torsdag 16 juni 2011

DSK rycker i Nisse Pasthy - Hatten påväg bort?

För den aktive så har Nisse Pasthy varit en återkommande besökare till Pazza DSKs omåttligt populära chatt de senaste dagarna. Det har naturligtvis satt fart på transferryktena, och många spekulerar redan i ett framtida drömanfall med bröderna Pasthy på topp.

Det skulle innebära att vi skulle vara tvugna att flytta ut Hatten till en kant. Där gjorde han som bekant braksuccé i samband med petningen mot Lokomotiv Sthlm i Stockholm Cup i höstas. Flera fina skott och genombrytningar under de sista tjugo minuterna fick lagledningen att inse att Hatten inte kan lira någon annanstans än forward.

DSK säger sig vara beredda på att släppa kaptenen till Viggan för vilket pris som helst, så länge vi får Nisse.

Men Pazza DSK ser o andra sidan ett fullständigt magiskt anfall i Nisse och Hatten på topp, och Idolen som en släpande forward, en trequartista om ni så vill, uppackad av Norra förorternas största gris, Daniel Niklasson i ryggen. Vilken succé!
Det skulle innebära att Pinky skulle få jobba helt själv på mitten medan de tre musketörerna skulle stå vid halvplan och slåss med varandra om de bollar vi fotfolket längst bak skulle tjonga upp.

Nisse säger sig dock vara Viggan trogen, trots att Pazza med egna öron har hört om det inte allt för glamourösa livet som en hårt arbetande anfallare i division 3:

- Jobb
- Hem till lyan, äta
- Ta den uppippade golfen till Hägernäs
- Träning
- Hem, sova
- Gå upp
- Jobba
- Träna
- Sova
- Match
- Sova
- Köra runt en sväng i Täby och kolla läget
- Jobba
- Träna

I DSK ser programmet ut enligt följande:

- Sova över
- Jobba med Pazza (dvs chatta)
- Käka 2timmarlunch
- Träna avslut hela träningen
- Tömma en lådvin med nån bekant
- Jobba hemifrån
- Träna
- Matchdag
- Matchdag/utgång
- Kladda på Pazza
- Kladda på nån annan
- Ny vecka, underbart.


Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar