fredag 1 april 2011

DSK - T-Rex 6-1 (2-1)

DSK mötte den skräckinjagande tyrannosaurusen Rex från Uppland igår kväll. Men DSK, likt små velociraptorer, sprang ifrån gästerna, spelade en fin fotboll och vann med 6-1.
Om Jurassic Park spelades in på Costa Rica så var det inte riktigt samma klimat på Danderydsvallen igår. Termometern kröp ned mot 0-strecket och det snöade som f-n.

Stort tack ändå till våra motståndare som tog sig hela vägen från Uppsala (eller vart dom nu kom ifrån) till Danderydsvallen på en torsdagskväll.

Startelvan

Kvasten

Tobbe TrollungeFilifjonkan, BK den förskräcklige, Wise

Frost, Lilla My (a.k.a. Pinky), Fille (numera avstängd), Pannbands-Phille

Idolen (numera Nelodi, nej inte någon form av italiensk tripplett, bara Idolen baklänges), Muminmamman

Avbytare:
Trifon!
KOF
Tom (klassmål)
Stefan, kan det vara Trifons son?
Saman
Kirre den återställde
Sünken
Falcao den effektive (1 mål och sen gick han av)
Balotelli

Som vanligt så sviker mitt minne mig, jag ber om ursäkt om jag har glömt någon.

Filifjonkan fick äntligen göra sitt första mål för DSK, två meter offside bjöd domaren på också. Så såg det i alla fall ut från sidan. I DSK ska det vara ärliga mål Filifjonkan, du vet om du kan ta åt dig äran eller inte.

För att statuera ett exempel så gick hela laget emot Pinkys första mål för DSK i matchen mot Rotebro för några år sedan. Pinky gjorde förvisso mål, men senare ändrades resultatet till 3-0 för DSK då Rotan använt sig av en icke-registrerad spelare på planen. Pinky bönade och bad, men vi sa NEJ. Patetiskt försök.

IK Rex bjöd ändå på fint motstånd i första halvlek, men det kändes ändå som att vi hade koll på händelserna.

Målskyttar:
Pannbands-Phille 2
Falcao
Filifjonkan
Tom
Balotelli

Benji saknades, han är på Malta!! Fy fan. Och jag vet att han läser detta medan han sitter där och spelar bort sitt liv.

Sist men inte minst, livestreamingen siktar vi på att få igång till hemmapremiären. Vi kommer förhoppningsvis kunna göra lite tester i Danmark.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar