onsdag 8 december 2010

Nyheter - kommande projekt

Det har säkert inte gått många obemärka förbi att Pazza numera pryds av en bild på Slimcase.se till höger.

Som vi skrev i en tidigare artikel så ingår Slimcase.se i Prishuset AB, företaget som fixar och graverar våra priser till avslutningen varje år.
För några dagar sedan lyckades marknadschefen övertyga sin gode vän på Slimcase.se att bli samarbetspartner, men samarbetet hade aldrig lyckats om det inte vore för det att Slimcase gör för det första väldigt attraktiva produkter som passar fotbollspelare, han är även en hängiven supporter till Danderyds SK och har själv spelat i klubben i flera år.

Jag har själv handlat på Slimcase flera gånger, och med så pass många kostymnissar vi har i laget så borde en korthållare med gravyr vara en självklarhet.

Pazza DSK kom för några dagar sedan ut med nyheten att vi kommer att LIVE-streama den kommande Pazzalördag, 11 december. I samband med att våra duktiga experter i soffan ger ut sina helgtips, så kommer vi även att ha lottodragningen.
Innan ni köper kanske ni är intresserade av hur det går till. Mycket enkelt kommer vi skriva upp era namn på de antal lotter ni köper, allt läggs sedan i en skål där vi slumpvis kommer att dra en vinnare. Så, sannolikheten är att ju fler lotter ni köper, desto större vinstchans har ni.

PRISET: En värdecheck på 500 kr valfri produkt/er hos Slimcase.se. Detta kan ni alltså vinna för en ynka tiokrona.

Tiderna har varierat om när vi sätter igång LIVE-sändningen, men vi återkommer senast imorgon när det är officiellt.

SPELARFRUAR
Projektet Spelarfruar som Pazza kunde avslöja tidigare i höstas, är på väg att bli verklighet. Kvasten kommer att vara ansvarig för projektet, och han verkar väldigt spänd av förväntan. Så pass mycket att han verkar fullständigt skita i att han själv står i skottluggen för sin tjejs kommentarer.
Det är planerat att Spelarfruar kommer dyka upp någon gång i skiftet av Januari-Februari.

Så, sammanfattningsvis så är förslaget till er som är med i tävlingen, och för er som vill vara med i tävlingen, att gå in på http://www.slimcase.se/ och redan nu spåna på vilket pris ni vill ha.

Syns i rutan på lördag.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar