fredag 10 december 2010

Thank god it`s Friday

Jag tänkte bjuda på ett inlägg, såhär dagen före DAGEN.

Stockholm på en fredag är något unikt, i alla fall om du är kontorsnisse och jobbar i innerstaden. Det är i grund och botten en meningslös arbetsdag. Du kommer in till jobbet, gärna lite senare än vanligt, snackar helgplaner, går på lunch och inte vilken lunch som helst. Den ska dröja minst en och en halvtimme. Sedan går du tillbaka till jobbet fortsätter prata helgplaner och sedan: Ojdå, klockan är redan fyra, det är dags att gå hem nu. Om man inte går hem vid fyra, knäcker man den första ölen vid fyra... OK, nu pratar jag nog bara om mig själv…och Trifon.

-------------------------------------------------------

Imorgon smäller det alltså. Jag tänkte redan nu förvarna alla som tänkte titta, att Pazzachatten som halva programmet bygger på, eftersom vi behöver matas med frågor för att fylla programtiden, antagligen kommer att vara överbelastad. Endast 10 kan vara online eller inloggade samtidigt. Vilken av de det är, lär vi märka imorgon. Vad det i slutändan innebär att Pazzachatten är överbelastad får vi först veta imorgon, men om det skulle vara så att den inte fungerar överhuvudtaget finns det en back-up chatt. Den hittar ni i livestream-fönstret. Det är lika lätt att logga in på den som på Pazzachatten.

-------------------------------------------------------

Förutom att programmet kommer att vara rätt patetiskt, vilket vi dock gillar, kan det bli en fullständig katastrof om själva livestreamen blir överbelastad. Även här har vi ingen direkt koll, men vi hoppas på det bästa.
Annars är allting spikat och klart. Håll koll på Countdown-klockan uppe till höger.

-------------------------------------------------------

Under pågående säsong brukade vi bjuda på en film varje fredag, mest för att få DSK-spelarna att tagga till lite extra inför lördagens match. Jag tänkte inte bjuda på en film idag, men ändock ett klipp.
Ett fotbollsklipp som är en blandning av något italienskt och tyskt, hur märkligt det än låter. Lillpastan skickade in det här klippet för några månader sedan.
Det är en musikvideo-parodi på en spelare som verkligen besannar alla fördomar man har om italienare, Luca Toni.



Pazza DSK

1 kommentar:

  1. Älskar dom svenska glittriga Absolut vodka flaskorna i bakgrunden..

    /
    Spritharen

    SvaraRadera