tisdag 18 januari 2011

Rimbo Cup Gruppspel - Dödens Grupp

Danderyds SK lirar som sagt Rimbo Cup på lördag...eller?
Enligt den officiella hemsidan står det att vi kommer att spela lördagen 29 januari, nästa lördag med andra ord.
Det är inga bra nyheter direkt, då vi vet att många av oss spelare är uppbokade nästa helg. DSK valde att spela den 22/1, och det står klart och tydligt att man får välja vilket datum man vill spela på. Nu kan det förvisso vara så att det inte fanns tillräckligt många intresserade lag som ville spela på samma datum som oss, men då hoppas jag Rimbo i alla fall har meddelat oss detta.
Vi får hoppas att det löser sig.
Inte nog med att det är slutspel dagen efter, DSK har återigen hamnat i "Dödens Grupp" med skräckmotståndare som Div.6-laget Rånäs IF och Funbo IF, hemmahörande i Division 5.

Förklaring Dödens Grupp:
Globalt sett förknippas Dödens Grupp med fyra jämlika lag, där vilket lag som helst kan gå vidare. Sverige var underdogs i VM 2002, men alla vet hur det slutade i och med bragden mot Argentina.

I Danderyds SK kan man tro att ett Division 6-lag är en drömmotståndare, och att lottningen i sig borde tala för DSKs fördel. Fel Fel Fel!!!
Vi torskar alltid mot de s.k. "skitlagen". Vi kan inte föra matcher. Det här är Dödens Grupp för oss! Gynsamma lottningar för oss är att få möta rutinerade Division 2-3 lag där vi är konstant tillbakapressade. Då tar vi fram Idolen som vårt hemliga kort. Tjonga, grisa och slå långt på Idolen. Det är segerreceptet.

När DSK får möta sämre lag, då får vi alltid för oss att vi kan lira fin fotboll. Då ska vi börja hålla i bollen och spela mellan lagdelarna. Något vi alltså inte kan.

Slutspelet avgörs dagen efter gruppspelet, om man nu ska tro vad som står på Rimbos hemsida. Vi får återkomma vad gäller speldatum, men det verkar ligga en död hund begraven någonstans. Är folk rädda för DSKs läskiga offensiv så pass mycket att dom väljer att flytta fram datumet till den 29, så att vi kommer helt slut på söndagen? Är det tanken? Allvarligt?!!!

Grupp 3
1. Rånäs IF - Division 6 (svart)
2. Sollentuna FIF - Division 5 (svart/vit)
3. Roslagsbro IF - Division 4 (röd)
4. Funbo IF - Division 5 (blå)
5. DANDERYDS SK - Division 5 (blå)

DSK Matchschema:
09.20. Danderyds SK - Funbo IF (skräckmatch på en gång)
10.00 Danderyds SK - Roslagsbro IF (patetiskt)
11.40 Rånäs IF - Danderyds SK (allvarligt igen. en längre paus innebär typ kebab)
13.20 Sollentuna FIF - Danderyds SK (vi tar dom i vår...)


Om du vill läsa mer om turneringen och alla oklarheter, surfa in här: http://www.rimboif.com/Fotboll/index.htm
Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar