torsdag 9 juni 2011

Danderyds SK startar samarbete med Kalmar FF

Nej, det är inget skämt. Sedan starten för det nya året har DSKs styrelse med Johan Lindholm i spetsen jobbat hårt med att få till ett samarbete med Kalmar FF, och enligt Fotbollskanalen.se så är nu allt färdigt och klart.

Det blir en härlig kunskaps – och inspirationskälla för oss, säger fotbollsordförande Johan Lindholm enligt ett pressmeddelande.

Tanken är alltså att Kalmar FFs allsvenska seniorlag skall bedriva träningsverksamhet på Danderydsvallens gräs i samband med bortamatcherna mot AIK och Djurgården. I utbyte kommer DSKs ledare få nyttig erfarenhet i form av utbildningar etc.

När DSK går på dekis i Division 5 har naturligtvis flera av storstjärnorna i truppen valt att vänta med kontraktsskrivningarna:
- Jag vill avvakta nytt kontrakt med DSK, det stämmer. En sån här chans kommer bara en gång i sitt liv, säger en spelare till Pazza DSK.

För att läsa hela artikeln följer du länken nedan.

Till fotbollskanalen





















Vad tycker då övriga Sverige om detta unika samarbete? Såhär låter det på Fotbollskanalens forum:

• Usch för Danderyd! Tur att man inte går på deras gymnasium i alla fall! Hade hellre velat spela i Pakistans division 8 än i Danderyds SK!

• Frågan är varför dom jävla plastiga danderydsborna ska samarbeta med Kalmar -Det bara skriker motsägelsefullt utefter dom skilda världar dom lever i.. Ska inte danderydsbönderna hålla på dif?

• Danderyds SK är mer bonnaklubb än Kalmar ;)

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar