fredag 15 juli 2011

Pazza Noir 2.0 Kapitel 8-9

Här kommer de sista två kapitlena av Pazza Noir 2.0 för den här veckan. Scrolla ner på sidan för att läsa kapitel 1-7.

Kapitel 8

I wanna know your name
You just kill me, could you at least do that?
I wanna know your name
Or better yet, stand there
Just do that

Stureplan, de rikas och fasadernas hemvist. BK låg någonstans mitt emellan. Han påstod sig äga två lägenheter, en vid Döbelnsgatan och en annan vid Valhallavägen. Han körde dessutom två bilar, varav den ena uppenbarligen var lite mer klös i. "Om aina kommer du vet, alltid bra att ha alternativ."

Där satt han hursomhelst, i vimmlet, på Lemon bar. Klockan var strax efter midnatt och BK var kungen. Vodka Soda blandades med Fishermans och öl om vartannat. Via kontakter fick han en billigare nota. Han kunde sina moves och han visste exakt vilken mängd alkohol han behövde få i sig för att bli riktigt jävla aggressiv.
Tidigare under dagen hade han pratat med Kvasten, det skulle ske ett möte i Grindtorp dagen efter. "Håll dig nykter nu för fan", var det sista Kvasten sa innan dom la på luren. 4 timmar senare satt de båda tillsammans på Lemon Bar och såg elefanter.

BK var Kvastens andreman, han var utpressaren som fixade sakerna om något hamnat i kläm. Han var noga med att spöa upp personen rikligt första gången, management by fear. Konstigt nog hade detta inte hänt än, men varningens finger låg hela tiden i luften.

Morgonen därpå vaknade han av att KOR ringde.
"Tjena tjena"
"Tjena BK. Du ääh, jag är påväg till Stockholm i en taxi"."
"Alright"
"Vad händer ikväll?"
"Har faktiskt ingen aning, men det går snack om ett möte i Grindtorp"
"Alright, jag sitter i alla fall i en taxi nu, skittrevlig chaufför faktiskt"
"Jag vet vem det är"
"Vet du?"
"Japp, vi vet alla att du skulle komma KOR"
"Ok..."


Kapitel 9

Han drog försiktigt igen dörren, hon gillade inte när han slog igen den. Sunken var nervös. Han började tänka på filmen Donnie Brasco med Johhny Depp och Al Pacino, i slutet när Al Pacino tar av sig alla sina juveler och beger sig mot sitt öde.

Samtalet med Kvasten under gårdagskvällen på Lemon var jobbigt. Och nu skulle han till Grindtorp. Du får inte visa dig vek, då är du körd. Du måste stå upp och ta skiten, oavsett.

Skulle han ringa någon? Vem då? Pinky? Nää, han var alldeles för opartisk, han var på allas sida och ville inte bli inblandad. Finska maffian var förvisso mot Kvasten och tyskarna, men dom var o andra sidan fullständigt opålitliga. SATAN!

Han satte sig i sin Volvo och började köra. Han hade lovat att hämta upp Facebook-Fille på vägen. "Stackars kille, vad har han gett sig in i? funderade han.
Facebook-Fille var en ny bekantskapskrets i gänget, och naturligtvis ett hett villebråd bland både tyskarna, finnarna och inte minst Kvasten. Tatuerad och livsfarlig, det var något som tilltalade alla. BK gillade inte Facebook-Fille, det var ju han som skulle vara Kvastens "number one".

Facebook-Fille sa ingenting på vägen dit. "Shit, tänk om han vet, han kanske har fått ett uppdrag av Kvasten".

"Hur mår du FBF?"
"Jo, bra"
"Trevligt. Hade du kul igår?"
"Joupp"

Tystnaden var påtaglig. Och om tystnaden var jobbig så blev det än värre när dom närmade sig Grindtorp. Det stod inte en, utan två BMW på parkeringen. Det brukade det aldrig göra normalt sett.
Ur den ena BMWn stegade Idolen ur, tillsammans med en Dressmanklädd herre. Fyra män, så olika varandra, men påväg till samma möte. Kvasten som egentligen hatade för mycket folk i sin lägenhet, och nu var alla här.

Sunken valde att vänta vid korsningen, kanske skulle dom inte se honom. FBF började bli otålig "Kör in då för fan!!!"
Sunken körde tillslut in, dom hade försvunnit in genom dörren. Skönt.


Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar