torsdag 7 juli 2011

Inför: Halmstad 2011

Snart är det äntligen dags för Pazza DSK:s alternativa träningsläger nere på Guldkusten. Intresset i år har varit rekordartat och vi åker ned med en stark trupp bestående av hela 9 pazzarianer. På lägret kommer vi även, till allas stora glädje, att guidas av den legendariska KOR. Nyligen kunde vi läsa i Expressen att Halmstad blivit utsedd till ”Årets sommarstad” för singeltjejer. Hela 22% av de tillfrågade tjejerna föredrar Halmstad i år. De får givetvis Marknadschefen, FBF, BK och de andra grisarna att gnugga händerna. Fascinista tar däremot nyheten med ro:

”Jag konkurrerar inte med de andra, jag är Fascinista, jag väljer först”.


Trots att det är mer än fyra veckor kvar till avfärd så har deltagarna redan börjat förbereda sig. Kvasten skickar ut otrevliga mail om förhållningsregler, Sunken har börjat putsa på de gröna golfskorna, Fascinista har inhandlat sololja av högsta kvalité och Konsulten har gått hos talpedagog för att inte upprepa fjolårets blunder.
Frågorna som vi ställer oss är många: Vem kommer vinna 3-kampen? Vem kommer åka mest taxi? Kommer KOR att leverera trots att han har blivit sambo? Kommer Pinky bjuda på en ”Pinkydance”? Kommer Fascinista ragga upp en toplessbrud som känner Fredrik Ljungberg? Kommer Sunken ringa Lisa?
Svaren får ni här på Pazza DSK, 4-7 augusti.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar