torsdag 4 november 2010

Pazza Vision 2011

Artiklarna är få under off-season, vi ber om ursäkt för det. Vi jagar konstant häpnadsväckande nyheter, men Danderyd är lika dött som Lemon när vi inte är där.

Marknadschefen och Redaktören har skissat på en vision, en vision som innebär att definitivt sätta Pazza på den lokala kartan.

Faktum är att Danderyds SKs A-lag saknar sponsorer. Vi spelare uppmanas att jaga sponsorer, men vi har inget argument eller motbud. Vi har nyss åkt ned i femman och vi kan aldrig, som en liten klubb, ge några garantier på något. Vi har, enligt rykten, dessvärre personer inom klubben som uppenbarligen inte uppskattar det A-laget faktiskt försöker åstadkomma. För faktum är att sedan generationsskiftet skedde för några år sedan, har A-laget aldrig tidigare bestått av så många egna produkter som vi har idag. Vi vårdar och tar hand om dom unga spelarna så att dom känner sig välkomna. Kort sagt försöker vi bevara det som klubben faktiskt eftersträvar: Att vara det definitiva alternativet för en danderydare att spela fotboll i.
Tänk på det innan ni forslar era barn vidare till andra klubbar.

För ett år sedan startade vi den här bloggen för att få fart på klubben, ge andra lag något intressant att läsa om, inte bara se DSK som en tråkig tjongarklubb utan identitet. Idag har vi över 100 unika läsare varje dag, även under off-season. Vi som jobbar med bloggen gör det helt och hållet ideellt. Vi lägger ut pengar från egen ficka på priser, artiklar och vi gör det för att vi vill åstadkomma något och inte minst för att vi brinner för den här klubben.
Som någon sa, det kanske inte var så dåligt att vi åkte ned i femman, nu får vi ännu fler läsare till bloggen.

Så, om vi inte kan få några sponsorer, så får Pazza DSK återigen kliva fram.

Vision: Pazza DSK ska bli en av Danderyds SKs sponsorer till A-laget.

Detta skall realiseras genom fördelaktiga priser via Pazzashopen. Nya artiklar kommer dyka upp inom en snar framtid.
Vi kommer även börja att köpa ned läskebackar till omklädningsrummet som spelarna, via ett mycket fördelaktigt avtal med Pazza, kommer kunna inhandla för en billig penning.

Vidare kommer Pazza att kontakta lokaltidningen Mitt I Danderyd med önskan om att publicera en notis varje vecka.

Vi kommer att ta kontakt med affärer, restauranger och företag i Danderyd och höra oss för om dom är intresserade av att sponsra oss.

Det kanske inte blir någonting av detta, men då har vi i alla fall försökt.

Mer info kommer inom en snar framtid.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar