onsdag 12 januari 2011

Notiser: Första träningen 2011

Skräckskada på lagkaptenen! Idolen var trött helt ur slag. Bestämde sig därför att skadeskjuta vår målvakt Kvasten genom att pricka ribban med ett stenhårt skott. Returen från ribbträffen snuddade vår lagkaptens högra öga. Det är oklart om säsongen redan är över för Kvasten. Idolen smålog för sig själv.

Lill-Wise tror att han är lagkapten efter att han fick ta nedjoggningen. 95% av laget protesterade genom att avsluta joggningen efter ett varv.

Sam Ekbatani tror att världen går under då han försvinner i ett halvår. Ett tårfyllt farväl följdes efter träningen, och det skall väl erkännas att man är rätt nervös i hur vår målfabrikation ska gå.

Hatten har köpt ett par nya Torres-skor. Han gjorde mål på uppspelsövningen, sedan släppte han aldrig bollen. Är detta Hattens år? Troligtvis inte.

Pinky filmar mer och mer under träning, och när han inte gör det så springer han runt och medvetet försöker skada alla sina medspelare.

Bergstaca klagade på Hatten. Allt var i sin ordning.

Benji bröstar numera bollarna istället för att använda fötterna. Klokt.

Frosten var inte där, någon som märkte det?

Tobbe sulfintar och tunnlar. Ronaldo!

Thelin har äntligen börjat göra mål igen.

Rawling gör judokast baklänges. WTF?!

Fille fick en applåd.

Paani lutar kroppen bakåt och siktar. Skönt att han är mittback igen.

Saman bekräftar sitt karaktärsdrag. Sällan man har skådat så mycket kladd under en träning.

Phille har slutat ta skott från mittplan… eller? Nej, detta var första träningen för året, vänta bara.

BK är inte i Bele än… men mental är han. En egenhet han har är att skälla ut/skrika på sina medspelare när han själv tappar bollen. ”Men för helvete gubbar, kom igen nu!”

Kaxigheten gav som vanligt direktiv till sina medspelare. I övrigt mycket spring, stirra ner i backen och skjuta. Mycket Premier League… nej, League Two över honom emellanåt. Har vi en ny Phille Runsiö på gång?

Sunken gör framsteg.

Kvasten till Bergstaca och Lill-Wise på bänken:
”Alltså, Sunken ser riktigt bra ut med bollen nu”

Samtidigt får Sunken bollen från sin målvakt, helt oattackerad får han vända upp och slå en kalasmacka till en ”motståndare” som tackar för passningen och gör mål.
Sunken bekräftar sina framsteg med att skandera ”Faan!!”.

I övrigt: Mycket snack om en massa nya spelare som ska komma till DSK. Facit hittills: En junis och en ny. Nya fräscha DSK…med samma material.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar