måndag 17 januari 2011

Pazza Mode - "Bara man gör det med stil"

Trodde du att Nille har tagit en paus från fotbollen?
Korrekt!
Trodde du han har slutat som modeikon för Pazza DSK?
Inte en chans!
Fotboll och mode hör ihop, det förstod pionjären Beckham, tyvärr gällde detta inte resten av England. Samma problem kan vi ibland konstatera i Danderyds SK. Vi har några få spelare som höjer kvalitén på modet, både inför och efter matchen.
Här har ni Nilles svar och tips på hur vi ska förbereda oss bättre, hur ett bättre mode kan få fart på laget, inte bara på Lemon utan även på det sportsliga planet:

DEL ONE

1. Varför lyckas vissa bättre än andra?

2. Vad klär en DSK-spelare bäst?

3. Vilka Skor ska man ha på sig för att prestera på allra bästa nivå?

Allt detta och lite till kommer att redogöras på Pazza under de närmaste dagarna.

Ni får däremot hålla ut ett par dagar till då "Pazza Mode" just nu befinner sig i Milano för att syna av det absolut senaste på marknaden, samt för att ta fram en ståndsmässig klubbkostym som duger till premiären av " Division V Norra".

DEL TWO (svaren till ovanstående frågeställningar)
 
Till att börja med vill jag att alla som spelar i Danderyds SK förstår innebörden i vad det handlar om.

Det handlar inte bara om att gå ner till Vallen och grisa till sig en pinne och sedan åka hem och känna sig tillfreds med resultatet.
Alla måste förstå att från och med nu (Vägen tillbaka) ska alla åka ner till Vallen och grisa till sig tre pinnar med stil.

Vissa i laget har redan förstått det och andra inte. Våran stenhårda mittback Kennie förstod tidigt vad det handlade om när han redan för tre säsonger sedan gled ner till Vallen med röda jeans och solariebränna inför match.
Vad vill jag ha sagt med det?
Jo, Kennie var på den tiden inte ordinarie i startelvan, han var då den stora talangen som med all rätt fick speltid, men kanske inte 90 minuter varje helg……..

Falken har insett att gammal är äldst och införskaffade därför Nikes senaste skor med ett avtryck av en "falk" på skorna inför förra säsongen. När man frågade Falken vad de kostade så ryckte han på axlarna å sa "jag vet inte, huvudsaken är att det är snyggt". Jag höll till viss del med om det som Falken sa………..
En annan är Pasthy som glider ner till vallen med nya skor var å varannan match………

Alla dessa tre bjuder på en röd tråd i klubbens anda som jag hoppas att alla kan ta till sig.
Kennie visade upp sig med stil och finess utanför planen och klagade inte över att han inte fick 90 minuter.
Idag är han den enda spelaren i laget som har ögonen på sig från klubbar högre upp i seriesystemet och som visar att det går att komma någon vart "bara man gör det med stil".
Falken är snart 40 men han insåg att han behövde göra något för att hänga med i utvecklingen. Han beställde ett par egen designade skor från Nike med äkta fågelskin på.
Idag är Falken med på sin 25e´ försäsongsträning med Danderyds Sk och han visar att man aldrig blir för gammal för fotboll, "bara man gör det med stil".
Pasthy bar mer eller mindre klubbens offensiv på sina bara axlar förra säsongen. Han gjorde mål i mer eller mindre varje match.

Alla undrar hur han gjorde?
Pazza Mode har svaret: Han förstod att "bara man gör det med stil" så kommer resultaten, han köpte nya skor varannan helg och helt plötsligt hade han går från Judas till lagets kelgris.

Alla dessa tre spelare har lyckats radikalt i klubben enbart genom att lyssna på "Pazza mode" och förstå klubbens röda tråd. Stil och finess.

DEL 3 är på väg.

Signerat
Niclas Rysjö
Chef för Pazza Mode

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar