måndag 3 januari 2011

PazzaLördag 8/1

God fortsättning läsare, fans och till viss del även framtida motståndare.

Pazza DSK rivstartar 2011 med årets första PazzaLördag, nu på lördag.
Och det är en stark uppsättning Pazza har fått till expertsoffan den här gången, två nya ansikten kommer att synas.
Samtidigt är det lite oroväckande med tanke på att vi förmodligen torskar två tittare, men det är inte nu vi ska ha flest tittare.

Pazzalördag är alltså ett direktsänt program på www.pazzadsk.com där vi livestreamar från en Pazzastudio. Allt du behöver göra är att klicka på "Play-knappen" när fönstret ligger uppe på lördag. Från kl 15.15 kan du börja följa uppvärmningen. 15.30 börjar programmet officiellt.

Programledare:
Redaktören & Marknadschefen

Experter i Soffan:

Kvasten/Personalchefen - Serie A
Kennie/Säljaren - Premier League
Hatten - La Liga
Sunken - Engelska Championship
Pinky/Idolen - Svenskkollen??
Pazzachatten - Facebook-Fille

Som ni ser så är Konsulten inte med på listan, detta beror på att tyska Bundesliga fortfarande har uppehåll, ingen match spelas. Pazza har därför bestämt sig för att skicka ned Konsulten till Panama för att specialstudera dess inhemska fotboll, och förhoppningsvis kommer vi anordna en direktsänd telefonlänk mellan studion och Konsulten.

Vi kommer som vanligt hålla Pazzachatten öppen där ni kan chatta med Facebook-Fille och ställa era frågor till experterna i soffan.

Vi kommer också att ha en direktsänd auktion under programmets gång, där ni kan buda på allt möjligt. Pazza bestämmer utgångspriset, och ni budar genom att skriva detta på Pazzachatten.
Bergstaca har varit vänlig nog att donera sitt gamla Playstation till Pazza DSK, det vore väl något att få hem till sig för en billig penning? Pengarna går direkt till Pazza DSK.

Pazzalördag nu på lördag alltså, 15.15. Missa inte detta!

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar