fredag 1 juli 2011

Barcelona Galácticos?

















Källa:
SVT.se/texttv

Igår satte säkert bröderna Frost wursten i halsen när dom slog på teven och läste nyheten om Henok Goitoms nya bygge, Kista Galaxy. Laget som skall spela tekniskt och blanda alla olika stilar (vi tror att dom är precis som alla andra som vill spela som Barca) från England, Italien och Spanien. Var fan är Tyskland? En mix av individuella stjärnor som tillsammans bildar en galax. Sött.

Det är enbart av avundsjuka som vi skriver den här texten. Hur kommer det sig att alla lag kan få fram så bra spelare förutom oss?
För ca ett år sedan skapade Pazza DSK sin egen akademi där tanken var att utbilda talanglösa grisar till att bli världsstjärnor i seniortruppen. Syftet var enkelt, något som man kan beskåda i Pazza Academys motto: Från skit, till ren skit. Eller pröva den här länken istället!

Vi ser alla individer i DSK som totalt talanglösa idioter och tillsammans bildar de Pazza Academy.

Martin Persson, stjärnmålvakt i DSKs A-lag förklarar vidare:
”Vi satsar på att utveckla spelare så att de inom en snar framtid kan ta en plats i ett mittenlag i div.5”

Tyvärr har Pazza Academy misslyckats fullständigt. Det kan man inte säga om våra konkurrenter AFC Academy som för bara någon vecka sedan forslade ut en mittbackstalang till självaste Siena i Italien.
Pazza Academy har lyckats med konststycket att bli av med Arash Talebinejads lillebror Babak. Tidigare Vallentunaspelaren Sam Ekbatani flydde fort som fan till Australien. Jakob Glasberg klarade inte mer än ett halvår i akademin utan drog till Djurgårdens IF.

Ett axplock från Pazza Academy

Slutat:
Babak Talebinejad – slutat
Sam Ekbatani – stack
Hannes Hegmar – stack
Jakob Glasberg – kom till insikt
Farhud Toofani – för dålig för akademin
Mattias Rawling – vred sönder knät på läktaren. Tragiskt.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar