fredag 1 april 2011

DJ Pinky

Något våra spelarfruar, fans och andra intresserade aldrig kommer få ta del av är (kanske lika bra det) det allra heligaste av rum på Danderydsvallen: Omklädningsrummet.

Inför matcherna är det alltid en speciell stämning som stiger när DSKs nummer 6 glider in i omklädningsrummet. Det hejas, det viftas och snackas. Med spända ögon ser man alltid fram till det ögonblicket Pinky öppnar väskan och plockar fram en splitterny CD. Vad blir dagens låt?
Pinky är DSKs självskrivne DJ, det är han som fixar låtarna och får oss att älska varandra i omklädningsrummet.

Vad är det viktigaste man bör tänka på när man sätter ihop en cd?

När man sätter ihop en skiva till laget, försöker man ha lite ledord, så som Lemon, glädje, party, singalong? Man ska gärna blanda musik från flera olika epoker.

Vad blir årets viktigaste låt för DSK?

Oj tuff fråga, har inget svar på det. är ju försäsong även för pazzaplattorna. Detta hoppas jag att vi ska lyckas komma fram till på lägret.

Vad är det som gör att Meat Loafs ”I´do anything for love” är så uppskattad i DSKs omklädningsrum?

Kan vara att halva laget har ju Meat Loaf som favoritartist sen barnsben. Sen har vi ju sing à long känsla som är väldigt hög i denna låt.

Hur kommer det sig att du är så bra på att ta fram låtar för DSK?

Roligt att höra att ni på Pazza upplever det så. Man försöker få med sånt som folk gillar och kommer i en bra stämning av, och ibland slänga med något wildcard som med lite tur slår bra ut. Sen får jag bra hjälp och feedback från ngr av grabbarna i laget, tex Idolen, Kvasten och BK.
Självklart tar jag mer än gärna emot förslag på låtar ni i laget vill ha med, sen får vi se om det kommer med på någon skiva eller inte.

Hur kommer årets Sommar-cd se ut?

Det är för tidigt att säga, men plattorna till lägret kan ge en fingervisning vart det kan hamna. Sen brukar det bli lite Halmstad-touch på en sommarskiva.

http://www.youtube.com/watch?v=xXfPfeTWHrE
 
Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar