fredag 28 januari 2011

***LIVE FRÅN RIMBO CUP***

Pazza DSK följer Danderyds SK före och mellan matcherna i Rimbo.

OBS! FÖR ATT KUNNA SE SAMTLIGA KLIPP FRÅN RIMBO CUP, KLICKA PÅ "MORE" PÅ VIDEOFÖNSTRET OCH SCROLLA TILL DET DU VILL SE.

***Någon gång och vid flertal tillfällen den 29 januari mellan 07:00 och 14:00.***



Pazza DSK

På Pazzachatten snackar spelarna om morgondagens Rimbo Cup

Marknadschefen:
Pazza, en sak ska du ha j*vligt klart för dig: inget j*vla kladdande imorgon! Du kommer förmodligen vara en av våra briljanta spelare som kommer vara längst bak som ska fördela spelet sådär vackert. Jag vill inte se några sulfinter eller långsamma överstegare som sista man. Sker det tycker jag Kvasten låter bortalaget göra mål så han f*n lär sig någon gång!

Vinnie:
 Och om du gör det Pazza, då kommer du få mitt knä i låret så du är borta resterande matcher.

Kvast:
Jag gör det varje gång någon kladdar

Pazza:
Du måste inte ha en j*vla utläggning som täcker hela j*vla chatfönstret.

Marknadschefen:
Jo uppenbarligen

Vinnie:
Pajas

Pazza:
 Ni har byggt upp en j*vla myt om hur mycket jag kladdar hela tiden. Rawling ska f*n filma matcherna imorgon och då ska vi f*n sätta oss ner och räkna tillslagen.  


Intern slagsmål imorgon? Det vore något för Pazzadokumentären.

Pazza DSK

För alla som undrat: BK, så funkar han!


Pazza DSK

SAXAT: Avspark: Stockholm - Division 5: seriesammansättning

För er som inte har varit inne på Avspark: Stockholm än, här har ni deras artikel om seriesammansättningen i Division 5 norra.

2011 är här och snart är det februari. I väntan på varmare tider tar Avspark: Stockholm sig en titt på indelningen av division 5-serierna och premiäromgången andra veckan i april.

Division 5 norra

Danderyds SK (från div 4)
Enebybergs IF
FC Djursholm (från div 4)
FK Bromma
Huvudsta IS
Kallhälls FF (från div 6)
Kista SC
Rissne IF
Sollentuna Fotboll IF
Sollentuna United FK
Ursvik IK (från div 6)
Värtans IK

Premiäromgången
13/4 Djursholm – Ursvik
15/4 Bromma – Värtan
16/4 Sollentuna Fotboll – Enebyberg
16/4 Rissne – Kallhäll
16/4 Danderyd - Sollentuna United
17/4 Huvudsta – Kista

Kommentar: Norrfemman är som vanligt en intressant serie med en hel del förväntningar och förhoppningar på lagen. Ursvik och Sollentuna United ställer upp med väldigt unga lag, tvärtemot Rissne, som har gjort det i några år utan att komma någon vart och i år höjer medelåldern något. Djursholm spelade med unga killar i fjol i norrfyran och åkte ur. Danderyd hade en tunn trupp i fjol och fick lämna norrfyran. Har de förstärkt/breddat under vintern? Ja, det har de. Skadeförföljde David Rundgren har äntligen varit skadefri i en hel månad och har redan hittat tillbaka till storformen.
Världens bäste Division 5-spelare Stefan Bergsten är äntligen tillbaka där han hör hemma. Efter den succéfyllda säsongen 2006, då han med sina sagolika 13 mål, förde upp Danderyd i Division 4, har det endast blivit tre mål på fyra år. Ett tydligt tecken på att han inte är för gammal, utan endast som bäst i Division 5. Tomas Wistedt har fått många att höja på ögonbrynen med sin träningsnärvaro och kommer att förgylla lördag eftermiddagarna med sin eminenta vänsterslägga och italienska spelstil.
Vad mer? Tvåvägsspelaren Daniel Niklasson kommer tillsammans med ångloket och tillika Borås nästbästa Talebinejad-brorsa styra spelet på innermittfältet. Ett glädjande besked för DSK är att Mattias Frost har valt att lägga skorna på hyllan. Avspark: Stockholm vill gärna tacka honom för hans beslut. Även spelaren som har gått genom alla led i Pazza Academy Nille Rysjö har valt att ta en paus. Åsikterna på Avspark: Stockholm Redaktionen går isär, huruvida detta är ett avbräck eller inte för Danderyd. Men utan att gå in för mycket på Danderyd kan vi konstatera att deras framgångsrecept stavas Mange Falk. Med en karriär som har pekat spikrakt uppåt, är det han som på toppen av sin fotbollskarriär ska leda Danderyd till serieseger. Bromma gjorde en fin premiärsäsong i femman förra året och bör kunna höja sig i år. På Kallhälls hemsida står Dinis Ndele som anfallare, men om jag förstått det hela rätt så spelar han bara futsal i KFF. Om inte så har nykomlingen seriens bäste målskytt och bör då bli ett topplag. Totalt sett känns serien ganska avgjord på förhand med Danderyd som seriesegrare.

OBS: Pazza har modifierat texten något.

Pazza DSK

måndag 24 januari 2011

Träningsrapport från ett soligt Danderydsvallen

Söndag. Fåglarna kvittrade när man steg upp. Det brukar dom göra i "Lunden" när jag går upp, oftast när det föregåtts av en tung gårdagkväll/natt. Då brukar dom börja pipa runt fyra på morgonen. Då är det inte lika roligt.

Men den här morgonen var något alldeles speciellt. Som spelare och numera även en av trotjänarna så måste jag säga att vissa dagar är få förunnat att få spela i DSK.
Vi har förmodligen en av Stockholms, om inte en av Sveriges bästa anläggningar och fasciliteter, ett nylagt konstgräs, en hall som du kan spela i året runt. När naturgräset väl vill så inbjuder den till en fantastisk matta.
Vi har en lagledare som ser till att våra kläder ALLTID är tvättade och upphängda och vi får varmt dricka varje träning under vintern. Thellan, det här är poesi.

Min morgon började hursomhelst med att Benji ringer mig. Jag hade svårt att höra vad det var han egentligen försökte få ur sig i början: "Uääh ska´ru gå tränaaa?!" Jag insåg rätt snabbt att han inte delade min uppfattning om denna fantastiska morgon.
Fast det är ju trots allt så att i Solna säger fåglarna "Ööööö", i Danderyd säger fåglarna "Piiiep".

Då varken Pärlan eller Calle kunde ta dagens träningspass fick Hatten hålla i det. Givetvis blev man skitskraj.
Och än värre blev det då varken jag eller Benji hade fått tag i någon som kunde skjutsa oss till Danderydsvallen.
Jag sa till Benji att jag åker upp till "Centan" så möts vi där.

En kvart senare ringer han:
 "Ähh du vet jag sitter i en taxi. Aaaara, så är det. Var ska jag plocka upp dig din stackare? "
Så, en perfekt morgon för min del avslutades med att jag fick åka taxi till träningen. Det är så det funkar när man lirar i Danderyds SK.

Träningen:
Vi var Kvasten, Benji, Hatten, Idolen, BK, Wise, Rawlings, FBF, Pinky samt Rune.

Mattan var fortfarande hal, men det stör ju inte grabbar som oss, vi glider fram ändå.
Hatten visade genast vem det var som bestämde och lät Kvasten hålla i träningen. Träningen börjades med 2011 års första ordentliga gris. BK visade inga nervositeter utan gick ned på alla fyra och började snyfta.
 Den sedvanliga uppvärmningen tog sedan vid och den avslutades med när Idolen gör sin första löpning för året och ramlar som en gris på bollen.

Därefter delade vi upp oss i två grupper och körde avslutningsträning med lite tävlingsinslag. Givetvis skulle Idolen och Hatten, våra två världsstjärnor, spela i samma lag. Pinky visste liksom inte var han skulle vända sig.
I andra laget dominerade vänsterfötterna med BK, FBF och Wise. Benji har varken en höger eller vänster så även han kände sig rätt förvirrad.
Två st vid sidan om målet skulle slå upp en boll 20 meter upp där avslutet skulle ske på två touch.
BK tog genast tag i auktoriteten och började skälla ut Rawling för att han inte räddade skotten.
Idolen var som vanligt trött och ur slag, men behöll sitt sista skott så att han skulle skjuta sist. Då stod det 4-4. Givetvis visar han en enorm klass i tillslaget och gör 5-4. 25 situps blev straffet till Lag BK.

BK krävde att Rawling skulle byta lag, men Rawling klagade på underlaget som var lite halare på hans sida. Bytet skedde hursomhelst och nu skulle vi träna på amerikanska straffar istället. Den som gjorde mål först av de två tävlande vann.
Lag BKs taktik var solklar då man valde att vänta ut motståndarlaget och hoppas att dom missade. Sen var det en annan sak att vi själva var tvungna att göra mål, men det var som sagt en annan sak.
Lag BK gick segrande ur striden efter det att FBF stressade fram ett patetiskt avslut från Pinky.

Träningen avslutades med en väl genomförd två-mot-två spel på liten plan där vi skulle pressa bollhållaren. Först körde vi en provomgång och det var givetvis det dummaste vi kunde göra då vi var griströtta tills det att vi skulle köra först till tio mål. Men, med endast tre man så vann Hatten, Pinky och Idolen. Kladdheten i det andra laget fick betala sitt pris.
Träningen avslutades med lite manlig vänskap i bastun, en bra avrundning på en väl genomförd träning.

Pazza DSK

fredag 21 januari 2011

Att jobba med Pazza: Marknadschefen, Redaktören och Personalchefen

Källa: http://www.rocky-digital.com
Pazza DSK

När Kvasten och KOR blev sambos

Källa: http://www.rocky-digital.com/

Pazza DSK

Sunken och KOR:s flickvänner över en fika


Källa: Metro Stockholm, 21 januari 2011

Pazza DSK

Domen: Thelin borta i 8-10 veckor

Under gårdagens träning hände en olycklig incident då lagets farsa Henrik Thelin, oturligt nog skadade knäet.

När alla inblandade trodde det var benskyddet som lät så var det knäet i själv verket.
Thelin har varit på röntgen under natten, och de första rapporterna, enligt "Thellan" själv, säger skelettskada med operation och 8 veckors frånvaro.
Mycket tråkigt naturligtvis, vi vill ju alla se Thellan skruva upp tempot på joggningen.
Nu får vi hoppas på en snabb återhämtning, och enligt Thelin själv så besitter han samma läkekött och atletiska kroppsbyggnad som Henke Larsson, så vi tror på att han står där ändå när det är dags för seriestart. Annars får han stå vid kameran och filma för Pazza.

---------------------------------------------------------------------------------

Träningen då? Ja, hela träningen handlade om förberedelse inför Rimbo Cup nästa helg där Calle delade in i fyra olika lag med varsin uppgift att sköta.
Stjärnlaget med Benji, Hatten, Idolen och Pinky motsvarade naturligtvis förväntningarna och började gnälla efter en minut. Hatten tycker det är legitimt att sno bollen när en spelare ligger nere för räkning. Idolen suckar och Pinky är som vanligt. Benji, denne klassespieler var spelmotorn.
O andra sidan mötte man tre vänsterfötter och en falk, det var vilda västern.
BK sket i uppgiften och jagade Benji mestadels under hela träningen. Fille ville vara en vacker mittfältare och vända upp med motståndare i rygg. Klassiskt DSK!
Lill-Wise sprang omkring och förnedrade den italienska fotbollen genom att påstå att han är Cassanos bortglömde tvillingbror. Falken drog på långskott och var bäst på planen. Hatten dribblar! Hatten fintar! Hatten MISSAR! Idolen köper skor, analyserar underlaget. Ett felköp! Dags för nya idag.

På andra sidan hade Thelins mannschaft lekstuga enligt uppgifterna. Kirre springer korslöpningar och gör "åttor" runt sig själv, Saman kladdar i vanlig ordning.
Tobbe visar ledaregenskaper och man ser verkligen hur han mer och mer börjar bli fotbollsförstörd, träningen har gett resultat!

Avslutningsvis spelade vi stort spel. Calle var typ bäst i målet, han är som en panther i vissa lägen!
Matchens SÄMSTA spelare Pinky gör ett drömmål och avgör matchen. Benji faller ned på knä och ber till högre matcher. Äntligen har han vunnit sin första träningsmatch på 2 1/2 år.

Det kan bli bra det här...



Pazza DSK

torsdag 20 januari 2011

***WISE UTFÖR SKOPUTS 18:40 LIVE PÅ PAZZA IKVÄLL***



Pazza DSK

Gästkrönika: Att sova med fienden

Jag är uppväxt i en fotbollsfamilj, där vi alla tre, numera män, en gång i tiden två pojkar och en pappa, levde för fotbollen. Tävling och rivalitet fanns inte, det var ju roligt att spela, trots att vi var två personer i familjen som spelade och tränade i DSK-Blått, och två i Viggan-rött.

Ju äldre jag blev desto allvarligare blev tävlingen, viljan att alltid vara bäst, och självklart rivaliteten mellan det blåa och det röda.
Så kom då dagen då jag debuterade i DSKs A-Lag, och under ”CC”s och Ulf Johnsons ledning skulle vi upp i Div 4, samtidigt som min yngre bror började sin satsning mot Viggans A-trupp.

Tre år senare var vi båda där, i Division 4, fast med ett litet undantag. Jag var förstörd efter utlandsvistelser, och det förut så lämpliga två blåa och två röda var numera tre röda och jag ensam blå.
Att helt plötsligt leva bland fiender blev något nytt, jag hade ingen att prata med, ingen att få stöd hos.
Alla var emot mig. Kände mig lite som Hitler måste ha känt sig i slutet av 1944, hatad och ouppskattad av alla runt omkring mig. (med all rätt ska tilläggas)

Tiden gick och det var dags för säsongen då jag skulle stå emot hemmaarmén av röda fanatiker. Men självklart så skulle min bror bryta benet innan säsongen, och det möte vi alla hade längtat efter blev inte lika roligt.
Matchen slutade 1-1, med mersmak för DSK. Det höll alla med om efter matchen, förutom hemma vid middagsbordet, där fanns det olika anledningar till att det blev som det blev. Dåligt gräs, skadade spelare, inställningsproblem och liknande anledningar.
Jag satt bara och log för mig själv och tänkte tillbaka på dom nittio minuter av krig med den blåa hären mot den röda anfallande armén, hur vi slet och slogs tills domaren blåste av matchen.
Jag kunde komma hem med högt huvud. Vi var på väg ut, dom var på väg upp. (red.anm. Var vi på väg ut mot Lemon?)

Men att varje dag vakna upp och känna Vigganblickarna på mig, veta att jag tillhör ”den andra sidan” och ändå kunna le vid frukostbordet, trots gliringar, allt snack om att dom är bättre än oss och hur dåligt och tråkigt vi i DSK spelar, allt det där spelar ingen roll.

Jag älskar mitt blåa DSK, klubben som jag har varit trogen i sjutton år. Det är sådana morgnar man vaknar till och inser att ibland spelar det faktiskt ingen roll vad andra säger.

Jag är den jag är, spelar där jag spelar trots att jag sover med fienden.


#4 Kennie Johnson

tisdag 18 januari 2011

Rimbo Cup Gruppspel - Dödens Grupp

Danderyds SK lirar som sagt Rimbo Cup på lördag...eller?
Enligt den officiella hemsidan står det att vi kommer att spela lördagen 29 januari, nästa lördag med andra ord.
Det är inga bra nyheter direkt, då vi vet att många av oss spelare är uppbokade nästa helg. DSK valde att spela den 22/1, och det står klart och tydligt att man får välja vilket datum man vill spela på. Nu kan det förvisso vara så att det inte fanns tillräckligt många intresserade lag som ville spela på samma datum som oss, men då hoppas jag Rimbo i alla fall har meddelat oss detta.
Vi får hoppas att det löser sig.
Inte nog med att det är slutspel dagen efter, DSK har återigen hamnat i "Dödens Grupp" med skräckmotståndare som Div.6-laget Rånäs IF och Funbo IF, hemmahörande i Division 5.

Förklaring Dödens Grupp:
Globalt sett förknippas Dödens Grupp med fyra jämlika lag, där vilket lag som helst kan gå vidare. Sverige var underdogs i VM 2002, men alla vet hur det slutade i och med bragden mot Argentina.

I Danderyds SK kan man tro att ett Division 6-lag är en drömmotståndare, och att lottningen i sig borde tala för DSKs fördel. Fel Fel Fel!!!
Vi torskar alltid mot de s.k. "skitlagen". Vi kan inte föra matcher. Det här är Dödens Grupp för oss! Gynsamma lottningar för oss är att få möta rutinerade Division 2-3 lag där vi är konstant tillbakapressade. Då tar vi fram Idolen som vårt hemliga kort. Tjonga, grisa och slå långt på Idolen. Det är segerreceptet.

När DSK får möta sämre lag, då får vi alltid för oss att vi kan lira fin fotboll. Då ska vi börja hålla i bollen och spela mellan lagdelarna. Något vi alltså inte kan.

Slutspelet avgörs dagen efter gruppspelet, om man nu ska tro vad som står på Rimbos hemsida. Vi får återkomma vad gäller speldatum, men det verkar ligga en död hund begraven någonstans. Är folk rädda för DSKs läskiga offensiv så pass mycket att dom väljer att flytta fram datumet till den 29, så att vi kommer helt slut på söndagen? Är det tanken? Allvarligt?!!!

Grupp 3
1. Rånäs IF - Division 6 (svart)
2. Sollentuna FIF - Division 5 (svart/vit)
3. Roslagsbro IF - Division 4 (röd)
4. Funbo IF - Division 5 (blå)
5. DANDERYDS SK - Division 5 (blå)

DSK Matchschema:
09.20. Danderyds SK - Funbo IF (skräckmatch på en gång)
10.00 Danderyds SK - Roslagsbro IF (patetiskt)
11.40 Rånäs IF - Danderyds SK (allvarligt igen. en längre paus innebär typ kebab)
13.20 Sollentuna FIF - Danderyds SK (vi tar dom i vår...)


Om du vill läsa mer om turneringen och alla oklarheter, surfa in här: http://www.rimboif.com/Fotboll/index.htm
Pazza DSK

måndag 17 januari 2011

Notis: Idolen körde Marcus Birro

Idag ringde Idolen till Marknadschefen och berättade en rolig grej, han hade nämligen en körning i innerstan, och det var inte vem som helst han plockade upp, utan självaste Marcus Birro.
Under den rätt korta körningen hann Idolen bl.a. tipsa Marcus om Pazza DSK och en ur redaktionens starka känslor för Roma. Marcus blev givetvis rörd och halvt lovade att besöka Pazza.

Fast frågan är om det inte var Marcus som blev imponerad av att bli skjutsad av Idolen.
Nu hoppas vi givetvis att Marcus tar sitt förnuft till fånga och gästar oss med en krönika.

Pazza DSK

Pazza DSK sänder LIVE från Rimbo Cup

Pazza DSK kommer med glädjande nyheter: Vi kommer sända LIVE från Rimbo Cup nu på lördag den 22/1.

Danderyds SK går alltså in i turneringen, och förberedelserna inför denna inomhusturnering har väl varit sådär då vi ännu inte beträtt ett inomhusgolv på över ett år. Så det kommer bli extremt intressant att se hur spelarna klarar de mindre ytorna.

Pazza DSK kommer att följa med, och vi kommer att livestreama via pazzadsk.com med intervjuer, matchsekvenser och kommentarer. Än viktigare att känna till är att Pazza DSK under turneringens gång även kommer ha en kamera som följer laget på nära håll, detta är en del av Pazzas dokumentär som håller på att spelas in nu.

Vi återkommer med hålltider inför turneringen.

Pazza DSK

Några korta med KOR


Hallå där! KOR
Tjena Pazza! 

Hur står det till?
Det är under kontroll tycker jag, försäsongen har kommit igång och denna säsongen fick jag inte skippa den, förra året började när det blev grönt ute.Tränaren tycker jag behöver den hårda träningen, speciellt den som är klockan 10 på lördag, jag har ju ett pass på fredagar från 20.00-03.00, tror inte tränaren tycker den är viktig.

Det har nyligen publicerats en artikelserie om dig här på Pazza. Tycker du att du blivit rättvist framställd?
Jag tycker den har varit rättvist framställd, även om jag tycker Kvasten är en aning patetisk. Skämt å sido så blev jag rörd ett par gånger om och visst föll det en och en annan tår när jag läste det. Jag trodde inte någon kunde lyfta fram så många bra egenskaper som jag ändå tycker Kvasten har fått till.

Om Nej. Vad skulle du i så fall vilja anmärka på/tillägga?
KOR har inget att tillägga (Red. anmärkning).

Vad tror du om DSK:s möjligheter säsongen 2011?
Jag tror och jag hoppas att det blir en ligaseger så DSK får spela i den serien man hör hemma. Jag har ingen jättebra koll på nya spelare eller vilka som har lämnat, jag ska göra mitt yttersta för att se en match under försäsongen för att få en bild av årets DSK.  

Vem tror du kommer att bli det stora utropstecknet och vem tror du kommer att bli den stora besvikelsen?
Som jag nämnde innan så har jag dålig koll på de nya gubbarna/junisarna, men jag hoppas att laget blir det stora utropstecknet, att alla som är med i DSK vill ta steget upp till 5:an. Den stora besvikelsen är till de som inte gör sitt yttersta för att DSK ska gå upp igen.
Lägg märke till att KOR tror att vi spelar i div. 6 i år (Red. anmärkning).

Sunken har nyligen sagt att han ska gå ner 10 kg tills seriestarten. Vad ger du honom för chanser?
Han har alla världens chanser att lyckas med det. Dock behöver någon dra in hans Shell-kort så han inte köper en massa skräp, det är ingen fördel för honom precis. Jag tror på Sunken, bara han får hålla sig skadefri. Jag har ju visat honom att det går, nu är det upp till honom, han har ju snackat om det innan, nu är det dags att snacket blir till verklighet.

När får vi se dig i DSK-tröjan igen?
Jag hoppas jag har möjlighet att flytta hem till Stockholm inför säsongen 2012, men det är coach som bestämmer om jag spelar eller inte.

När får vi se dig på Lemon igen? 
Lemon blir nog den dagen som jag är i Stockholm igen. Citronen har både mailat och ringt mig för att ha någon som kan locka till sig lite folk till dansgolvet och eventuellt att jag ska ställa upp för möhipporna som har bokat in sig på Lemon, men vi är bara i förhandlingsstadiet ännu, jag har bett dem kontakta Pazza först för att få ett godkännande.  

Sist av allt. Vad önskar du dig allra mest just nu? 
En inbjudan till ett eventuellt träningsläger med DSK och att DSK vinner 5:an! Finns det nya killar så ska det bli en inchillning!

Tack!

Pazza Mode - "Bara man gör det med stil"

Trodde du att Nille har tagit en paus från fotbollen?
Korrekt!
Trodde du han har slutat som modeikon för Pazza DSK?
Inte en chans!
Fotboll och mode hör ihop, det förstod pionjären Beckham, tyvärr gällde detta inte resten av England. Samma problem kan vi ibland konstatera i Danderyds SK. Vi har några få spelare som höjer kvalitén på modet, både inför och efter matchen.
Här har ni Nilles svar och tips på hur vi ska förbereda oss bättre, hur ett bättre mode kan få fart på laget, inte bara på Lemon utan även på det sportsliga planet:

DEL ONE

1. Varför lyckas vissa bättre än andra?

2. Vad klär en DSK-spelare bäst?

3. Vilka Skor ska man ha på sig för att prestera på allra bästa nivå?

Allt detta och lite till kommer att redogöras på Pazza under de närmaste dagarna.

Ni får däremot hålla ut ett par dagar till då "Pazza Mode" just nu befinner sig i Milano för att syna av det absolut senaste på marknaden, samt för att ta fram en ståndsmässig klubbkostym som duger till premiären av " Division V Norra".

DEL TWO (svaren till ovanstående frågeställningar)
 
Till att börja med vill jag att alla som spelar i Danderyds SK förstår innebörden i vad det handlar om.

Det handlar inte bara om att gå ner till Vallen och grisa till sig en pinne och sedan åka hem och känna sig tillfreds med resultatet.
Alla måste förstå att från och med nu (Vägen tillbaka) ska alla åka ner till Vallen och grisa till sig tre pinnar med stil.

Vissa i laget har redan förstått det och andra inte. Våran stenhårda mittback Kennie förstod tidigt vad det handlade om när han redan för tre säsonger sedan gled ner till Vallen med röda jeans och solariebränna inför match.
Vad vill jag ha sagt med det?
Jo, Kennie var på den tiden inte ordinarie i startelvan, han var då den stora talangen som med all rätt fick speltid, men kanske inte 90 minuter varje helg……..

Falken har insett att gammal är äldst och införskaffade därför Nikes senaste skor med ett avtryck av en "falk" på skorna inför förra säsongen. När man frågade Falken vad de kostade så ryckte han på axlarna å sa "jag vet inte, huvudsaken är att det är snyggt". Jag höll till viss del med om det som Falken sa………..
En annan är Pasthy som glider ner till vallen med nya skor var å varannan match………

Alla dessa tre bjuder på en röd tråd i klubbens anda som jag hoppas att alla kan ta till sig.
Kennie visade upp sig med stil och finess utanför planen och klagade inte över att han inte fick 90 minuter.
Idag är han den enda spelaren i laget som har ögonen på sig från klubbar högre upp i seriesystemet och som visar att det går att komma någon vart "bara man gör det med stil".
Falken är snart 40 men han insåg att han behövde göra något för att hänga med i utvecklingen. Han beställde ett par egen designade skor från Nike med äkta fågelskin på.
Idag är Falken med på sin 25e´ försäsongsträning med Danderyds Sk och han visar att man aldrig blir för gammal för fotboll, "bara man gör det med stil".
Pasthy bar mer eller mindre klubbens offensiv på sina bara axlar förra säsongen. Han gjorde mål i mer eller mindre varje match.

Alla undrar hur han gjorde?
Pazza Mode har svaret: Han förstod att "bara man gör det med stil" så kommer resultaten, han köpte nya skor varannan helg och helt plötsligt hade han går från Judas till lagets kelgris.

Alla dessa tre spelare har lyckats radikalt i klubben enbart genom att lyssna på "Pazza mode" och förstå klubbens röda tråd. Stil och finess.

DEL 3 är på väg.

Signerat
Niclas Rysjö
Chef för Pazza Mode

söndag 16 januari 2011

Rapport från Träning Nr 3

Lill-Wise var på sin bror, Gigantens trillingars barnkalas. På vägen dit lyfte han telefonen och ringde upp en förvirrad Redaktör Benji.
Pga dagens manfall från redaktionens sida så fick "Thellan", Föräldraheten agera reporter.

Träning 3 rapport

Det ryktades om att endast 8 man skulle ta sig ned för löpträning denna regniga, dystra
januarisöndag. Men så blev det givetvis inte, det finns mer kampvilja än så i denna trupp! Vi var 10
man… Bara klassiska namn, inga nyförvärv, ingen yngre än Kennie. (eller är Phille yngre?)

Träningens Innehåll: Löpning kring träsk, löpning kring kvarter, löpning kring fotbollsplan, tvålagsspel,
styrketräning.
Underlaget omöjliggjorde all form av kreativ träning, det blev att borra ned huvudet, och i takt lyfta
de trötta stackars benen och de två liter vatten som samlat sig i skor och strumpor.

Värt att notera:

Idolen gjorde något av en Saman, skyllde på skoskav och gick av löpningen med ett varv kvar.

Martin älskar inte att bli tillsagd, auktoritetsproblem?

Thelin saknade saften.

Micke Blommé må vara 45, men han var starkare än minst hälften av oss på löpningen.

Sunken snusar mer än de allra flesta.

Babak väljer sina träningar med omsorg.

Pärlan och Kalle har delat upp tränarsysslan. Pärlan ska ta hand om löpningen, styrkan och all skit
som kommer med laguttagningen, man får gratulera för det oerhört korta strået han måste ha dragit
under det mötet, alla chanser att bli oerhört omtyckt och populär.

Avslutningsvis hade min syster, som bor i området, inbrott i villan på fredagen. Om ”Phille med
luvan” var i närheten vore jag tacksam om du lämnar tillbaka datorn och tv:n omgående, tack på
förhand.

Utsänd av Pazza, Henrik Thelin

fredag 14 januari 2011

Notiser: Andra träningen

Antal spelare första träningen: 20
Antal spelare andra träningen: 14
Antal spelare på söndag? Antagligen 8.

Förutsättningarna var briljanta. Halkbana på Vallen och -10 grader.

Sunken kom ner i shorts och alla tittade förvånat på honom.
”Ska du träna i det där?”
”Nej, alltså jag har med mig ett par längre shorts i fall det skulle bli för kallt.”
Antagligen dagens citat.

Fille hade på sig en rånarluva för skydd mot kylan och såg fullständigt brutal ut. Och det hade ungefär varit 10 gånger roligare om vi hade haft en bild att visa. Nästa vecka kanske.

BK lever upp till sitt namn. Och då står BK inte för Bele Kennie utan för Burger King. Trots dagligt gymmande i nästan två månader har den dagliga ölen satt sina spår.

Hatten hade snörat på sig Torres-skorna och skulle som vanligt avsluta i alla lägen.
Hatten, fotboll är ingen materialsport. Du kunde inte göra mål från 40 meter innan du köpte Torres-skorna och du kan det inte nu heller.
Noterbart är även att Hatten verkar ha blivit lite av en livsnjutare. I baksätet i bilen hittade man Bregott med havssalt och SPANSK olivolja. Är man La Liga-expert så är man.

Pinky verkade ofokuserad, han hade antagligen redan tankarna på helgens parmiddagar.

Paani klagade på medspelarna och underlaget. Håller hans ljumskar denna långa och bittra försäsong?

Tobbe var i tid… igen. Tobbe kladdade en hel del… igen. Tobbe levererade ett minnesvärt citat… igen:
Kalle: ”Vi kör på hela den här planhalvan.”
Tobbe: ”Så kör vi innanför den gulsträckade linjen då?”
Kalle: ”Nej, hela halva plan.”

Tom var bra, spelade enkelt precis som en junis bör göra!

Thelin snodde all saft.

Oliver var inte där, till skillnad från hela Pazzaredaktionen.
Oliver igår i Pazzachatten: ”Mycke snack liten verkstad från de som skriver pazza (menar på fotbollsplanen inte bloggen som ni är riktigt bra på!)”

Kvasten var tillbaka. Mirakulöst hade han återhämtat sig från skräckskadan han ådrog sig i tisdags.
Och att han kom ner när det är -10 ute och står i mål är även det ett mirakel.
Benji kommer fri från kanten och Kvasten skanderar: ”Skjut då, skjut då!” Chipp i bortre och då var tongångarna helt plötsligt annorlunda. En förbannad Kvasten kastar ut bollen till en medspelare och skriker: ”Sista målet vinner.”

Idolen var där och stod mest stilla och väntade på uppspel. Antagligen hade han hittat en gräsfläck där han fick grepp, eftersom han alltid skulle börja jonglera med bollen och ta avslut på halvvolley så fort han fick bollen. Idolen levererade förövrigt ett av kvällens citat:
”Det här är lika patetiskt som Pazzalördag. Det är skitdåligt, men det är jävligt kul.”

Benji var på spelhumör och bjöd på ett fåtal delikatesser och en massa felpass. Som vanligt fick han lämna planen som förlorare. Sedan kan man självklart diskutera slutresultatet och fusket. FIFA hade antagligen bara ryckt på axlarna åt fuskanklagelserna, men Kvasten kan sin grej. Det fick vi som var nere i Halmstad i somras bittert erfara under fotbollsgolfen. ”Äh, om jag drar av några slag här och där är väl ingen som märker.”… typ. Ja, ni förstår vart jag vill komma.

Tvåmålsledning för motståndarlaget och helt plötsligt heter det: ”Sista målet vinner.”

Ah ok, inga problem. Vi gör väl det sista målet då. Sagt och gjort…

Kvasten: ”Offside!”
Benji: ”Va, jag är ju bakom bollen när bollen spelas.”
Kvasten: ”Offside!”
Benji: ”I Halland kanske.”
Kvasten: ”Offside!”

Istället kunde Lill-Wise som var sämst på plan, som den halvitalienare han tror att han är eller vill vara (vilket som) självklart bli matchvinnare i misstänkt offsideposition, vilket också är rätt italienskt. Och när Benji trodde att han hade gjort träningens snyggaste mål, avslutade Lill-Wise med att chippa bollen över Kalle som slängde sig på chans. Ett riktigt Tottimål.
Det som hände efter målet var dock sanslöst patetiskt. Sju sälar som bildade en bulgarisk hög.



Pazza DSK

onsdag 12 januari 2011

Kvastens Gästkrönika: KOR genom mina ögon. Del 4, avslutande delen

Det är dags för Kvasten att runda av sin krönika: KOR i mina ögon. Del 4 kanske är den mest gripande och roligaste delen. För er som har glömt bort hur Del 3 slutade så var det med en efterfest i regi av KOR som inte slutade särskilt bra.

Pazza vill tacka Personalchefen/Kvasten för sina memoarer och hoppas han återkommer med en ny krönika snart. Eller varför inte en krönika av KOR: Kvasten i mina ögon.


Lyckligtvis så är jag inte speciellt långsint av mig. Och lyckligtvis går även KOR:s fyllor över. Även om de kommer väldigt tätt. Allt det där som hade hänt under natten var överspelat dagen efter. Jag vågar nog påstå att det faktiskt var den enda incidenten som vi råkade ut för under hela perioden vi bodde ihop. Många av er kanske tror att det skulle vara besvärligt och problemfyllt att bo tillsammans med KOR, men så är det verkligen inte. Tvärtom, så har jag svårt att tänka någon lättare person att dela boende med. Och jag kan definitivt inte tänka mig någon som bjuder på fler skratt än honom.
Jag och KOR kom att bli väldigt nära vänner. Under vissa stunder betraktades vi nog nästan som oskiljaktiga. Lite som Helan & Halvan, Bill & Bull, Hubba & Bubba, Sunken & Liza. Egentligen skulle jag kunna fortsätta att skriva om roliga händelser under en lång tid framöver. Men den här artikelserien börjar lida mot sitt slut. Sist av allt skulle jag dock vilja bjuda på några avslutande minnen.
Jag och flickvännen hade varit iväg på en längre resa och lämnat lägenheten i händerna på KOR under några månader. Dumt kan vissa tycka, men jag var aldrig orolig. Han är faktiskt en av dem som jag litar allra mest på. Kanske säger mer om min umgängeskrets än om honom. När vi landade på Arlanda var KOR givetvis där för att hämta oss. Det hade precis börjat bli sommar. Jag minns fortfarande synen jag möttes av i ankomsthallen. KOR, iklädd mörka flipflop, starkt mönstrade badshorts i skrikande gult och rött, ett vitt juggelinne som hade börjat tappa passformen , och sist men inte minst, en vit skärmkeps hårt tryckandes runt huvudet så att håret spretade. Det var ju nästan så man ville sätta sig på planet tillbaka till Istanbul igen. Men då hörde jag plötsligt KOR:s karaktäristiska "Naaaaaeeee!", och ingen har ju hjärta att vända honom ryggen då.
När vi kom hem till lägenheten var den skinande ren. Jag hade inte förväntat mig något annat heller. Tror faktiskt aldrig att jag har träffat någon renligare än KOR. När han har städat äter jag hellre från golvet än från Pinkys handdiskade tallrikar. Vi satte oss alla tre runt köksbordet. Det var en underbar känsla att vara hemma igen. Jag började gå igenom räkningarna som kommit samtidigt som jag småpratade med KOR om vad som hade hänt medan jag var borta. Plötsligt hörde jag hur KOR:s röst brast en aning. "Det är så roligt att ni.....att ni är tillbaka". Jag blev förvånad och tittade upp från högen med fakturor och uppsprätta kuvert. "Vafan nu då?", tänkte jag. KOR tittade snabbt bort samtidigt som han strök utsidan av handen över sin vänstra ögonglob. "Gråter du?", frågade jag. "Nej!", svarade han snabbt samtidigt som han strök med handen en gång till. "Du gråter!", utbrast jag. "OK, det kanske jag gör, jag vet inte vad det är med mig, jag känner mig sjukt sliten bara, jag har knappt sovit något senaste dygnet, jag var på kryssning igår, det måste vara det". KOR behövde inte förklara mer. Jag förstod att det inte var p.g.a. kryssningen. Jag blev faktiskt själv lite rörd, men jag låtsades som ingenting. KOR:s bror ringde kort därefter, vi kan kalla honom Goran. Jag och Goran känner varandra ganska bra sedan tidigare. Han har ju en gång myntat uttrycket "KOR, Martin är min kompis, du får skaffa dina egna". Elak som jag är högg jag genast tag i telefonen och berättade vad som precis hade inträffat. Goran reagerade lugnt. Med en behärskad och säker stämma tillade han bara "Martin, om det hade varit du och jag som bott ihop, då hade vi båda gråtit".

KOR hade haft det bra medan jag var borta. Det förstod jag speciellt under en förfest vid ett senare tillfälle. Lägenheten var full med värdelösa fotbollsspelare. Jag satte mig bredvid en av dem, Marknadschefen, med en kall öl i handen. Antagligen för att det var den enda platsen som var ledig. ”Fan, det är en riktigt fin lägenhet det här alltså”, påpekade han för mig. ”Vad snällt sagt”, tänkte jag. Marknadschefen fortsatte. ”Den är så stor och rymlig. Men förresten Martin, bor du också i närheten?” Jag blev chockad. Större förolämpning tror jag aldrig att jag varit med om. Jag visste inte vad jag skulle säga. Marknadschefen tittade förvånat på mig. ”Ja, men du verkar ju så hemmastadd…?”. Jag blängde genast bort mot KOR. Han hade hört samtalet. Han rodnade lite och tog några snabba klunkar för att genast förklara att han faktiskt bara var inneboende och att allt annat var ett missförstånd. Han är ganska kvicktänkt den där KOR.

Vad vill jag egentligen ha sagt med den här gästkrönikan då? Ja anledningen till att jag skrivit den är inte för att hänga ut KOR. Det gör han så bra själv ändå. Anledningen är att han för mig är en av de starkaste symbolerna för vad den här bloggen handlar om, nämligen manlig vänskap. Sådan vänskap som man bara finner i ett fotbollslag, och då i synnerhet i Danderyds SK. Jag tror aldrig att någon har satt ett mer bestående avtryck i DSK:s historia på så kort tid som KOR har gjort. Jag tror aldrig att någon har blivit så omtyckt i ett fotbollslag på så kort tid heller. Och jag vågar påstå att få har varit så saknade som KOR är. När han lämnades oss så lämnade han också ett stort tomrum efter sig. Ett tomrum som ingen annan kan fylla.

Pazza DSK

Notiser: Första träningen 2011

Skräckskada på lagkaptenen! Idolen var trött helt ur slag. Bestämde sig därför att skadeskjuta vår målvakt Kvasten genom att pricka ribban med ett stenhårt skott. Returen från ribbträffen snuddade vår lagkaptens högra öga. Det är oklart om säsongen redan är över för Kvasten. Idolen smålog för sig själv.

Lill-Wise tror att han är lagkapten efter att han fick ta nedjoggningen. 95% av laget protesterade genom att avsluta joggningen efter ett varv.

Sam Ekbatani tror att världen går under då han försvinner i ett halvår. Ett tårfyllt farväl följdes efter träningen, och det skall väl erkännas att man är rätt nervös i hur vår målfabrikation ska gå.

Hatten har köpt ett par nya Torres-skor. Han gjorde mål på uppspelsövningen, sedan släppte han aldrig bollen. Är detta Hattens år? Troligtvis inte.

Pinky filmar mer och mer under träning, och när han inte gör det så springer han runt och medvetet försöker skada alla sina medspelare.

Bergstaca klagade på Hatten. Allt var i sin ordning.

Benji bröstar numera bollarna istället för att använda fötterna. Klokt.

Frosten var inte där, någon som märkte det?

Tobbe sulfintar och tunnlar. Ronaldo!

Thelin har äntligen börjat göra mål igen.

Rawling gör judokast baklänges. WTF?!

Fille fick en applåd.

Paani lutar kroppen bakåt och siktar. Skönt att han är mittback igen.

Saman bekräftar sitt karaktärsdrag. Sällan man har skådat så mycket kladd under en träning.

Phille har slutat ta skott från mittplan… eller? Nej, detta var första träningen för året, vänta bara.

BK är inte i Bele än… men mental är han. En egenhet han har är att skälla ut/skrika på sina medspelare när han själv tappar bollen. ”Men för helvete gubbar, kom igen nu!”

Kaxigheten gav som vanligt direktiv till sina medspelare. I övrigt mycket spring, stirra ner i backen och skjuta. Mycket Premier League… nej, League Two över honom emellanåt. Har vi en ny Phille Runsiö på gång?

Sunken gör framsteg.

Kvasten till Bergstaca och Lill-Wise på bänken:
”Alltså, Sunken ser riktigt bra ut med bollen nu”

Samtidigt får Sunken bollen från sin målvakt, helt oattackerad får han vända upp och slå en kalasmacka till en ”motståndare” som tackar för passningen och gör mål.
Sunken bekräftar sina framsteg med att skandera ”Faan!!”.

I övrigt: Mycket snack om en massa nya spelare som ska komma till DSK. Facit hittills: En junis och en ny. Nya fräscha DSK…med samma material.

Pazza DSK

tisdag 11 januari 2011

De roligaste sökorden 2010

Merparten av våra besökare kommer in via google eller andra sökmotorer, vilket vi naturligtvis är tacksamma för. Det som dock förvånar en, är vilka sökord folk har använt sig av för att hitta till Pazza. Nedan ser ni en lista över de i vårt tycke bästa och roligaste sökorden. OBS: De flesta hör inte till mest populära. Vi hade sammanlagt 16 som vi tycker är värda att lista. På något sätt summerar sökorden även Pazzas 2010.

16. KOR, Antal sökningar: 103
Kommentar: Det egentliga sökordet är hans riktiga namn. Dock får vi inte skriva ut det längre. Detta ger honom en sjätte plats totalt sedan vi började använda google analytics. Att någon söker på ett namn kanske inte är så roligt, men antalet är det definitivt. Några hemliga beundrare kanske?

15. marknadschef, oom
Kommentar: Marknadschefen vad är det här? Oom förklara dig!

14. ska mörbylund bli bostadsrätt
Kommentar: Återkom gärna, Pazza har svaret.

13. ska real madrid köpa eller sälja nån spelare 2011

Kommentar: Visst, Real Madrid behöver en anfallare. Men det förklarar fortfarande inte varför man hamnar på Pazza.

12. Lill-Babs
Kommentar: En läsare som antagligen inte hittade rätt.

11. +"gran garbo" +sundbyberg
Kommentar: Pazza DSK + Gran Garbo = Två strandade Finlandsfärjor.

10. att vara fotbollsjournalist
Kommentar: Det är bara att gratulera läsaren som klickade på Pazza DSK. Vi kan lära honom ett och annat.

9. danderydsvallen riv
Kommentar: Någon som hyser agg mot DSK och Danderydsvallen?

8. förstöra gräs
Kommentar: Var något vi försökte med för att klara oss kvar i norrfyran förra året. Gick inte så bra tyvärr.

7. Fotbollsförstörare
Kommentar: Fyndigt. Synonymt med Danderyds SK.

6. tips på snygga skor män
Kommentar: Det är fler sådana här besökare vi vill ha. Nille har du några tips?

5. grisjakt spel
Kommentar: Välkommen ner till Danderydsvallen.

4. pasthy gay
Kommentar: Vi har alltid undrat Idolen.

3. isak+dahlin+sexig
Kommentar: Men vad fan Idolen!

2. nakenbad halmstad
Kommentar: Helvete, sanningen kommer alltid fram till slut.

1. jag vill tatuera mig med finska lejonet
Kommentar: Det finns många förstörda själar därute, men att somliga var såhär förstörda trodde jag aldrig.

Pazza DSK

lördag 8 januari 2011

PAZZALÖRDAG IDAG 15:30






Pazzalördag är uppdelad i två delar. För att se Del 1, klicka på "more" på videofönstret, och välj avsnitt nr. 2 i scrollistan.


Pazza DSK

fredag 7 januari 2011

Inför Pazzalördag 8/1

På lördag smäller det! Ja, det verkar vara den allmänna uppfattningen om man frågar omgivningen som kommer sätta sig för att följa Pazzalördag nu på lördag. Viggan Videos skapare Krutov, verkar riktigt förväntansfull inför Pazzalördag och skickade redaktionen en "Lycka Till" inför lördag. Det tackar vi ödmjukast för.

Det vi kan konstatera är att både Engelska Championship och Premier League tar en paus den här helgen. Inte riktigt enligt våra planer, då Sunken förmodligen har suttit och råpluggat, men som tur är så drar ju FA-Cupen igång i helgen, med ett par riktigt heta träskmatcher. Vår La Liga-expert Hatten kommer att hårdbevaka Arsenal-Leeds Utd, därefter så börjar den ordinarie sändningen där vi kommer att titta till Sheffield Utd-Aston Villa, samt Stevenage Borough-Newcastle United.

Hur är då känslorna i redaktionen? Ja, redaktören satt under gårdagen och ringde runt till alla inblandade. Vi var rädda för att vi återigen skulle göra en riktig flopp. Men, Kvasten har koll, det är eftertrycket. Kvasten har koll på Sunken och Pinky. Vi får med andra ord en Svenskkoll av Pinky. Fantastiskt!


Vi kommer även under programmet att lyfta frågor om Danderyds SK och Marknadschefens förslag om turneringen i RM-Hallen. Nästa vecka börjar DSK sin försäsongsträning, vad är förväntningarna på den?

Sist men inte minst så kommer vi såklart att bjuda in läsarna till Pazzachatten där ni får ställa era frågor till Facebook-Fille. Samt så kommer vi även att hålla en liten kort auktion där ni får buda på saker som läsare och medlemmar ur redaktionen snällt har donerat till Pazza DSK (Judas vänstra fotbollssko, Bergstacas Playstation för att nämna några saker).

På lördag, 15.15 kör vi igång!

Pazza DSK

onsdag 5 januari 2011

Slaget om Danderyd - i samarbete med Pazza DSK

Marknadschefen befinner sig för närvarande i Sollentuna, norr om Stockholm, väster om Pazzaland, i Gigantens gigantiska lägenhet.

Under dagen har Marknadschefen och Giganten suttit och tittat på Krutovs fantastiska arbete med Viggan Video. Allt från Stadium Cup-kvalet till deras egen turnering Viking Cup. Den gamla flyghallen bakom Mcdonalds, bredvid Nille, håller absolut inte samma klass som arrangemanget, Viggans egen cup. Vice versa kan ju gälla Danderyds SK.
Vi har förmodligen Sveriges bästa faciliteter, men inget som fyller dem.

Pazza DSK kommer därför med följande förslag:
SLAGET OM DANDERYD.

Endagsturnering i RM-Hallen. Alla möter alla, sex vs sex, 2 gånger 20 minutersmatcher där de två bästa lagen gör upp i finalen, de två andra spelar om bronspengen.

Special invited: Enebybergs IF, Djursholm United och Stocksunds IF.

Pazza DSK, tillsammans med Danderyds SK står för arrangemanget. När andra lag spelar om pengar spelar vi om ära och berömmelse. Att kunna titulera sig som Danderyds kommuns bästa lag vore något.

Vi har en kall vinter/vår framför oss. Lys upp RM-Hallen och skapa lite värme och glädje.

Vad tror ni om detta?

Pazza DSK

måndag 3 januari 2011

PazzaLördag 8/1

God fortsättning läsare, fans och till viss del även framtida motståndare.

Pazza DSK rivstartar 2011 med årets första PazzaLördag, nu på lördag.
Och det är en stark uppsättning Pazza har fått till expertsoffan den här gången, två nya ansikten kommer att synas.
Samtidigt är det lite oroväckande med tanke på att vi förmodligen torskar två tittare, men det är inte nu vi ska ha flest tittare.

Pazzalördag är alltså ett direktsänt program på www.pazzadsk.com där vi livestreamar från en Pazzastudio. Allt du behöver göra är att klicka på "Play-knappen" när fönstret ligger uppe på lördag. Från kl 15.15 kan du börja följa uppvärmningen. 15.30 börjar programmet officiellt.

Programledare:
Redaktören & Marknadschefen

Experter i Soffan:

Kvasten/Personalchefen - Serie A
Kennie/Säljaren - Premier League
Hatten - La Liga
Sunken - Engelska Championship
Pinky/Idolen - Svenskkollen??
Pazzachatten - Facebook-Fille

Som ni ser så är Konsulten inte med på listan, detta beror på att tyska Bundesliga fortfarande har uppehåll, ingen match spelas. Pazza har därför bestämt sig för att skicka ned Konsulten till Panama för att specialstudera dess inhemska fotboll, och förhoppningsvis kommer vi anordna en direktsänd telefonlänk mellan studion och Konsulten.

Vi kommer som vanligt hålla Pazzachatten öppen där ni kan chatta med Facebook-Fille och ställa era frågor till experterna i soffan.

Vi kommer också att ha en direktsänd auktion under programmets gång, där ni kan buda på allt möjligt. Pazza bestämmer utgångspriset, och ni budar genom att skriva detta på Pazzachatten.
Bergstaca har varit vänlig nog att donera sitt gamla Playstation till Pazza DSK, det vore väl något att få hem till sig för en billig penning? Pengarna går direkt till Pazza DSK.

Pazzalördag nu på lördag alltså, 15.15. Missa inte detta!

Pazza DSK