tisdag 28 december 2010

Marknadschen listar sina favoriter 2010

I skrivande stund har vi publicerat smått otroliga 423 artiklar på Pazza DSK.
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, kalla det fantastiskt eller patetiskt.
Jag och Redaktören fyller båda 28 om ett halvår, man kan ju börja fundera på vad det är man sysslar med egentligen. En del nära och kära, vänner och bekanta i samma ålder har fått barn vid den här tidpunkten. Men jag har trots allt ett bra jobb och tid som gör att jag kan hålla på med den här sysselsättningen som tar, ja, i princip all min lediga tid.
Kolla på redaktören, ibland blir man ju mörkrädd när man glider in på Pazza DSK på morgonen och ser att han har publicerat en artikel runt tresnåret på natten.
423 artiklar, det är rätt mycket fördelat på två man, sen ska vi inte glömma att några av er har gjort några gästinhopp (vi väntar fortfarande på Kvastens avslutande del i Krönikan om KOR). Under gårdagskvällen satt jag och ögnade igenom samtliga artiklar, från starten till idag.

Här följer därmed min lista för 2010, Topp 10. Förhoppningsvis ser Redaktören detta och delger även han sin lista senare idag.

Plats:

10. Höganäs Dag 1,2&3 (fredagen 9 april 2010)
Sällan har så mycket skit skrivits på några få dygn. Man kan nästan säga att med Höganäsresan så väcktes bloggen på allvar. KOR och Trifons matchrapport är fruktansvärd läsvärd: (Danderyds Hanna Marklund smyger upp på högerkanten och får en fin boll, dock kör han /hon expresståg ner till kortlinjen och det blir inspark.)

9. ÄNTLIGEN FREDAG MED BENJI FROST (fredagen 7 maj 2010)
Han har publicerat många artiklar, redaktören, men det var i början av hans karriär på Pazza som många av hans alster numera är klassisk historia på Pazza. Benjis första krönika blev en succé.

8. Hänt I Veckan - Benji blickar tillbaka på Vecka 18 (fredagen 7 maj 2010)
Benji ger en träningsrapport från torsdagens träning, förmodligen något av det roligaste jag har läst på länge på Pazza. Mycket av rapporten handlade om Nilles hot mot Benji, men framför allt Farres klassiska psykbryt: "Varför springer inte någon annan?".

7. Pazza DSK - Lika som bär? (onsdagen 14 juli 2010)
Ett typiskt Pazza DSK inlägg när det absolut inte finns något att skriva om. Vad gör man? Man slänger upp en bild på Ali Daei och Kennie såklart, och sen fyller man på. Det roligaste är dock inlägg efter det att Lika som bär presenterades (Läsarstorm mot Pazza) där läsarna hade hört av sig till redaktionen och delat med sig sin avsky mot Frosts liknelse vid skådespelaren Christian Bale. Pazza ändrade snabbt om liknelsen vid en annan person/kvinna.

6. Pazza Avslöjar - Sanningen om Bergstaca, en skrämmande upptäckt (fredag 21 maj 2010)
Av alla artiklar vi har skrivit så måste Bergstaca vara den spelare som nämnts mest. Benji började på allvar gräva i djupet och få fram sanningen om Bergstaca, och den var med all rätt, skrämmande.

5. Hänt i Veckan (onsdagen 29 september 2010)
Kanske Benjis mest läsvärda träningsrapport. Men sanningen och säga, utan människor som Bergstaca så får man inte sådana här fantastiska artiklar. Det här var alltså 3 dagar efter det att vi förlorade ödesmatchen mot IFK Viksjö, och Bergstaca drar det klassiska citatet: "det ska bli kul på guldfesten". Men hela rapporten är fantastiskt rolig. Alla går runt och är förbannade på varandra.

4. Pazza ser tillbaka på en framgångsrik helg (söndagen 5 september 2010)
Pazza DSKs konferensresa till Borås och deltagandet i Borås Arena Korp Cup. Kommentar: Överflödig.

3. ÄNTLIGEN: Intervju med BeleJanne (26 augusti 2010)
Fortfarande idag den mest lästa artikeln i Pazza DSKs historia. Ett hårt jobb låg bakom denna artikel och den blev på köpet riktigt bra också.

2. Das Träningsläger in Südeuropa (fr.o.m. 23 juli 2010)
Vårt s.k. träningsläger i Halmstad blev en resa att minnas. Ni kan egentligen börja läsa från den 23 juli 2010 med filmer, och sen är det bara att scrolla ned för att ta del av denna fantastiska resa. Otrolig underhållning, kanske det roligaste som publicerats på Pazza.

NUMMER 1 PÅ MARKNADSCHEFENS LISTA ÄR:

FÖRFALLET (Söndagen 3 oktober kl 04.06!!)
Filmen som knöt ihop säcken för Danderyds SKs A-lag 2010, skandalen på Danderydsvallen, dagen då vi åkte ur Division 4 Norra. Marknadschefen och Redaktören satt i 13 timmar och slet med filmen och den blev riktigt uppskattad.


Sen finns det såklart en massa andra artiklar som är riktigt läsvärda. Benjis "Äntligen Midsommar" berättar faktiskt en hel del om Pazzas verksamhet, något vi idag kan läsa om under fliken "Om Pazza DSK". Alla rapporter, kommentarer, små skitinlägg, alla har sin egen plats under Pazza DSK 2010.

Nu ser vi fram emot 2011, minst 500 artiklar, annars lägger vi ned!


Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar