söndag 3 april 2011

Färjan åkte på grund: DSK - Roslagsbro 5-7

Matchen var parodisk, det var näst intill patetiskt. Roslagsbro gästade DSK denna finfina lördag med moln och en matta som var sjukt snabb efter fredagens regn och snö. Givetvis trodde samtliga DSKare att detta skulle gynna oss. En annan gång kanske.

Roslagsbro är nyuppflyttade i Division 4, och säg det lag från Norrtälje eller Uppsalatrakten som har en spelare under 175 cm? Det var ett par bastanta herrar vi mötte.

DSK startelva:

Kvasten
Tobbe Kirre BK Wise
Frosten Pinky Ibrahimovic KOF
Stefan Stefan

DSK startade pressen högt och det såg riktig bra ut i två minuter. Då gör Roslagsbro mål efter en liten kommunikationsmiss.
De efterföljande två minuterna spelar DSK riktigt bra fotboll. Då gör Roslagsbro 2-0 efter en kalasträff utanför straffområdet där vilsna DSKare står och tittar på de fina molnen ovanför.

Därefter gör inte något av lagen någonting. Då får den gamle räven Bergstaca för sig att trampa vatten på högerkanten, då han inte hade någon möjlighet att skruva in den i bortre krysset och då ingen av spelarna orkade ta sig upp till straffområdet, slog han i vredesmod bolljäveln snett inåt bakåt. Där kommer Wise, det afrikanska lokomotivet farande, puttar undan två junisar och skjuter bollen i mål. 1-2.

Därefter ville Wise visa publiken vilken fin vighet han har i benen i straffområdet. Asså, bollen var säkert 20 cm över marken, jag svär. Trots att Kvasten stod bakom och möjligtvis hade kunnat ta bollen som kom farande ville Wistedt visa klass. AJ, det sprack. 1-3 till Roslagsbro.

Därefter känner Calle att nu får det f-n vara nog. Plockar upp Wise som vänstermittfältare och släpper in Saman som vänsterback. Här ska det framåt!
Wise får sedan en genomskärare av Ibrahimovic, och med mycket möda och besvär så drar han i ångtutan och orkar ta sig ned till hörnflaggan, där slår han ett fint inlägg som KOF kommer och möter. Mycket vackert mål. 3-2.

Därefter gör motståndarna 4-2, tror jag när BK ska lattja med bollen på kanten. Men därefter kladdar Saman till sig bollen på vänsterkanten och viker in i värsta farten och avlossar ett megaskott till 3-4.

Därefter är det halvtid och publiken är i extas. Vilken match!

I andra halvlek var det var nån straff, ett misslyckat inlägg från Roslagsbro och ytterligare en balja jag inte kommer ihåg.

Dock gör Frost mål igen. Och Bergstaca gör mål. Helt galet!

Galen match och smeknamnet Pazza DSK känns väldigt signifikativt för denna match.