måndag 6 december 2010

Bomben! - Pazza livesänder säsongen 2011

Den uppmärksamme har nog haft på känn att det har legat något riktigt stort i luften. Ett litet smakprov fick de mest inbitna Pazzaläsarna i lördags när Pazza riggade Pazza-Cam (Pazzas livesändningar) hemma hos Marknadschefen. En tillsynes sliten Marknadschef bjöd tittarna på en underbar utsikt från sin etagevåning i utkanterna av Danderyd. Han gav tittarna en titt i hans kyl, där han bl.a. hade en två veckor gammal mjölk, två ketchupflaskor, några folköl och självklart äkta italiensk olivolja, samt berättade lite om vad han tyckte om vissa i laget.

Det första testet av livesändning var över förväntan och nu står det alltså klart: Bomben! Pazza kommer att livesända alla hemmamatcher under 2011. Highlight – naturligtvis derbyt mot Enebyberg hemma. Dessutom kommer Pazza-Cam dyka upp i en massa andra sammanhang, som vi kommer att presentera under resans gång.

Och för att fira denna enormt stora lansering anordnar vi en lottodragning i nästa Pazzalördag den 11 december som LIVESÄNDS här på Pazza med start 15:30.

En Pazzalott kostar 10 SEK och i prispotten ligger en 500 SEK värdecheck från Slimcase.se.
Man får köpa hur många lotter man vill, bara man ser till att betala senast midnatt fredag den 10 december. Och om vi känner våra läsare rätt är detta en riktig värdekampanj, d.v.s. vi kommer aldrig att få in 500 SEK eller mer. Så missa inte detta. Pengarna kommer att gå till Pazzadokumentären och andra roliga arrangemang.

Betalning:

Kontant: Till Redaktören eller Marknadschefen

Insättning: Maila oss på pazzadsk@gmail.com eller kontakta oss via Kontaktformuläret för att få kontonummer.

Senast midnatt den 10 december.

Mer information om hur själva lottningen går till får ni under veckan. Se nu bara till att köpa en eller flera lotter.

Slimcase.se ingår i Prishuset AB, samma leverantör som förser oss med priserna vi delar ut på avslutningarna, år efter år. Det är högsta kvalité på produkterna, och via Pazza DSK kan ni inhandla era julklappar, eller följa artikeln nedan för att komma in på deras sida. Genom att klicka på bilderna kommer ni direkt till produkten, eller www.slimcase.se

Fridens Liljor

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar