onsdag 17 november 2010

Hänt i veckan


Fjorton gubbar på träningen igår, där en gick sönder ganska omgående. Och det var inte vem som helst som gick sönder, det var självaste Jimmy ”Judas” Everum. Eller, gick sönder och sönder. Han försökte träna med en tillsynes ihärdig knäskada. Men det är lite sådana spelare DSK får. Vi skickar iväg spelare i fullständigt briljant skick och får tillbaka spelare som knappt klarar av att stå på benen.
Det här med att vi skickar iväg bra spelare kanske var att ta i, men ni förstår säkert hur skev DSK:s värvningspolicy är. När spelare äntligen börjar hitta rätt, försvinner de.

Jag fick skjuts av Viggan-Uffe och Bele-Kennie till träningen igår och det diskuterades lite grann om Viggans ”tryouts” och hur kul det skulle vara om halva DSK dök upp för att testa. I slutet av diskussionen nämndes Jimmys namn och vi var ense om att han antagligen inte spelar i Viggan nästa år. Vilket är då det troligaste alternativet? När vi svängt in på parkeringen vid Danderydsvallen och Kennie och jag hoppat av, glider Jonas in på parkeringen. Med sig har han såklart Jimmy. Uffe som svängde runt i samma veva fick syn på Jimmy och det ryktas om att Uffe pekade långfinger. Fullt förståeligt!

Men det är inget som biter på den mannen. Ända sedan han började spela fotboll måste han ha fått uppleva hatet. Och jag tror tamejfan att han älskar det, lite som Lillpastan. De klär sig ju till och med likadant (De hade exakt likadant underställ på sig igår).


Träningen i sig var nog den bästa frivilliga träningen utan tränare vi har haft i år, men det säger naturligtvis väldigt lite. De som har följt chatten idag, har nog sett Kvastens sågning av precis allt och alla. ”Skottövningen igår var patetisk.”
I vanlig ordning trodde Kvasten för mycket om DSK-spelarnas förmåga.
Spelet var han nog inte heller helt nöjd med, framförallt då han spelade i det förlorande laget ”de äldre”. ”Det är fan Milan det här, elefantkyrkogården.”

Elefantkyrkogården mot Duracellkaninerna, som dessutom var en man mer kunde bara sluta på ett sätt. Slutligen var det bara för de äldre att packa ihop allt material och bege sig hemåt och skämmas.

Imorgon kör vi på igen och förhoppningsvis blir vi fler.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar