måndag 4 april 2011

12 dagar kvar: Frosten 13


Hur är formen i dagsläget?

Formen är stigande. Behöver dock tappa ca. 3 kg innan matchvikten är uppnådd.

Hur är lagets form för tillfället?

Resultaten så här långt har ju varit positiva. Vi spelar stundtals bra fotboll, men framförallt tycker jag att vi visar en kämpaanda och vilja som vi inte visat på länge. Om en del tekniska detaljer förbättras kommer vi nog bli riktigt bra i år. Lagets form är alltså bra, men kan bli ännu bättre.

Vad tror du händer på träningslägret i Danmark?

Seniorerna krossar juniorerna i en intern träningsmatch. Det brukar bli så…

Hur ska vi vinna matcherna i år?

På samma sätt som vi vunnit träningsmatcherna, dvs. att vi sätter hög press, att varje enskild spelare är beredd att springa några extra meter och att vi sätter våra chanser.

Vem är den stora stjärnan i laget?

Eftersom vi är tillbaka i femman finns det väl bara ett svar: Bergstaca.

Vem vinner skytteligan?

Det blir väl Jonas i slutändan, även om kanske Hatten kan hota nu när bindeln har gett honom extra självförtroende. Om Bergstaca är skadefri (dvs. om benen förblir lika långa) och inte prioriterar frackbröllop kan även han hota i skytteligan - division 5 är trots allt Bergstacas division.

Vem blir årets utropstecken?

Om Eskola kommer ner den 12 april och om han därefter tränar regelbundet kommer Eskola att vara det absolut största utropstecknet. Om inte det händer (ingen lär vara överraskad), har jag stora förhoppningar på Wise. Han har försäsongstränat mer än någonsin och har sett bra ut på träningar och i matcherna. Dessutom har han uppnått en ålder när fotbollsspelare brukar vara som bäst.

Vilken match ser du helst fram emot?

Självklart är det derbymatcherna som lockar mest. Den 28 maj är en första höjdpunkt: förhoppningsvis en varm försommarlördag på Vallen, 150 icke-betalande åskådare och derby mot Berget. Stort.

Vilken match ser du minst fram emot?

Österåker borta i division 4 nästa år.

Var slutar Danderyds SK i tabellen?

Målsättningen är att vinna serien.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar