måndag 17 januari 2011

Några korta med KOR


Hallå där! KOR
Tjena Pazza! 

Hur står det till?
Det är under kontroll tycker jag, försäsongen har kommit igång och denna säsongen fick jag inte skippa den, förra året började när det blev grönt ute.Tränaren tycker jag behöver den hårda träningen, speciellt den som är klockan 10 på lördag, jag har ju ett pass på fredagar från 20.00-03.00, tror inte tränaren tycker den är viktig.

Det har nyligen publicerats en artikelserie om dig här på Pazza. Tycker du att du blivit rättvist framställd?
Jag tycker den har varit rättvist framställd, även om jag tycker Kvasten är en aning patetisk. Skämt å sido så blev jag rörd ett par gånger om och visst föll det en och en annan tår när jag läste det. Jag trodde inte någon kunde lyfta fram så många bra egenskaper som jag ändå tycker Kvasten har fått till.

Om Nej. Vad skulle du i så fall vilja anmärka på/tillägga?
KOR har inget att tillägga (Red. anmärkning).

Vad tror du om DSK:s möjligheter säsongen 2011?
Jag tror och jag hoppas att det blir en ligaseger så DSK får spela i den serien man hör hemma. Jag har ingen jättebra koll på nya spelare eller vilka som har lämnat, jag ska göra mitt yttersta för att se en match under försäsongen för att få en bild av årets DSK.  

Vem tror du kommer att bli det stora utropstecknet och vem tror du kommer att bli den stora besvikelsen?
Som jag nämnde innan så har jag dålig koll på de nya gubbarna/junisarna, men jag hoppas att laget blir det stora utropstecknet, att alla som är med i DSK vill ta steget upp till 5:an. Den stora besvikelsen är till de som inte gör sitt yttersta för att DSK ska gå upp igen.
Lägg märke till att KOR tror att vi spelar i div. 6 i år (Red. anmärkning).

Sunken har nyligen sagt att han ska gå ner 10 kg tills seriestarten. Vad ger du honom för chanser?
Han har alla världens chanser att lyckas med det. Dock behöver någon dra in hans Shell-kort så han inte köper en massa skräp, det är ingen fördel för honom precis. Jag tror på Sunken, bara han får hålla sig skadefri. Jag har ju visat honom att det går, nu är det upp till honom, han har ju snackat om det innan, nu är det dags att snacket blir till verklighet.

När får vi se dig i DSK-tröjan igen?
Jag hoppas jag har möjlighet att flytta hem till Stockholm inför säsongen 2012, men det är coach som bestämmer om jag spelar eller inte.

När får vi se dig på Lemon igen? 
Lemon blir nog den dagen som jag är i Stockholm igen. Citronen har både mailat och ringt mig för att ha någon som kan locka till sig lite folk till dansgolvet och eventuellt att jag ska ställa upp för möhipporna som har bokat in sig på Lemon, men vi är bara i förhandlingsstadiet ännu, jag har bett dem kontakta Pazza först för att få ett godkännande.  

Sist av allt. Vad önskar du dig allra mest just nu? 
En inbjudan till ett eventuellt träningsläger med DSK och att DSK vinner 5:an! Finns det nya killar så ska det bli en inchillning!

Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar