torsdag 23 december 2010

Nästa Pazzalördag

Ni har gjort era röster hörda om vad ni tyckte om världspremiären av Pazzalördag. Resultaten blev blandade, men man kan konstatera att vi har en del att jobba med.
Vi i redaktionen hade i alla fall riktigt roligt, och det står nu klart att vi kommer att följa upp med ytterligare ett program av Pazzalördag, den 8 januari.

Vi kommer att ha samma experter i soffan, samt ett nytillskott i form av Sunken som kommer att hårdbevaka engelska Championship. Facebook-Fille blev en succé och han kommer att få en allt mer framträdande roll i nästa program.
Personalchefen ska ta snacket med Hatten så att han skärper sig till nästa gång.

Vi kommer även att ha en auktion i samband med sändningen, där ni spelare/tittare kan donera era saker till Pazza som vi sedan säljer LIVE. Tittarna kommer via pazzachatten att kunna buda på de olika sakerna. Pazza tar givetvis en del av försäljningen.

Pazza kommer även att kunna erbjuda tittarna lite mer exklusiva saker. Det diskuteras om att vi bl.a. kommer sälja ut Idolen, Jonas Pasthy, vi kallar det kort och gott: EN DAG MED JONAS PASTHY. Det vore väl något för alla mellanstadiemorsor.

Pazzalördag med Auktion sänds LIVE på http://www.pazzadsk.com/ den 8 Januari 2011. Uppvärmningen börjar preliminärt kl 15.15 och huvudsändningen går igång 15.30 som vanligt, med reservation för ändring.



Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar