måndag 13 december 2010

Pazza DSKs reflektioner på lördagens Pazzalördag

I lördags skedde något historiskt i Pazza DSKs historia, vi lyckades äntligen, med mycket möda och besvär, genomföra ett av våra påkostade projekt: Pazzalördag med livestreaming.

Vi är faktiskt rätt nöjda med kvalitén, och det ska tilläggas att det i sista stund beslutades att streamingen skulle filmas med Marknadschefens Iphone.
Uppvärmningen blev rätt lång, närmare bestämt 38 minuter. Detta ber vi om ursäkt för då den tekniska utrustningen inte ville samarbeta med oss i början, samt att Konsulten dansade in i sista sekunden. Men, vi fick vårt program!

Dock verkade det som att Pazza fick mottaga lite av en tittarstorm efter programmet då arga tittare hörde av sig på Pazzachatten och bl.a. kallade lotteriet för "italienskt", dvs uppgjort på förhand och svart. Andra kommentarer var bl.a. "skandal" och "patetiskt".
Pazza har tagit åt sig av kritiken och vi kan meddela att ingen är mer besviken på lotteriets utgång än Pazza själv (det hördes väl rätt tydligt i Livesändningen när det blev klart att Konsulten hade vunnit).

Konsulten vann lotteriet, och han var trots allt en av dom som hade köpt flest lotter. Trots besvikelsen så blev det enligt oss en lyckad premiär, och experterna i soffan var extremt förberedda, med lite undantag för Hatten som svamlade iväg, vi skyller på att han ännu inte är riktigt kry.

För er som följde Kvastens Serie A tips så kan man såhär i efterhand konstatera att han hade rätt. Napoli vann borta mot Genoa. Konsulten bettade emot sitt eget lag, men föll på endast ett mål.
Marknadschefen fick sin stjärnglans medan Redaktören fick sitta och slita med att klippa lotter.
Facebook-Fille gjorde ett strålande jobb och svarade på många av läsarnas frågor på Pazzachatten. Sunken, vår kameraman, var av naturliga skäl rätt knäckt efter sändningen, då han dels hade ont i armen, men också för att han missade att det var just han som hade vunnit när vi ringde upp vinnaren första gången. Det är inte lätt.
Sunken kommer dock hädanefter att ingå i expertsoffan och ge er det senaste nytt om engelska Championship.

Nästa Pazzalördag är planerad till den 8 Januari, och förhoppningsvis kommer vi lotta ut ett nytt pris även då. Det diskuteras att det kan bli ett riktigt fint pris (det har pratats om ett Playstation 3), under förutsättning att Pazza går med vinst såklart.

Vi är trots allt väldigt intresserade av vad ni tyckte om premiären av Pazzalördag, och vi kommer att lägga upp en omröstning där ni får sätta betyg på programmet.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar