måndag 20 juni 2011

INFÖR: DSK - Kallhäll, dags att ta på sig gummistövlarna

I Pazza DSKs redaktion sitter det två patetiska skribenter och kladdar. Den ena stod för senaste Inför Match-artikeln. Nu är det dags för den andre skribenten att få säga sitt. För er som vet vilka vi är kan lätt skilja våra olika sätt att skriva. Seriöst, innehållsrikt och statistik, det får stå för den förste. Den andre står för oseriöst, patetiskt och med sömniga fräckisar.

Efter att ha fått fundera lite över förlusten så står det klart att Kallhäll faktiskt är ett bättre fotbollslag än DSK. (hoho, fräckis nr 1).
Man har flera spelare som gillar att utmana en mot en, i synnerhet på kanterna. Där har vi ångloket och träbenet Wise på vänsterkanten som fick det kämpigt, på andra kanten spelade Frost, Lill-Tom och Tobbe på högerbacken.

Till onsdagsmatchen är BK och Hatten tillbaka, två naturliga grisar i sin spelstil vilket naturligtvis ger en extra touch i träskmagi. Med Kallhälls rätt tunga backar så behöver vi Hatten däruppe som kan leverera en fet smäll och sätta standarden på matchen. BK behöver ingen närmare presentation, men nu är han tillbaka på 0 gula kort så att säga. Otursklockorna ringer på många ställen runt om Stockholm nu.

Kallhäll är ett fysiskt lag och är vana vid naturgräs. Men det här är inte gräs, det här är nåt helt annat. Kallhäll har förvisso redan avverkat en reservlagsmatch på Vallen i år och kommer säkert väl förberedda.

I och med att det här är sista matchen innan sommaruppehållet så är det av extremt stor vikt för Pazzadokumentären "Vägen tillbaka" att vi vinner den här matchen. Förlorar vi på onsdag är det en stor risk att DSK blir ett mittenlag i år, och det gillar vi inte. Vi trivs bäst när vi får spela med kniven mot strupen. Frågar du någon DSKare om att spela läskiga kvalmatcher till Division 6 eller vara ett konstant mittenlag så är det självklart att alla vill spela matcher som betyder något. Den här matchen betyder verkligen något.


För övrigt, i senaste matchen mot Kallhäll så upptäckte vi flera saker:

Duscharna - Bäst såhär långt bland bortalagen. Stora Mossen är fängelsestandard.

Bollarna - Jambulani? Hur stavas det? Vad är jambulani?

Resvägen - Vi trodde att Kallhäll låg sjukt långt bort, men det gjorde det ju inte. Det är ju bra.


Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar