tisdag 2 november 2010

Kvastens bitterlista V 44: Top 5 saker man blir bitter av att höra nere på vallen.

5. Att höra utespelarna skrika ”Våga spela Kvasten!” när de kommer och möter felvända i mitten. Allvarligt! Varje gång jag gör det så tappar ni ju bollen och det resulterar i ett baklängesmål. Tror ni att det är roligt eller? Så nej, jag kommer inte spela. Jag släpper in tillräckligt med mål i det här laget ändå.

4. Att höra Judas säga "Grabbar, kommer ni ihåg det där snygga målet jag gjorde". Visst Judas, vi kommer ihåg det. Och visst, det var snyggt. Men det var på träning! Och det har gått ett halvår!

3. Att höra tränaren skrika ”Bra Hatten!” när han kommer helt fri och skjuter ett stenhårt skott 10 m utanför. Visst, skottet var stenhårt, det var det verkligen. Men att missa mål på ett friläge är aldrig bra, det är alltid dåligt. Så snälla, sluta uppmuntra honom.

2. Att höra Tobbe säga ”Aha, var det bara två touch” efter att ha tagit 15 touch i rad på uppvärmningsövningen. Ja, vi börjar fortfarande övningen med två touch, precis som vi gjorde förra året, och året innan dess. Och ja, två touch gäller för alla!

1. Att höra tränaren säga ”Frosten” när han tar ut truppen till helgens A-lagsmatch…



Personalchefen
Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar