torsdag 21 april 2011

Äntligen Påsk med Pazza DSK

Äntligen påsk. Tiden på året man lider med Jesus och käkar godis. Kontoren fylls med tanter som ska ha alla goda bitar,  man fikar varannan halvtimme och stämplar ut nån timme efter lunch.
Pazza DSK jobbar dygnet runt, chefen har inte bjudit sina anställda på godis. Eller som en chef på The Phone House hade sagt: "Ni måste jobba, jobba jobba. Ni får inte stå där och inte göra någonting".

Redaktören hade lönesamtal med chefen häromdagen. Redaktören ville ha lika mycket i lön som säljaren, men det var naturligtvis omöjligt.

"Vet du vad säljaren tjänar?"
"Ingen aning. 40.000?"
"Upp"
50.000?"
"Upp"
70.000?"
"Nej, 100.000"

Häromdagen fick chatten oväntat besök i form av en Värtananhängare, spelare kanske han var. Han var intresserad av att få till en intervju till deras hemsida med någon av våra spelare. Vi funderade länge på vem som gör bort oss minst i pressen, och givetvis skickade vi BK.
Intervjun går nu att beskåda på deras hemsida. http://www.vartanik.se/

Just Värtan är vår nästa motståndare, innerstadslaget som fostrat storspelare som Benji Frost. Benji berättade för övrigt i en av sina första artiklar på Pazza DSK om den frostiga övergången från VIK till DSK.
Det hade varit en dröm att få lira mot Värtan på Hjortis gräs, men nu blir det istället Östermalms IP. Känns ljummet.
VIK spelade 2-2 mot FK Bromma i premiären. Tror Värtan kan bli en utmanare om seriesegern i slutändan. Nu har dom den gamle dängaren, Gigantens förre lagkamrat, Christian Gröning tillbaka i laget. Nåt för BK att bita i.

Matcherna som följer nu under våren är extremt viktiga, här kan det avgöras om var vi befinner oss i tabellen i höst. Vi möter Värtan, Rissne, Djursan och inte minst Enebyberg under maj månad, alla tilltänkta topplag. Nu gäller det att visa lite av de där berömda orden Hatten använder sig av innan match.

Kvasten är påväg mot Halmstad för lite gos med KOR. Han kommer med andra ord vara bittrare än någonsin när han är tillbaka. Menar, Halmstad, 18 grader varmt och party. Det är svårt att lämna den guldstaden då.

Äh, jag ger upp igen. Orkar inte skriva mer, håll till godo.

Svin.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar