) på utförsäljning av t-shirts, halsdukar, En dag med Idolen etc.
Men det mest uppmärksammade köpet gjordes av Facebook-Fille. Inte mindre än 200 kr la han ut för att få sina fotbollsskor putsade av Lill-Wise, som i och med en förlust i en tävling av teveprogrammet På Spåret som straff fick putsa någons skor. Den som budade högst fick därmed en putsning, något tittarna kunde få se LIVE innan en träning i vintras.

Nu har turen, eller oturen, kommit till Benji. Tysken trodde ärligt talat att han hade en chans mot På Spåret-veteranerna Kvasten, Jonas, Pinky och Lill-Wise. Han kom förkrossande sist och därmed står det alltså klart att ni på lördag kan buda på en skoputs utförd av Benji. Själva skoputsen kommer ske antingen i samband med söndagens Stockholm Cup match, eller på träning nästa vecka, under förutsättning att ni har betalat till Pazza DSK innan.

SKOPUTS ALLTSÅ. BENJI KOMMER PUTSA SKOR FÖR EN OKÄND SUMMA, NI BESTÄMMER VAD DET ÄR VÄRT. NI BUDAR SOM VANLIGT GENOM ATT SKRIVA IN ERT BUD PÅ PAZZACHATTEN UNDER LIVESÄNDNINGEN.

BUDA BUDA BUDA!!!!!!

Programmet startar som vanligt med uppvärmningen kl 15.15, officiellt startar Pazzalördag kl 15.30, så följ med oss på lördag den 19 februari. Detta vill ni inte missa.
Och för säkerhets skull kommer Pazza DSK påminna er med en ny artikel varje dag.

Pazza DSK

fredag 11 februari 2011

BK avslutar dagen och denna Pazzavecka på bästa sätt


Trevlig helg!

Pazza DSK

A day in the life of a geezer - BK del 2

Swedish House Mafia - One (Radio Edit) by officialswedishhousemafia

07.03: Larmet går, larmet i form av Swedish House Mafia – One. SNOOZE


07.10:
Larmet går igen, fortfarande Swedish House Mafia – One. SNOOZE


Don't Stop Believing by ninajansen

07.15: Larm 2 går igång, nu är det Journey – Don’t Stop Believing. FUCK! Borde gått upp vid förra.

08.17: Går till kaffemaskinen och plockar ut en latte, loggar in på Pazza och Facebook innan jag startar jobb datorn.



10.00:
Tröttnar på att jobba, sätter igång Football Manager på datorn och börjar smygspela medans jag jobbar. Min aktivitet på FB och Pazzachatten ökar markant.



10.10: Börjar bli seg, in med ny snus och en stor kopp svart kaffe. Stoppar in hörlurarna och höjer till max. Sätter på I’m in Miami B***H (LMFAO). Nu måste jag vakna till.


13.01: Dags att skita, bra toaletter på det här bygget.


13.09: Tillbaka i kontorsstolen, jobbet fortsätter, hatar excel. Men med en prilla under läppen och Miami 2 Ibiza (Swedish House Mafia) i öronen så klarar jag mig ett tag till.


18.00: Skickar lite sms till folk i kroglivet, ”någon som ska ner på stan ikväll på ett glas?”


22.46: Konstaterar högt för mig själv att tvättvikning är tråkigt som fan, hade hellre varit nere på East eller Oxid med en Vodka-Soda, eller en stor kall öl och en liten jäger. Men nej, inte idag. Fan.


23.49: Häller upp en 6a Chivas


00.00: Whiskyn slut. Nu känner jag mig lugn igen.
00.05: sista pissen, går tillbaka till sängen. Dags att sova

Pazza DSK

torsdag 10 februari 2011

A day in the life of a geezer - BK

För någon dag sedan kom vi på Pazza Redaktionen på idén att låta BK skriva en detaljerad dagbok under en dag. Vi har alltid fascinerats av denne yngling, vars vardagliga förehavanden många gånger toppar de bästa helgerna man själv har fått uppleva. Som trogen Pazza-medarbetare hoppade han direkt på projektet och levererade nedanstående text. OBS! För bästa tänkbara läsning, lyssna på One med Swedish House Mafia för att leva dig in i en vanlig dag hos BK.

Swedish House Mafia - One (Radio Edit) by officialswedishhousemafia

En dag i livet

07.03: Larmet går, larmet i form av Swedish House Mafia – One. SNOOZE
07.10: Larmet går igen, fortfarande Swedish House Mafia – One. SNOOZE
07.15: Larm 2 går igång, nu är det Journey – Don’t Stop Believing. FUCK! Borde gått upp vid förra.
07.18: Dagens första pissning sker
07.20: In med dagens första snus och sätt på kaffemaskinen
07.22-07.33: Duschar till tonerna av Bromance (Tim Berg) och Adagio for strings (Tiesto)
07.35: På med byxor och skjorta, in i badrummet igen för att lägga på dagens doft (oftast Givenchy Play).
07.37: Börjar göra frukost, 2 koppar kaffe, en liten skål vaniljyoghurt med müsli och 1-2 mackor med ost och skinka. Träningsdagar blir det även 1 rått ägg
07.51: Snus nummer 2 går in samtidigt som jag tar på mig kavaj eller slipover, packar ner datorn och höjer volymen, Barbara Streisand (Duck Sauce) spelas i spelaren.
07.55: Har borstat tänderna och tar på mig jacka och skor för att gå till jobbet.
07.57: Kliver ur hissen och stoppar in hörlurarna, sätter på spotify (min spellista fest laddning) och på börjar min 15 minuters promenad till jobbet.
08.13-08.15: Kommer in på jobbet, hälsar på den lilla blondinen i receptionen och går till min plats. In med en ny snus och packar upp datorn.
08.17: Går till kaffemaskinen och plockar ut en latte, loggar in på Pazza och Facebook innan jag startar jobb datorn.
08.20: Nu börjar arbetet, stiltje allmänt förutom dom få gånger jag måste kommentera något på Pazza eller FB.
09.00: Den lilla blondinen delar ut posten, som vanligt får jag inget. Känner mig som en slav.
09.01: Fortsätter jobba som om inget har hänt. Snackar allmänt skit och snusar, då och då tar jag en motionspaus till kaffeautomaten.
10.00: Tröttnar på att jobba, sätter igång Football Manager på datorn och börjar smygspela medans jag jobbar. Min aktivitet på FB och Pazzachatten ökar markant.

10.10: Börjar bli seg, in med ny snus och en stor kopp svart kaffe. Stoppar in hörlurarna och höjer till max. Sätter på I’m in Miami B***H (LMFAO). Nu måste jag vakna till.
10.20: Vinner ytterligare en match på Football Manager av bara farten. Sitter och studsar i min stol och funderar på varför jag inte har en Vodka-Soda framför mig.
10.21: Börjar räkna minuterna till lunchen så man kan komma härifrån.
11.00: Har inte gjort mycket alls senaste 40 minuterna. Mest Football Manager och snackat i telefon med lite polare. Snusen åker in och ut i munnen
11.10: Hamnar på ett möte med återförsäljare, marknadsundersökning, smörar och beter mig som något jag egentligen inte är. Bygger upp min professionella fasad långsamt.
11.25: Lever vidare i min fiktiva verklighet, snusar och dricker kaffe latte, marknadsundersökningar med återförsäljare blandas med skitsnack i kontorsstolen om allmänna tidsfördriv och jobb problem.
11.50: Strax lunch. Blir inte Burgare hur mycket alla än tror det. Älgrostbiff och sallad idag.
11.57: Dags att gå… då spelas Barbara Streisand i högtalar systemet över hela jobbet. Bra start på lunchen.
Tillbaka efter lunch vid 12.45, åter till arbetet i excel, en ny latte och en snus… liten chokladbit är aldrig fel.
13.01: Dags att skita, bra toaletter på det här bygget.
13.09: Tillbaka i kontorsstolen, jobbet fortsätter, hatar excel. Men med en prilla under läppen och Miami 2 Ibiza (Swedish House Mafia) i öronen så klarar jag mig ett tag till.
13.05: Låten slut, lessnar, spelar mera Football Manager
13.25: Torskar mot Chelsea som vanligt, hatar spel. Måste försöka fokusera på jobbet också, börjar jobba lite… i alla fall fram till klockan 14.00
14.01: Av ren tristess går jag på toa igen… spelar lite angry birds.
14.02: Tillbaka i stolen igen börjar jobba lite… tiden går långsamt men jag har bytt radiokanal till 107,5 i hela huset så det är lite fest här i alla fall. Återigen saknar jag min Vodka-Soda i handen.
14.10: Någon jävel bytte till Lugna Favoriter, nu vill jag ju bara sova. Trötta människor man jobbar med.
14.12: Kaffeautomaten ropar på mig, springer bort dit.. tar med mig en banan tillbaka. Fortsätter jobba.
15.00: Eftermiddagsmöte (inga mobiler tillåtna därav ingen bild) genomgång av närmaste 2 veckornas större händelser. Typ vem föder unge, vilken modell som har anorexi, var vi ställer ut nästa gång och var alla ska iväg på jobbresor.
15.30: Möte över, mer kaffe till folket!
15.32: Intervju med ytterligare en återförsäljare, en riktigt trött norrlänning. Åk hem och gräv ner dig för fan.
15.50: Tillbaka efter intervjun, hur fan ska jag överleva fram till 17.30? Ny snus in och lite FM bredvid excel arket…
16.34: Facebook kallar, och excel får vila. Byter musik till ren rock, nu gäller det att hålla sig vaken… lessnar efter en halv låt och sätter på Leave The World Behind – Dirty South Remix (Swedish House Mafia, Laidback Luke och Deborah Cox). Smuttar kaffe och lutar mig tillbaka, drömmer om varma kvällar i Ayia Napa med kall öl i handen.
16.39: Vaknar ur min dröm.. Helvete, det börjar bli mörkt ute och det finns mycket jobb kvar.
17.08: Kaffet sätter sina spår i kroppen dags o pissa igen. Återigen, bra toaletter på det här bygget, värt ett extra besök.
17.27: Börjar närma sig slutet på dagen, strax dags att börja knata hem. Sista låten för dagen blir Teenage Crime – Axwell Remix (Adrian Lux)
17.29: ALLVARLIGT! Var faaan är min Vodka-Soda?!?!?!?!
17.38: Nu lämnar jag byggnaden, hem till soffan.
17.55: Hemma, av med kläderna och packa upp datorn för att kolla in Pazza. Väntar på att maten ska bli klar och smålyssnar på She’s the one (Robbie Williams), går runt i någon form av groggy tillstånd och är fortfarande sugen på en Vodka-Soda. Kanske tar ett glas vin till maten, lika bäst så.. det är ju bara onsdag en dag i veckan.
17.57: Bestämt mig, det blir vin till maten.
18.00: Skickar lite sms till folk i kroglivet, ”någon som ska ner på stan ikväll på ett glas?”
18.01: (älskar alla med smartphones) ”Middag hos en vän, sen möjligen East, ses vi där?”
18.02: Funderar, det är trots allt bara onsdag, jobbdag imorgon, men East är alltid trevlig. Dessutom är nog Konsulten kvar på kontoret så man kan ju alltid mmsa och retas lite.. han jobbar ju bara runt hörnet. Det är lite jobbigt för dom som jobbar på 7/11.
18.03: pisspaus igen, har jag fått diabetes?
18.05: Dags och äta mat, minst ett glas rött blir det. Helst 4. Det är ändå spaghetti bolognese till middag.
18.33: Middag uppäten, blev bara 2 glas rött (Masi Modelo de Venezi). East lockar lite, även Oxid, vet dock inte vilka som ska ut eller om dom ska ut. Får se var kvällen tar oss, nu blir det lite jobb innan fotbollen börjar. Man är ju inte ledig för att man gick hem inte. Slavarbete.
19.27: Orkar inte jobba mer, men måste.. kanske blir ett glas vin till för att klara av det här på något sätt.
19.28: Tar det sista ur flaskan, så gick det med den.
19.29: Inser att jag har fan inte Eurosport, funderar på att gå ner på närmaste ställe och se matchen. Men orkar inte, och jag måste jobba mer.
19.38: Fastnade framför en präst som lyssnar på Highway to Hell. Patetiskt. Att man ens ställer upp i TV. Tar en ny snus och en kopp kaffe. Ingen pisspaus än.
19.46: Excel strejkar, jag lägger ner. Blir mer football manager och bakåtlutande i soffan.
20.32: Skrattar åt alla idioter på tv, lagar lite mat för morgondagens lunchlåda. Fullkornspasta med en hemmagjord tomatsås. Tar ytterligare en kopp kaffe och börjar vika tvätt.
20.47: Maten är klar, dags att stryka lite skjortor för morgondagen och för fredag. Stryker 4, man vet aldrig vad som händer efter jobbet.
21.14: Skjortor strykna och klara. Lägger mig i soffan igen, tar en fishermans friend och är väääldigt sugen på en Chivas, eller en öl, och fortfarande… Var fan är min Vodka-Soda?
21.18: Sätter mig ner i fåtöljen, mer Football Manager, måste lugna ner mig lite.
21.38: Läser om Sveriges ”katastrof” match, 1-1 mot Ukraina är helt enkelt inte bra. Nu orkar jag inte ens ta mig ut ur lägenheten längre.. om inte det kommer något riktigt bra erbjudande denna kalla onsdag.
21.53: Inget grymt erbjudande kommer, tar mig en chokladbit och lägger mig tillrätta, snart kommer jag i alla fall se målen från matchen idag.
22.02: Nyheterna lockar inte, mer sporten som snart kommer
22.37: Upp och hämta sista tvätten, dags att lägga sig i sängen snart. Inget verkar hända i alla fall.
22.46: Konstaterar högt för mig själv att tvättvikning är tråkigt som fan, hade hellre varit nere på East eller Oxid med en Vodka-Soda, eller en stor kall öl och en liten jäger. Men nej, inte idag. Fan.
23.03: Borstar tänderna och smörjer in mig med hudlotion, måste ta hand om kroppen.
23.05: Lägger mig i sängen, sätter på Looking for Eric, försöker slappna av.
23.48: Kan inte slappna av.
23.49: Häller upp en 6a Chivas
23.50: Lägger mig i sängen igen
23.51: Dagens sista prilla
00.00: Whiskyn slut. Nu känner jag mig lugn igen.
00.05: sista pissen, går tillbaka till sängen. Dags att sova

Pazza DSK

Wise/Giganten: "I framtiden kanske"

Han har de senaste dagarna varit den stora snackisen.

Sedan jobb har kommit i vägen för Pärlans fortsatta tränaruppdrag i DSK har det snackats vilt om vem som ska ersätta honom bredvid Calle i tränarbåset.
Namn som Uffe Johnson, Matthias Frost har nämnts, men ännu är inget beslut taget, mer än att Calle kommer att behöva en ytterligare tränare till laget.

Lill-Wise fick igår celebert besök av sin äldre bror Matte, a.k.a. Wise/Giganten. Givetvis blev det en hel del snack om DSK. Lill-Wise förstod rätt snabbt att Giganten verkligen är sugen på att få höra allt om DSK. När sedan frågor kommer om presspel och träningsnärvaro, då fattar man att Giganten vill något mer.

Medievan som han är så varken bekräftar eller förnekar han en eventuell tränarkarriär i DSK, men säger till laget att:
 "Jag tror inte riktigt ni förstår vilka möjligheter ni har. Istället för att se det omöjliga och tänka "det där kommer jag aldrig klara av", så tror jag definitivt att DSK med rätt inställning kan utvecklas till ett riktigt bra lag".
Han ser dagens DSK som ett unikt tillfälle för vilken tränare som helst att göra stordåd med laget.
Hans egen medverkan är på sikt oförändrad, familjelivet tar det mesta av hans lediga tid, men i framtiden är det inte omöjligt att han eventuellt kan tänka sig en tränarkarriär för klubben i hans hjärta.

Pazza DSK

onsdag 9 februari 2011

(Tjecko)Slovakiska SK?

Internt har det varit mycket snack om det nya matchstället. Hur kommer det se ut eller hur vill vi att det ska se ut? Vi kan ju börja med att Pazza DSK inte hade någon talan överhuvudtaget, även om vi trodde det från början.

Hur ser det nya matchstället ut då? Ja, det första jag tänkte när jag såg det, var:

"Fy f-n vad det påminner om något... Vänta nu... Det är ju... ja, det är f-n det."

Lite googlande efter bilder för att bekräfta min tanke och jag hittade det här:

Källa: Chockerande nog Aftonbladet.se

En bild på det slovakiska hockeylandslaget. Är det så här vi kommer att få se DSK nästa år? Döm själva:


Aja, likheten är inte extrem, lite genuinitet finns det trots allt. Samtidigt, har det inte varit vår dröm att bli och se ut som ett f.d. öststatslag?

Pazzas betyg är 3 av 5, mycket p.g.a. att det förra matchstället ligger djupt rotat i allas minnen. Vad tycker ni själva? Sätt betyg på DSKs nya matchställ i omröstningen till höger.

Som avslutning har Pazza dessutom ett förslag på hur den nya träningsoverallsjackan bör se ut för att matcha det nya matchstället:




Pazza DSK

tisdag 8 februari 2011

Premiär! Spelarfruar: Hatten



Spelarfruar har varit starkt efterfrågat och efterlängtat. Det har t.o.m. gått så långt att redaktionen fått ta emot hotfulla samtal från ivriga läsare från södra Sverige. Men nu har Pazza DSK äntligen nöjet att presentera årets första spelarfru. Inte helt oväntat är det en av DSK:s mest trogna supportrar som levererar först. Vi rivstartar med Hattens flickvän.

1. Hur många gånger såg du DSK spela förra året? Var det värt resan?
Typ 7, Ja, nästan alla gånger.

2. Använder du något smeknamn när du tilltalar din pojkvän? Vad brukar han kalla dig?
Mr Fartaaja. Älskling

3. Vad är det första din pojkvän gör när han kommer hem efter en sen DSK-träning?

Tar tv-kontrollen och slår om till sporten.

4. Har han lätt för att smälta ännu en DSK-förlust? Vad brukar han göra?
Supa ner sig på Lemon.

5. Vad är det värsta du har hört din pojkvän säga om sina lagkamrater?
Han säger aldrig något illa om sina lagkamrater :)

6. Kommer du tillåta honom att spela i DSK så länge han vill?
Om inte Barca hör av sig.

7. Har du någonsin känt dig åsidosatt p.g.a. fotbollen? (vid Ja, kom gärna med exempel)
Nä, men träningstiderna är väldigt sena..

8. Vilket ord skulle du använda för att beskriva DSK:s A-lag?
-

9. Vem, förutom din pojkvän, är din favoritspelare i DSK? (motivera gärna varför också)
KOR! Kämpe både på planen å i baren!

10. Sist av allt. Vad önskar du dig mest just nu?

Att DSK går upp i 4:an :) å fred på jorden..

5 snabba:

Tequila eller Koskenkorva?
Tequila

Strippdans på Lemon eller strippdans på Gran Garbo?
Lemon.. fast nu ligger ju Garbo lite
bättre till...

Let`s dance eller På Spåret?
På spåret

Fyllecell eller fyllecykling genom Halmstad?
Fyllecykling i Halmstad

Haataja som efternamn eller förbli ogift?
None of the above :)

Pazza DSK

måndag 7 februari 2011

Vecka 6 - Konstgräs, träningsmatch och spelarfruar

Dagens inlägg blir lite seriöst, någon gång måste det faktiskt skrivas något annat än lögner, skandaler och personliga påhopp.

Konstgräs:
- Framtiden
- Bättre spel
- Året-runt-fotboll
- Identiskt med naturgräs

Grus:
- Historien
- Sämre spel
- Polskt grus (sylvasst)
- Identiskt med DSK

Det är bara att konstatera att vårt konstgräs inte har hållit måttet såhär långt. Igår söndag, återigen en fantastisk dag och perfekta förutsättningar för en bra träning, så kan vi konstatera att planen mer påminner om en isbana än en fotbollsplan. Det är fullständigt omöjligt att genomföra en fotbollsträning på en plan som är stenhård av isen.
Konstgräs är inte ett alternativ, det är framtiden. Svensk fotboll skall bedrivas med passningsspel och bollen ska gå längs marken. Det är visionen, det är svensk fotbolls framtid enligt förbundet.
För mig räcker det med en plan som är relativt mjuk.

Träningen blev halvt inställd pga detta, och på lördag har vi första träningsmatchen för året. Hur ska vi lösa detta?
Väderrapporterna skvallrar om 10 minusgrader till helgen, då är det omöjligt att spela om planen är som den är idag.

Ibland saknar jag gruset, det är moder jord som bestämmer förutsättningarna. Antingen eller.

Brottby står för motståndet på lördag hursomhelst, och oavsett om det blir någon match eller inte så är det skönt att konstatera att det äntligen börjar närma sig premiär.

Jag hoppas på ett fullsatt Danderydsvallen med spelarfruar på plats. Och för er som undrar, vart tog spelarfruar-projektet vägen?
Kvasten håller i projektet och senast i raden av undrande var självaste KOR som var rasande över att Spelarfruar inte har kommit upp än, men enligt Kvasten beror det mer på bristande intresse från spelarfruarna själva. Allvarligt!
För övrigt ryktas det även om att Kvasten hädanefter kommer få ett allt större ansvar för Pazza DSK. Redaktören sitter bara på chatten och Marknadschefen är utbränd.

Är du patetisk, över 20 år och vill skriva för Pazza DSK, hör av dig via kontaktformuläret.

Pazza DSK

fredag 4 februari 2011

Träningsrapport 110203

Islossning!
…på konstgräset alltså. Träbenen var dem samma. Jag räknade inte det exakta antalet spelare igår men vi var runt 14-15 st i alla fall. Då har vi ett lag.

Först och främst, välkommen till Danderyds SK Fredrik. Vi har värvat från Kungsängen. Det känns stort.
Fredrik verkar helst vilja spela mittfält, och redan nu pratas det om KORs arvtagare, både utseendemässigt och spelmässigt. Ska bli skoj att se om deras vägar korsas i Danmark i vår. ”Det kan bli hur bra som helst detta”.
Annars var det en träning där alla sprang omkring och gav varandra kritik. ”Vad f-n sysslar du med?”, ”Spela bollj-veln framåt”, ”Killar, vad gör ni?” ”Det här är patetiskt”.
Calle som hade varit på möte i kansliet kom ut på planen och fick höra fågelsången.
En särskild spelare, vi behöver inte nämna hans namn, ”han vet om det”, hade en av sina sämre träningar igår. Du vet om det, det är ok. Men gör fan inte om det!

Träningen började i vanlig ordning med det klassiska positionsspelet där alla jagar boll och skiter i att ta markering. Kvasten får då för sig att utöka spelplanen ännu mer, vilket naturligtvis passade samtliga grabbar då lyrorna ven i luften.

Och så lite klassiska notiser:

Paani vill åka till Colombia.

Kvasten snor skor och var på ett lysande bittert humör

Hattens magi är borta i och med Torres flytt till Chelsea. Allt är som vanligt med andra ord.

Benji var skitsur på sitt eget lag samt att de andra lagen fuskade under tennisspelet. Benji, oavsett om man fuskar eller inte, så måste man ta poäng.

Lill-Wise blev rörd när Paani kallade honom italienare då han levererade guds hand.

Tobbe kom försent, men var som vanligt bäst på planen

Sunken kom försent, men var som vanligt bäst på planen.

Kirre fick fem varv som straff för förseningen. Bergetfasoner!

Pastans betydelse i laget blir mer påtaglig. ” "Jag vet inte om jag kan jobba ikväll. Det var en ganska rejäl tackling jag fick av Hatten"

Falken ger üpp och åker till Tyskland.

Frosten ger fortfarande inte upp fotbollskarriären. Bedrövligt.

Phille missade 20 frilägen och fick en utskällning därefter. Det ogillades av coach. När Philles lag hade fått sig en tillsägelse, blev han ändå hånad och utskälld… denna gång av motståndarlaget.

BKs bringa är lika med ögongodis.

Mest laddad var Fille, såklart. I DSK är man som bäst när man inte är tillgänglig för spel.


Nu har vi följande frågeställningar:
- Kommer Hatten kunna leverera nu när Torres gått till Chelsea?
- Är säsongen över för Idolen? Och i så fall, vilka två herrar ska ersätta dessa i anfallet?
Det är fritt att diskutera på Pazzachatten.


Pazza DSK

Hallå där! Sunken

Pazza DSK mötte upp med ett av DSK:s senaste ”nytillskott” under en fika i Täby centrum . Iklädd tighta, mörkblå DSK-byxor och gröna skor svarade Sunken på frågor om hur han såg på den kommande säsongen.

Vad tror du om DSK:s möjligheter säsongen 2011?
Jag tror att vi har en bra möjlighet att gå upp. Men det kommer definitivt inte bli någon barnlek. Oftast i div. 5 är det ett lag som har värvat riktigt bra och rusar igenom serien.

Vad har du själv för målsättning för året?
Att ta en plats i startelvan.

Vem tror du blir årets överraskning i DSK?
Jag själv. Motivering behövs inte.

Vem tror du blir årets besvikelse i DSK?
Hatten (Torres). Kan mannen ens näta?

Vilket är DSK:s svagaste respektive starkaste sida?
Den svagaste sidan är bredden på truppen. Den är alldeles för tunn. Starkaste är Rune. Han lägger ner otroligt mycket tid på oss och har koll på precis allt. Han är ovärderlig.

Vad tror du om att åka på träningsläger till Danmark?
Det är jag mycket positiv till. Där finns både värme och öl (alltså billig öl).

Om du skulle få välja hur DSK:s matchställ skulle se ut, hur hade det sett ut då?
Likadant som nu. Fast med ”Sibylla” på bröstet.

Sist av allt. Vad önskar du dig mest av allt just nu?
En kall Stella. Om du hade frågat mig innan räkmackan så hade det varit en jumboburgare också. Men just nu räcker det med en kall Stella.

Pazza DSK

Pazza rekommenderar...

Pazza DSK

torsdag 3 februari 2011

"Vi tar emot dig med öppna armar"

Källa: okänd, Text: Något modifierad, Klicka på bilden om du har svårt att se texten.

Pazza DSK

Vad händer ikväll?

Får vi se…

Frosten spela anfallare igen? Träningens behållning i tisdags var när han under ett friläge lyckades fälla krokben på sig själv, bokstavligt talat. Magiskt… Ett sus gick genom RM-Hallen: "Hade han gjort illa sig?" Innerst inne garvade alla.

Idolen fortsätta vara den styrande länken på innermittfältet. I tisdags var han nog rätt missnöjd själv, eftersom det inte tog speciellt lång tid innan han var nere i backlinjen och… styrde spelet därifrån istället.

Hatten dunka på allt han har? Ja, det är en retorisk fråga.

Gutis magiska touch? Även detta är en retorisk fråga.

Lill-Wise komma ner och träna eller sätter hans ingrodda förkylning stopp för det?

Benji göra några överstegsfinter? Patetiskt

Kvastens fantastiska TV-räddningar eller nonchalanta spelstil? Vilket egentligen är samma sak om man tänker efter.

Pinky göra en spelvändning?

BK visa upp sin vältränade kropp?

Falken störtdyka innanför straffområdet?

Några junisar eller nya spelare ikväll?

Tobbe leverera ett minnesvärt citat?

Paani skada sig?

Fille med rånarluva?

Babak kladda i backlinjen igen?

Allt får vi veta ikväll. Jag lyckades med konststycket att summera förra veckans träning och samtidigt ge er en inför rapport.

Pazza DSK

onsdag 2 februari 2011

Helgens citat

"Att hälsa på dig Martin är som att vara i Halmstad. Man är packad, det är trångt, det är svettigt, det är äckligt. Och man vill bara göra det en gång till."
Anonym kvinna

tisdag 1 februari 2011

Rimbo Cup eller Hur guldet blev till sand.

Peter Jöback ” Guldet blev till sand”.

Det började så bra. För ärligt talat, vem hade tippat oss som gruppetta och 5-1 i målskillnad efter lördagens gruppspel?
Chockade spelare, chockade tränare, chockad publik. Det kändes så skumt att åka därifrån och för en gångs skull le lite, vi fick äntligen bli gruppetta!

2-0 i första matchen mot typ Rånäs, följdes upp av en kamp i sexton minuter mot Roslagsbro. Pinky gör mål! Vad f-n händer i DSK?! 1-1 slutade matchen, och med 0-0 i tredje matchen mot typ Funbo IF så stod det klart att ”den gamla färjan” (vi har tagit det smeknamnet nu) endast behövde spela kryss i sista matchen. Självklart ska vi spela samba och vinna med 2-0 mot Sollentuna Fotboll IF, samma lag vi förmodligen kommer möta i serien i år.

Noterat:
Pinky gör sälen bättre än någon annan. Vart tog bollen vägen?
Wise spelar totalt 30 sekunder i gruppspelet, hans livs turnering.
Hatten hatar inomhusfotboll men sitter på Pazza och följer livesändningarna.
Rawling låser knät på läktaren och åker till akuten. En klassisk fotbollsskada.
Oliver är numera Isprinsessan af Rimbo.
Kvasten lämnade Carolina hemma på hennes 25årsdag.
Junisarna gör det riktigt bra.
Tobbe kommer tvåa i teknikskolan. Hade vi haft Runsiö hade vi förmodligen blivit bannlysta från turneringen.
Benji kladdar!!
Idolen gör ett grismål. Har han äntligen börjat kämpa?
BK spelade forward, BK spelade bartender, BK gjorde allt utom mål.

Samtliga i laget åker hem, några direkt i säng. För vissa andra i laget så började guldfirandet redan på eftermiddagen och slutade ungefär tretton timmar senare.
Kvasten hade tillsammans med Carolina styrt upp en fantastisk fest med quiz, plockmat och vin. Det var mycket trevligt att se att så många spelarfruar hade samlats för att hylla sina hjältar. Snacket om att bucklan redan var vår och att Idolen skulle bli turneringens spelare var redan uttjatat.
Några timmar senare, efter det att Täby fått sig en omgång, möttes vi återigen upp på Danderyds Sjukhus. Nu var det inte så självsäkra miner längre. Det var fullständigt patetiskt att se vissa. Men man måste ju trots allt få fira klubbens första gruppetta-placering.

När vi kom till slutspelet insåg vi rätt snabbt att Dödens grupp hade förvandlats till Dödens Grupp * 20.
Vi hade från läktaren sett Tellus lira boll, och det påminde inte allt för mycket om DSKs framgångsrika recept. Snabbt, fantasifullt, kraftfullt, tekniskt.
DSK: Långsamt, träben, patetiskt, kladd.
Men ändå så lyckades vi rätt länge hålla den omtalade köttmuren intakt, tills det att Tellus valde att ta fram två scudmissiler. Den ena från ingenstans, den andra satt stenhårt stolpe in. Tack och adjö. Vi hade noll avslut på mål.

I den andra matchen mötte vi Gigantens förra lag, IFK Stockholm. Och mycket riktigt kände man genast av slutspelets tempo. Pastan blev uppsnurrad rätt rejält och Kvasten som vid tillfället stod och vrålade på utespelarna, som han alltid gör numera, hade ingen chans på skottet som for upp i nättaket.
Därefter börjar vi faktiskt spela som ett lag igen, men målet uteblir. Vi gör vår bästa match i slutspelet.

Mot Aspudden var det tänkt att vi skulle ha kul på planen, det var trots allt vår sista match.
Resultatet: 5-0. Patetiskt! Pinky blev i alla fall intern skyttevinnare i och med sitt självmål.
IFK Stockholm tackar nog oss allra ödmjukast från läktaren efter att Aspudden gått vidare på målskillnad.

Peter Jöback sjunger om Kristina, hur guldet blev till sand.
I söndags stod Kvasten och sjöng: Carolina, färjan sjönk i sank.

Pazza DSK