måndag 29 november 2010

Sagt på Pazzamötet

Marknadschefen hade varken tagit med sig förslag om filmkamera eller sitt berömda Excelark. Detta gjorde mötet i lördags aningen spontant, som det brukar vara med andra ord.

Marknadschefen mötte upp Redaktören på lördagseftermiddagen. Redaktören var sjukt sliten. Han hade nämligen lovat grabbarna en äkta tysk afton med langos. Han levererade! Det var mycket gott.
Redaktören var riktigt sliten första timmarna, då kan jag bara spekulera i hur han mådde igår.

Sunken saknades. Han var ju bjuden, men när det inte går att få tag på personen så blir det svårt.

Vad kom vi fram till? Jo, prio nummer ett är en kamera. Konsulten kom sent som vanligt, men levererade då en mycket god nyhet. Pazza kommer att filma från uppstartsmötet imorgon. Med hjälp av en inlånad kamera kommer detta att bli verklighet. Pazzadokumentären blir av!

En uppmaning till er spelare i DSK är följande: Låtsas som att kameran inte är i rummet. Vi vet att det kan ta tid att vänja sig vid att ständigt vara uppassad av en kamera, men på sikt så kommer ni knappt märka det.
Imorgon börjar vi alltså filma, redaktören och marknadschefen ska ha ett telefonmöte idag om hur det ska arrangeras. Konsulten börjar äntligen göra skäl för sin lön!

När mötet var klart så var några ur redaktionen tvugna att stämma av läget med Lemon efter fredagens tragiska dödsskjutning på Scheelegatan. Rykten säger att folk var för rädda för att komma dit. Men Lemon är alltså inget vanligt ställe. Folk var som tokiga, alla skulle in. Att Pazza fortfarande måste stå i kön är bedrövligt.

Säljaren! Agera!

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar