tisdag 7 juni 2011

Förlustrapport från kaninburen

Ursvik – DSK 1-0

Pisse!

Fotbollen är en grym sport överlag, i DSK-ögon är den hemsk.

Ursvik höll tätt och fick straffen, precis som åskådaren skrev på Avspark Sthlm så är det straff eller inte och domaren valde att blåsa i pipan, vad som hände därefter är mest av allt synd för Kvasten då han gör en grym räddning.

DSK handlar om stolthet och därför väljer vi inte att fokusera någonting på domarens insats, i synnerhet i en sådan här match där vi är det spelförande laget och vi borde ha åkt hem med tre poäng oavsett. Dock var det väldigt italienskt då hela laget samlades i en ring runt den stackars domaren efter målet. Pazza!

Det är lite motvind i DSK nu, det är bara att konstatera. Men vi är fortfarande med, och Division 5 norra, med undantag för Rissne, verkar vara en serie där alla slår alla, så självklart har vi fortfarande chansen att göra något bra av det här i slutändan.

Startelvan 4-2-3-1

Kvasten

Lill-Tom Benji BK Wise

Pinky FBF

Frost Jonas José-Maria Guti Hernandez

Hatten

Första halvlek var spelmässigt en av våra bättre insatser i år där Pinky, Jonas och Fille effektivt tog bort deras passningssäkra innermittfältare. Hatten visade vad DSK-kött innebär och var som en plog.
Igår hade vi en ny backlinje igen då Paani inte kunde vara med och Tobbe missat att det var match…
Benji gick in bredvid BK och Wise, som först fick information om att han var avstängd tog sig på megafart ut till Ursvik när avstängningen visade sig vara fel.
Härligt att se Lill-Tompa gå in och göra en mycket bra insats som högerback i sin första match från start. Lill-Tompa är alltid nere och tränar och kommer alltid i tid, det är något för alla att se upp till.
Men målet uteblev och vi bjöd in Ursvik i matchen. Att Ursvik sen fick två utvisade, båda rätt tveksamma, innebar att DSK på klassiskt vis inte tog vara på chansen utan gjorde allt tvärtemot vad man skulle ha gjort.

Nu väntar en extremt viktig träningsvecka och alla som har sett BKs mail och som känner sig berörda får verkligen ta sig en tankeställare hur man vill ha det framöver.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar