måndag 27 juni 2011

Silly Season

Jaaaa!!! Silly Season är äntligen här.

Precis som IFK Göteborgs tränare Jonas Olsson sa efter matchen mot Gefle, så är det inte otänkbart att Calle Kylengren lovar förändringar till fansen efter hösten. Calle har som bekant varit i Kalmar under några veckor och specialstuderat flertalet brassar som enligt uppgift skall konkurrera ut överflödet av avdankade grisar i truppen.

Samtidigt intensifieras jakten på Nisse Pasthy allt mer från DSKs sida. Man kommer enligt uppgift göra allt för att få till denna nickspecialist med träbenen framför målet.

Under sista träningsveckan i hällregnet på Vallen hade vi en provspelare på träningen. Tyvärr lyckades inte Pazza uppmärksamma hans namn, men bröderna Frost bör veta det efter deras möte med denne i duschen.

Rykten IN:

KOR - DSK vill nu ha tillbaka den serbiske landslagsmannen. I och med att Babak Talebinejad verkar vara förlorad, skriker DSK efter en tvåvägsspelare. KOR är det naturliga valet och han har ett uttalat DSK-hjärta. Hans blick för spelet (dvs slå ännu bättre tjongbollar) är en unik egenskap, men framför allt behöver vi värmen från denne när det kan blåsa snålt i höst.

Nisse Pasthy - Ett dött rykte enligt spelaren själv, det har givetvis DSK tagit lätt på och intensifierat jakten än mer med att erbjuda en fri roll i anfallet. DSKs tjongspel skulle passa den yngre brodern utmärkt då han suger på fötterna men är briljant i huvudspelet.

Sam Ekbatani - DSKs trequartista tjockar till sig på kontinenten och kommer lagom tillbaka till hösten enligt rykte. Är glasliraren själv så vi får hoppas på att han inte sträcker låret i sängen.

Hannes Hegmar - Jobbet sätter käppar i hjulet för denne allroundspelare. Visade upp en magisk bringa efter Australienäventyret, ruskigt likt fallet KOR för några år sedan. Hannes har sagt att han kommer lira med DSK, frågan är bara när.

Viktor Håkansson - Nice...

Rykten UT:

Babak Talebinejad - DSKs monster på mittfältet verkar ha alldeles för mycket vid sidan av fotbollen. Typ familj. Och eftersom ingen spelare i DSK, t.o.m. Falken, vet vad det ordet betyder så ställer vi oss frågande till inställningen. En klassespieler när han väl kommer ned, och förhoppningsvis har vi inte sett det sista av Lill-Babs.

Fascinista - Är så gott som klar för Viggan efter det att DSK går kräftgång i femman. Snyft.

Martin Persson - Kan gå, vare sig det gäller Teden eller en målvaktströja. Man vet aldrig var man har honom.


Vi uppdaterar detta brinnande ämne under sommaren.


Avslutningsvis vill Pazza DSK ge en känga till internationella förbundet för träskfotboll. Jo, det är faktiskt sant att DSK inte blev inbjudna till VM i träskfotboll som avgjordes i Skottland i helgen. För mer info, läs dagens Metro.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar