fredag 21 januari 2011

Domen: Thelin borta i 8-10 veckor

Under gårdagens träning hände en olycklig incident då lagets farsa Henrik Thelin, oturligt nog skadade knäet.

När alla inblandade trodde det var benskyddet som lät så var det knäet i själv verket.
Thelin har varit på röntgen under natten, och de första rapporterna, enligt "Thellan" själv, säger skelettskada med operation och 8 veckors frånvaro.
Mycket tråkigt naturligtvis, vi vill ju alla se Thellan skruva upp tempot på joggningen.
Nu får vi hoppas på en snabb återhämtning, och enligt Thelin själv så besitter han samma läkekött och atletiska kroppsbyggnad som Henke Larsson, så vi tror på att han står där ändå när det är dags för seriestart. Annars får han stå vid kameran och filma för Pazza.

---------------------------------------------------------------------------------

Träningen då? Ja, hela träningen handlade om förberedelse inför Rimbo Cup nästa helg där Calle delade in i fyra olika lag med varsin uppgift att sköta.
Stjärnlaget med Benji, Hatten, Idolen och Pinky motsvarade naturligtvis förväntningarna och började gnälla efter en minut. Hatten tycker det är legitimt att sno bollen när en spelare ligger nere för räkning. Idolen suckar och Pinky är som vanligt. Benji, denne klassespieler var spelmotorn.
O andra sidan mötte man tre vänsterfötter och en falk, det var vilda västern.
BK sket i uppgiften och jagade Benji mestadels under hela träningen. Fille ville vara en vacker mittfältare och vända upp med motståndare i rygg. Klassiskt DSK!
Lill-Wise sprang omkring och förnedrade den italienska fotbollen genom att påstå att han är Cassanos bortglömde tvillingbror. Falken drog på långskott och var bäst på planen. Hatten dribblar! Hatten fintar! Hatten MISSAR! Idolen köper skor, analyserar underlaget. Ett felköp! Dags för nya idag.

På andra sidan hade Thelins mannschaft lekstuga enligt uppgifterna. Kirre springer korslöpningar och gör "åttor" runt sig själv, Saman kladdar i vanlig ordning.
Tobbe visar ledaregenskaper och man ser verkligen hur han mer och mer börjar bli fotbollsförstörd, träningen har gett resultat!

Avslutningsvis spelade vi stort spel. Calle var typ bäst i målet, han är som en panther i vissa lägen!
Matchens SÄMSTA spelare Pinky gör ett drömmål och avgör matchen. Benji faller ned på knä och ber till högre matcher. Äntligen har han vunnit sin första träningsmatch på 2 1/2 år.

Det kan bli bra det här...



Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar