fredag 7 januari 2011

Inför Pazzalördag 8/1

På lördag smäller det! Ja, det verkar vara den allmänna uppfattningen om man frågar omgivningen som kommer sätta sig för att följa Pazzalördag nu på lördag. Viggan Videos skapare Krutov, verkar riktigt förväntansfull inför Pazzalördag och skickade redaktionen en "Lycka Till" inför lördag. Det tackar vi ödmjukast för.

Det vi kan konstatera är att både Engelska Championship och Premier League tar en paus den här helgen. Inte riktigt enligt våra planer, då Sunken förmodligen har suttit och råpluggat, men som tur är så drar ju FA-Cupen igång i helgen, med ett par riktigt heta träskmatcher. Vår La Liga-expert Hatten kommer att hårdbevaka Arsenal-Leeds Utd, därefter så börjar den ordinarie sändningen där vi kommer att titta till Sheffield Utd-Aston Villa, samt Stevenage Borough-Newcastle United.

Hur är då känslorna i redaktionen? Ja, redaktören satt under gårdagen och ringde runt till alla inblandade. Vi var rädda för att vi återigen skulle göra en riktig flopp. Men, Kvasten har koll, det är eftertrycket. Kvasten har koll på Sunken och Pinky. Vi får med andra ord en Svenskkoll av Pinky. Fantastiskt!


Vi kommer även under programmet att lyfta frågor om Danderyds SK och Marknadschefens förslag om turneringen i RM-Hallen. Nästa vecka börjar DSK sin försäsongsträning, vad är förväntningarna på den?

Sist men inte minst så kommer vi såklart att bjuda in läsarna till Pazzachatten där ni får ställa era frågor till Facebook-Fille. Samt så kommer vi även att hålla en liten kort auktion där ni får buda på saker som läsare och medlemmar ur redaktionen snällt har donerat till Pazza DSK (Judas vänstra fotbollssko, Bergstacas Playstation för att nämna några saker).

På lördag, 15.15 kör vi igång!

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar