lördag 30 juli 2011

DSK värvar från storklubb i division 3



Brödraskapet DSK har gjort klart med ett nyförvärv lagom till hösten. BKs yngre och betydligt mer talangfulle bror, Anton Johnson, har tecknat ett 6-månadskontrakt med option på minst tre år till.
BA, eller vad vi nu kommer att kalla honom, kommer närmast ifrån storklubben Viggbyholms IK , hemmahörande i division 3, med andra ord är det här en av DSKs största värvningar på flera år.

Coach Kylengren har ännu inte valt att kommentera nyförvärvet men enligt BK så handlar det om en spelare som passar perfekt i DSKs lagbygge. Tung, teknisk (för att spela i DSK) bra på huvudet (fasa våra fasta) och enligt rykte ett riktigt partysvin.
DSK-modellen 2011. Underbart!

Vi kommer att lägga upp en omröstning nästa vecka där ni får rösta på vilket smeknamn vi skall ge Anton i fortsättningen. Självklart slickar Bele sig om munnen nu, så smeknamnet BA känns rätt aktuellt.

Välkommen till Träskvallen Anton!

Pazza DSK

Kungens Minne av något slag

Ni får ursäkta, vi kommer inte ihåg namnet på turneringen som ett par tappra DSKare åkte till för att deltaga i idag.

Men tanken var annars från början att Marknadschefen och Redaktören skulle hänga med och filma lite från turneringen. 06.15 imorse ringde därför Marknadschefen Redaktören som planerat. Redaktören svarade, sedan lade han på. Marknadschefen valde därefter att somna om.

Det är hursomhelst en sjumannaturnering, och DSK skickar ett par riktiga grisar till den här turneringen. Pinky, Hatten, BK för att nämna några. Vad som är ännu mer skrämmande är att DSK uppenbarligen har lottats med flera junislag. Stackars killar. Hatten kommer personligen se till så att minst halva laget blir tvungna att sluta med fotboll.

Vi tippar på att Idolen blir utsedd till turneringens lirare på 20 baljor totalt.

Pazza DSK

fredag 29 juli 2011

Upplösningen av Pazza Noir 2.0 nästa vecka

Efter de inledande kapitlena i Pazza Noir 2.0, tog redaktionen för Pazza DSK en välförtjänt semester. Redaktören var utbränd och for ut till landet. Marknadschefen påstod sig sitta på ett plan till Vegas, men sågs senast på en öde ö i södra delen av Stockholms skärgård.

Kommer Sunken klara sig till Halmstad eller blir han cuttad i Grindtorp? Det är nog frågan många ställer sig, följ upplösningen nästa vecka innan gänget drar till Halmstad på torsdagen.

På måndag kommer de sista detaljerna med schema om Halmstad att dyka upp. Naturligtvis kommer vi blogga på vägen ned. Filmsekvenser och förhoppningsvis så styr vi även upp det första höstavsnittet av PazzaLördag.

Pazza DSK

fredag 15 juli 2011

Pazza Noir 2.0 Kapitel 8-9

Här kommer de sista två kapitlena av Pazza Noir 2.0 för den här veckan. Scrolla ner på sidan för att läsa kapitel 1-7.

Kapitel 8

I wanna know your name
You just kill me, could you at least do that?
I wanna know your name
Or better yet, stand there
Just do that

Stureplan, de rikas och fasadernas hemvist. BK låg någonstans mitt emellan. Han påstod sig äga två lägenheter, en vid Döbelnsgatan och en annan vid Valhallavägen. Han körde dessutom två bilar, varav den ena uppenbarligen var lite mer klös i. "Om aina kommer du vet, alltid bra att ha alternativ."

Där satt han hursomhelst, i vimmlet, på Lemon bar. Klockan var strax efter midnatt och BK var kungen. Vodka Soda blandades med Fishermans och öl om vartannat. Via kontakter fick han en billigare nota. Han kunde sina moves och han visste exakt vilken mängd alkohol han behövde få i sig för att bli riktigt jävla aggressiv.
Tidigare under dagen hade han pratat med Kvasten, det skulle ske ett möte i Grindtorp dagen efter. "Håll dig nykter nu för fan", var det sista Kvasten sa innan dom la på luren. 4 timmar senare satt de båda tillsammans på Lemon Bar och såg elefanter.

BK var Kvastens andreman, han var utpressaren som fixade sakerna om något hamnat i kläm. Han var noga med att spöa upp personen rikligt första gången, management by fear. Konstigt nog hade detta inte hänt än, men varningens finger låg hela tiden i luften.

Morgonen därpå vaknade han av att KOR ringde.
"Tjena tjena"
"Tjena BK. Du ääh, jag är påväg till Stockholm i en taxi"."
"Alright"
"Vad händer ikväll?"
"Har faktiskt ingen aning, men det går snack om ett möte i Grindtorp"
"Alright, jag sitter i alla fall i en taxi nu, skittrevlig chaufför faktiskt"
"Jag vet vem det är"
"Vet du?"
"Japp, vi vet alla att du skulle komma KOR"
"Ok..."


Kapitel 9

Han drog försiktigt igen dörren, hon gillade inte när han slog igen den. Sunken var nervös. Han började tänka på filmen Donnie Brasco med Johhny Depp och Al Pacino, i slutet när Al Pacino tar av sig alla sina juveler och beger sig mot sitt öde.

Samtalet med Kvasten under gårdagskvällen på Lemon var jobbigt. Och nu skulle han till Grindtorp. Du får inte visa dig vek, då är du körd. Du måste stå upp och ta skiten, oavsett.

Skulle han ringa någon? Vem då? Pinky? Nää, han var alldeles för opartisk, han var på allas sida och ville inte bli inblandad. Finska maffian var förvisso mot Kvasten och tyskarna, men dom var o andra sidan fullständigt opålitliga. SATAN!

Han satte sig i sin Volvo och började köra. Han hade lovat att hämta upp Facebook-Fille på vägen. "Stackars kille, vad har han gett sig in i? funderade han.
Facebook-Fille var en ny bekantskapskrets i gänget, och naturligtvis ett hett villebråd bland både tyskarna, finnarna och inte minst Kvasten. Tatuerad och livsfarlig, det var något som tilltalade alla. BK gillade inte Facebook-Fille, det var ju han som skulle vara Kvastens "number one".

Facebook-Fille sa ingenting på vägen dit. "Shit, tänk om han vet, han kanske har fått ett uppdrag av Kvasten".

"Hur mår du FBF?"
"Jo, bra"
"Trevligt. Hade du kul igår?"
"Joupp"

Tystnaden var påtaglig. Och om tystnaden var jobbig så blev det än värre när dom närmade sig Grindtorp. Det stod inte en, utan två BMW på parkeringen. Det brukade det aldrig göra normalt sett.
Ur den ena BMWn stegade Idolen ur, tillsammans med en Dressmanklädd herre. Fyra män, så olika varandra, men påväg till samma möte. Kvasten som egentligen hatade för mycket folk i sin lägenhet, och nu var alla här.

Sunken valde att vänta vid korsningen, kanske skulle dom inte se honom. FBF började bli otålig "Kör in då för fan!!!"
Sunken körde tillslut in, dom hade försvunnit in genom dörren. Skönt.


Pazza DSK

Pazza Noir 2.0 Kapitel 7

Huvudvärken började lägga sig. Klockan hade redan hunnit bli 17. Redaktören satt hemma i lägenheten på soffan och stirrade på taxikvittot. Han kunde inte få ihop det.

Start: 2011-08-04 03:58
Slut: 2011-08-04 04:55
Körsträcka: 60.1 km
Total: 1750 SEK

Vad fan är det här för jävla resa? Vad är det frågan om? Råge på allt, så var hans väska borta. Väskan som innehöll stora delar av hans liv. Hade han verkligen lyckats supa bort den?

Plötsligt hördes en tyst vibration från köket, det ringde. Med tunga staplande steg, tog han sig in i köket och svarade med mörk whiskeystämma.

”Tjena”
”Det är Marknadschefen här.”

Marknadschefen var något av en chef. Men det var oklart över vad och vem han ”bossade”. Norra Stockholms största fasad om man så vill. Men han ställde alltid upp för en när man behövde det som mest och han hade ett imponerande kontaktnät. Han kände varenda gris norr om stan. Hans telefonbok i mobilen hade fått epitetet ”the piggy-network”.

”Hur är läget?”
”Jo, hur är läget själv? Vad fan hände med dig igår?”
”Vad menar du?”
”Vadå, vad menar du? Minns du inte? Du kastade fan en flaska på Hatten. Det är inte bra. Det är inte alls bra. Jag har fått ta snacket med Eskola nu på morgonen. De var fan ute efter dig. Men det är lugnt nu, tror jag.”
”Oj, det har jag inget minne av. Vadå ute efter mig? Vad menar du?”
”Ja, vad tror du…? Den finska maffian såklart.”

Det blev helt tyst i luren några sekunder.

”Och min väska är borta. Jag kan fan inte hitta min väska.”
”Jag vet. De tog den igår.”

Redaktören blev alldeles kallsvettig. Huvudvärken gjorde sig påmind. Han ville bara gråta, men ångesten höll tårarna tillbaka.

”Så vad händer nu?”
”Sätt dig i en taxi och ta dig till Kvasten nu. Plocka upp mig på vägen i Mörbylund. Fyll en väska med kläder, som räcker i några dagar.”


Pazza DSK

Pazza Noir 2.0 Kapitel 6

Kapitel 6

Mitt under Idolens samtal med sin nya bekantskap KOR ringer Kvasten.

”När slutar du idag?”
”Klockan 17.”
”OK, jag behöver en pick-up klockan 18.”
”Visst, vart då någonstans?”
”Norrlandsgatan 5, Dressmannisse vid entren. Plocka upp honom och kör honom till Grindtorp. Ta BMWn.”
---KLICK---

Kvasten höll sig alltid kortfattat, gav alltid korta instruktioner. Kvasten litade på Idolen. Han levererade alltid och alltid i tid. De hade jobbat ihop i många år nu och spelat fotboll i flera år tillsammans dessförinnan.
Idolen hade fått sitt smeknamn på fotbollsplan. Han var bäst, snyggast och elegantast. Men i slutet hade han tappat allt förutom elegansen och hans välvårdade yttre. Smeknamnet fick han dock ha kvar. Det var enklast så. Hans riktiga namn användes aldrig.

Han rullade in med KOR vid infarten till villan i Gribbylund. Egentligen hade han tänkt jobba vidare, men han ville lära känna sin nya bekantskap bättre innan han begav sig in mot stan. Han skulle trots allt lämna honom där själv en stund. Han hade aldrig gjort något liknande förr, men den här killen verkade speciell. Genuint trevlig. Efter några öl och Halmstadhistorier i överflöd bytte han snabbt om till rosa jeans och en Ralph Lauren piké. Klockan hade hunnit bli halv sex. Det var snabba ryck nu.

”Är det säkert att jag kan lita på dig?”
”Ja, ja, det är inga problem. Jag reder mig själv. Men du, du, ska jag inte följa med då?”
”Nej, det går tyvärr inte.”
”Nej ok, vill du att jag ska förbereda något inför grillfesten ikväll?”
”Allt är redan fixat. Jag hinner nog tillbaka innan folk börjar droppa in.”
”Aja, vi ses sen då. Det blir bra det här, lita på mig.”

Med blandade känslor av glädje och obehag satte han sig i bilen och begav sig in mot stan. Ett litet stop på Shell-macken strax innan Grindtorp hann han med. Flörtade, sin vana trogen lite med kassörskan och satte sig med nybryggt kaffe i bilen och fortsatte sin resa.

Detta var rutin för honom. Alltid skulle han plocka upp någon och alltid var det någon udda karaktär. Men Kvasten visste alltid vem han hade att göra med. Han hade tagit reda på allt. Uppväxt, familj, hemvist, jobb, fritidsintressen etc. Dock var det sällan någon skulle hämtas på en sån fin adress som Norrlandsgatan. Något konfunderad var han allt.

Han stannade till vid en parkeringsplats strax utanför Norrlandsgatan 5 och fram stegade en något trött och sliten men välvårdad herre fram. Dressmankostymen gick inte att ta miste på. Antagligen hade hela utstyrseln inhandlads där. Skor, strumpor, skjorta, slips, ja hela rasket.

Detta måste vara en jurist, det kan inte vara något annat tänkte han för sig själv, medan de två återvände mot Täby.


Pazza DSK

Pazza Noir 2.0 Kapitel 3-5

Följ fortsättningen av den omåttligt populära romanen Pazza Noir 2.0.

Kapitel 3

Söndagsmorgon. Skallen vibrerade. Resorben var slut. Scheisse!
Han mindes att han tog en taxi från Scheelegatan runt 04.00-snåret, när han väl skulle betala så uppdagades den fasansfulla upptäckten att bankomatkortet var sönder i fyra bitar. Som tur var hade han kontanter, 1750 kr skulle taxin ha, ett kort stopp förbi Max Solna och ett irrande runt gjorde sitt.

Det var en trevlig gårdagskväll. Alla var där; Kvasten, Pinky, FBF, BK, Marknadschefen, Idolen och Sunken. Kvasten var dock inte sig själv, han var tyst. Sunken skulle få betala sitt pris, i cash eller i blod.

”Det går rykten att han inte har pröjsat bensinpengarna till Halmstad än” kommenterade BK. Du vet, det är mitt jobb och se till att pengarna, med ränta, kommer till oss. Det är en bra kille, men cashen kommer i första hand, alltid, oavsett. ”

Plötsligt hördes ett skrik: TEQUIIIILAAA!!”
Den väldige finske maffialedaren Hatten var där, och man kan ju säga att kemin mellan tyskarna och finnarna hade varit allt annat än bra de senaste månaderna. Alla ville representera Kvasten. Det kunde smälla vilken sekund som helst.


Kapitel 4

Han slog av klockradion och gnuggade sig i ögonen i ett försök att piggna till. Sträckte på sig, och slog sig några gånger för bröstet.

14.00, rutinen satt i. Det är ju först efter midnatt som lugnet börjar infinna sig. De här fem timmarna fram tills det att solen går upp då man bara kan vara, få lite tid för sig själv. Dricka lite öl och bara må bra. Han steg upp ur sängen, klev fram mot fönstret och drog upp persiennerna. Med kisande ögon mötte han den starka solen som sipprade genom trädkvistarna.
Paani hade förändrats under åren i storstan. Han kände sig inte riktigt bekväm här. I Hestra kunde han njuta av dessa mornar. Visst, han hade gjort bort sig dagen innan, men det var ingen som brydde sig. Här var det annorlunda. Ett enda felsteg kunde ha ödesdigra konsekvenser.
Han hade blivit mer försiktig. Tänkte noga på hur han betedde sig i olika situationer.

Han hade ett vagt minne av att han hade skickat en massa sms under natten och greppade tag i telefonen. Skrollade långsamt och noggrant igenom varenda sms. Han stannade till och log lite för sig själv när han läste något om rosa elefanter.
Men halvvägs igenom bröt han plötsligt ut i ett ”FAAAANNN”.

Det var ett skrik som hördes genom halva Solna. Han satte sig ner på sängen, hukade sig och hans huvud sjönk långsamt ner i händerna.

Han skulle vara hos Kvasten klockan 13 idag. Han kände inte Kvasten så väl, men han hade hört vad han var kapabel till. Det var ingen duvunge direkt. Han påminde väldigt mycket om Falken som han hade lärt känna i Västerås. Falken var han som hade allt, kunde allt, men som bara ville ha mer. Allt handlade om cashen. En person som du gärna har som vän, ogärna har som fiende, men helst av allt önskar att du aldrig lärt känna. Och om det var något som sådana personer som Falken och Kvasten inte gillade, var det när folk kom för sent.


Kapitel 5

Första körningen för dagen var lätt. Arlanda-Stockholm. Han andades lätt, han visste att det skulle bli en bra dag. Efter arbetspasset, som slutade kl 17.00, skulle han ta fram grillen. Köttet låg färdigmarinerat, majsen var perfekt konditionerade. Den hemmagjorda potatissalladen gjorde han alltid sist.
Han var perfektionist när det kom till mat, det var också det som gjorde att han vägrade stå någon annanstans än vid grillen när det väl var fest. Folk kan helt enkelt inte konsten att vända på en riktigt fin grillad stek. Smaken av den där första klunken av öl och doften av nygrillat kött var som hjortron och solnedgång för honom.

På väg mot Arlanda. Oftast var det terminal 5 eller 2 som gällde, utrikesterminalerna. Såhär på en fredag var det oftast lyckoberusade danskar som han fick plocka upp, på vardagarna var det kostymfolket som kom från England. Engelsmännen var dom bästa att plocka upp, ofta lätt berusade från planet och aldrig för sena med att prata fotboll i taxin. Det värsta som fanns var att hämta golfpar från Portugal som inte gjorde något annat än att gnälla på hur dåligt vädret var och den dåliga servicen vid hotellet.

Den här gången fick han dock en körning till terminal 4, inrikes. Flight 337 från Halmstad skulle landa på Arlanda 13.25. Han var ute i god tid, stod vid parkeringen redan 13.00. Det var planerat, en kaffe och dagens Aftonbladet på Pressbyrån. Han gillade serierna längst bak i tidningen. Han sneglade till höger, Taxi Sthlm, en snubbe han väl kände igen från taxikonferensen på Åland förra månaden.

Tillslut blev klockan 13.40 och äntligen kom hans kund. En man mellan 175-180 cm, kort hår med ett välpolerat skägg. Vitt linne, skjorts och flip-flops, trots att det bara var tretton grader i luften.
Han hade bara en väska med sig, och vad som såg ut att vara en systemkasse.
”Är det här taxin eller?”
”Japp välkommen, ska jag ta bagaget?”
”Nej för fan, nej. Du har ju tagit dig hela vägen hit för att hämta mig, det är lugnt, det är jättebra alltihopa”

Han hörde genast den halländska dialekten, och han förstod genast att killen var här för att festa.
”Nice det här med Stockholm. Vad ska du göra ikväll? Ska du göra något?”
”Ja, jag ska köra taxi innan jag går av runt klockan fem”
”Ah, men det är ju jättetrevligt. Sen då”
”Nä sen ska jag ha lite kompisar över för en grillfest”
”Grillfest säger du. Oj oj oj, du skulle ha sett grillfesten jag var på igår. Där hände det grejjer”.

”Trevligt”
”DU, DU! Du kan inte sätta på lite musik?”

Han bävade för att berätta att radion var sönder, men som tur var hade han en cd-skiva kvar i bilen som sin vän Pinky hade fixat.

”Javisst, jag har den här skivan. Passar det?”
”Det blir jättebra det här”
”Vad är det för nåt?”
”Asså, det är en tysk som sjunger fotbollslåtar”.
”Fotbollslåtar, trevligt. Jag gillar ju fotboll också”
”Nice...”
”DU! DU! Du tror inte att jag kan få komma på din grillfest ikväll?”

Han tvekade. En okänd kille i 27-årsåldern i hans taxi som ville gå på hans fest. Vad skulle han säga?

”Ja, ööhh, jo det kan du väl”
”Härligt. Kan man komma nu eller?”

Jösses, killen var verkligen rakt på. På något sätt mycket mer spontanare än hans andra polare som skulle veta exakt tidslag, vad som exakt händer under kvällen etc.
Ja du, jag kan ju skjutsa hem dig till mig. Men kan jag lita på dig?”
”Ja men det är självklart. Du kan få min plånbok om du vill”

Vad heter du förresten?

Mannen där bak tvekade en kort sekund, innan han sträckte på sig och sträckte fram handen:

”Du kan kalla mig KOR.”


Pazza DSK

torsdag 14 juli 2011

Pazza Noir 2.0 Kapitel 1-2

Här kommer dom två första (och förmodligen dom sista) kapitlena i Pazzas roman Pazza Noir 2.0

Kapitel 1

Sunken vaknade. Solstrålarna som nyss hade bländat honom i ögonen var borta.
Vad fan hände?

Smaken av läder satt kvar mellan skinkorna. Nej, inte sådant läder, utan lädret från bollen som for som en projektil och träffade honom dagen innan.
”Jävla Hatten alltså, att han alltid måste ta saker och ting på allvar. Det var ju bara en vanlig uppvärmningsgris. Killen har en skruv lös”.

Det var det enda Sunken kom ihåg från gårdagen, sedan spårade allt.

”En vecka Sunken, du har en vecka på dig att fixa fram cashen, annars får du inte följa med till Halmstad”.
Kvasten var en farlig man, på den tiden rankades han som den farligaste snubben i hela norra förorten.
Kvasten var han som kom från Halmstad och byggde sitt näste i Täby. Tillsammans med sin vapendragare BK, stans värsta svin, och sin private chaufför Idolen, backade han inte för något.
Kvasten sågs ofta på Restaurang Tegel, örnarnas hemvist. Det var där du dealade, och du gjorde det med Kvasten. V.I.P. bordet stod alltid tomt fram till dess att Kvasten kom.

”Ey, jag är affärsman Sunken. Du måste fatta, det handlar bara om cashen, inget annat”.

Sunken visste inte vad han skulle göra. Gömma sig i lägenheten i stan? Nej, det är för riskabelt. Han visste att Kvasten hade kontakt med tyska maffian i Vasastan, och det kunde aldrig sluta bra. Kanske gömma sig i Mörbylund, han kände ju en snubbe där.

VA FAN SKA JAG GÖRA?!!!



Kapitel 2

Det hade varit en lång dag på kontoret. Han hade säkert jobbat 80 timmar den här veckan. Han visste om att hans kompisar hade varit på Lemon bar kvällen innan, telefonjäveln ville ju inte sluta ringa inatt. Junisar alltså.
Han tömde det sista av sin Red Bull innan han lämnade kontoret. Normalt sett tog han alltid en promenad hem.
Längs med Kungsgatan, förbi kebabbaren där han brukade ta en hamburgare med Eskola. Där låg Rigoletto och Elgiganten där han köpte sin 52-tum förra veckan. Förbi Pressbyrån, vem fan köper sitt snus där när man kan beställa billigare på nätet? Svenskar alltså…

Han brukade vika av vid Sveavägen, om han var på humör kunde han stanna vid Webhallen och kolla in dom senaste spelen. Monk´s Bar, trevligt ställe, borde gå dit oftare.
Stadsbiblioteket kommer han ihåg från tiden då han pluggade. Han var bra i skolan, skötsam och målmedveten. Han visste vad han ville och han tog för sig.
Upp mot Odenplan, förbi Åhléns och den där teatern som aldrig verkade ha någon publik. Upp mot Dalagatan, och hem.

Men inte den här gången. Telefonen hade ringt på eftermiddagen, en röst som han tyckte sig känna igen, men han var inte riktigt säker. Han slog upp numret: ”Satan också, kontantkort”.

”Du, du kan lagar och sånt va?”
”Ja hyfsat”.
”Bra…jag behöver din hjälp”
”Vem är det jag pratar med?”
”Tänk inte på det mannen. Tänk på cashen istället”
” Men jag vet ju inte var du bor?”
”Jag fixar en chaufför som kommer och hämtar dig”
”Ok jag jobbar..”
”Jag vet var du jobbar, jag vet allt om dig”.

En bil svängde upp på parkeringsplatsen, dörren öppnades.
”Come on and do it, you make me feel so good” dånade från högtalarna i bilen. Han tvekade, men hoppade in i baksätet. Chauffören hade rosa jeans på sig och en vit piketröja med märket Ralph Lauren. Lite väl fint för att vara en vanlig chaufför.

Upp på Birger Jarlsgatan, chauffören tog en olovlig sväng. Förbi Spårvagnshallarna där företaget brukade ha konferens. Korsningen Odengatan/BJgatan, förbi Club Privé, chauffören flinade till.

Vid Mörby Centrum bad chauffören att han skulle ta på sig en ögonbindel, nu var det allvar.
Tio minuter senare var dom i Täby, närmare bestämt Grindtorp. Han var rädd, det här var inte hans områden.
Via en bakdörr gick dom upp för trapporna. Chauffören hade inte växlat ett ord under hela resan, eller försökt säga något som han inte uppfattade. Nåt om fritti scampi et chianti och Årsta.
Dörren öppnades av en lång man med backslick. När han förväntade sig en arg blick med dov ton sken istället mannen vid dörren upp. Han hette BK, ”Tjena tjena tjena”, får det vara en bärs och en shot?
Han visste inte vad han skulle säga, men han fattade vinken, BK kunde spåra vilken sekund som helst. Han svepte shoten och tog ölen i handen. Han vinkades in i vardagsrummet.
Där satt han. Kvasten. Lika lång som ryktena sa.
Han såg upptagen ut, eller rättare sagt trött och likgiltig. Han hade två olika strumpor på sig.
Han satte sig ned bredvid en tatuerad man med en blandning av mohawk och stubb, tredagarsskägg. Dom var fullt igång med att spela ett brädspel, Besserwisser.

SATAN!!..skrek mannen med mohawk när han missade en fråga, dunkade till honom i ryggen med en rejäl handflata.

”Du, du är ju bra på det där med regler och lagar”.
”Ja”.

Kvasten sträckte på sig:
Bra, jag har ett jobb åt dig.



Pazza DSK

Pazza Noir 2.0 teaser

Smaken av läder satt kvar mellan skinkorna. Nej, inte sådant läder, utan lädret från bollen som for som en projektil och träffade honom dagen innan.
”Jävla Hatten alltså, att han alltid måste ta saker och ting på allvar. Killen har en skruv lös”.

Det var det enda Sunken kom ihåg från gårdagen, sedan spårade allt. Han och Pinky, det var ju dom skulle ju ta världen med storm.
- Brushan, jag fixa grejjen, jag har planen, lita på mig”.

- En vecka Sunken, du har en vecka på dig att fixa fram cashen, annars får du inte följa med till Halmstad".
Kvasten var en farlig man, på den tiden rankades han som den farligaste snubben i hela norra förorten.
Kvasten var han som kom från Halmstad och byggde sitt näste i Täby. Tillsammans med sin vapendragare BK, stans värsta svin, och sin private chaufför Idolen, backade han inte för något.
Kvasten sågs ofta på Restaurang Tegel, örnarnas hemvist. Det var där du dealade, och du gjorde det med Kvasten. V.I.P. bordet stod alltid tomt fram till dess att Kvasten kom.

- Ey, jag är affärsman Sunken. Du måste fatta, det handlar bara om cashen, inget annat”.


Det här var ett smakprov på Pazza DSKs kommande bok, Pazza Noir 2.0, en remake av Jens Lapidus succéroman Snabba Cash.

Pazza DSK kommer släppa 2 kapitel varje vecka från boken.

Pazza DSK

måndag 11 juli 2011

Pazza tar sommarlov



Pazza DSK

Inför Halmstad 2011: Phille har blivit HBK-supporter?

Pazza DSK har länge trott att Kvasten är den enda HBK-supporten i Stockholmsregionen, ja eventuellt i hela Sverige. Nu läcker det ut skandalösa bilder på Danderyds egen son, Guti Hernandez, ståendes mitt bland Kvastarna och skriker ut sitt stöd för landsortsklubben. Har vi en ny Igor Sypniewski skandal på gång?


Källa: svenskafans.com

Pazza DSK

lördag 9 juli 2011

torsdag 7 juli 2011

Inför: Halmstad 2011

Snart är det äntligen dags för Pazza DSK:s alternativa träningsläger nere på Guldkusten. Intresset i år har varit rekordartat och vi åker ned med en stark trupp bestående av hela 9 pazzarianer. På lägret kommer vi även, till allas stora glädje, att guidas av den legendariska KOR. Nyligen kunde vi läsa i Expressen att Halmstad blivit utsedd till ”Årets sommarstad” för singeltjejer. Hela 22% av de tillfrågade tjejerna föredrar Halmstad i år. De får givetvis Marknadschefen, FBF, BK och de andra grisarna att gnugga händerna. Fascinista tar däremot nyheten med ro:

”Jag konkurrerar inte med de andra, jag är Fascinista, jag väljer först”.


Trots att det är mer än fyra veckor kvar till avfärd så har deltagarna redan börjat förbereda sig. Kvasten skickar ut otrevliga mail om förhållningsregler, Sunken har börjat putsa på de gröna golfskorna, Fascinista har inhandlat sololja av högsta kvalité och Konsulten har gått hos talpedagog för att inte upprepa fjolårets blunder.
Frågorna som vi ställer oss är många: Vem kommer vinna 3-kampen? Vem kommer åka mest taxi? Kommer KOR att leverera trots att han har blivit sambo? Kommer Pinky bjuda på en ”Pinkydance”? Kommer Fascinista ragga upp en toplessbrud som känner Fredrik Ljungberg? Kommer Sunken ringa Lisa?
Svaren får ni här på Pazza DSK, 4-7 augusti.

Pazza DSK

Klassisk look-a-like

KOR - KOF?



BB-Gurkan - Sunken?



Nilla Fischer - Hatten?



? - BK?



Steve Perry - Nisse P?



Källor: Viggan.com/www.entertainmentwallpaper.com/kristianstadsbladet.se

Pazza DSK

tisdag 5 juli 2011

Är det Frostens år?

En av de mest lojala spelarna i truppen, Mattias Frost, har som bäst kommit tvåa i omröstningen som Årets Spelare. Däremellan har det blivit några mediokra och magra år, men 2011 verkar vara året då Frosten går mot sitt bästa fotbollsår på mycket länge.

Han började som anfallare, och påstår att det fortfarande är hans naturliga position. Med dryga 200 matcher för klubben ligger han, vad jag vet, fortfarande under 20 mål i sin DSK-karriär. Det är väl inte siffror som skrämmer, men i DSK är det patetiskt nog ett bra målsnitt.

Några matcher som forward har det dock blivit i B-laget, och det vi mest kommer att komma ihåg är straffsparken hemma där Frosten gör en Zlatan och snor bollen mitt framför häpna medspelare.
- Hallå, Frosten, kan han slå en straff?
Självklart inte. Han dammar iväg bollen 5 meter över ribban och in i klubbrummet, och därefter så fick han inte spela anfallare längre.

När Christer Carlson kom ändrades Frostens roll, från anfallare till mittfältare. När konkurrensen blev för stor fick han kliva ned som högerback, tanken var inte att springa utanför planen men istället följa med upp i anfallen. Dessvärre så är DSKs anfall i genomsnitt 6,7 sekunder innan vi har dödat bollen på andra sidan häcken.

I och med att Calle tog över laget såg Frosten sin stora chans att återigen axla rollen som anfallare. Calle sa nej. Däremot fick han återigen ta klivet upp som högermittfältare, men i början av säsongen fick han nöja sig med att vara avbytare. När Frosten jobbade i genomsnitt 22 timmar per dag så var det inte den gladaste av tyskar vi hade på Vallen. Det mesta var fel, det var ofta fel på oss andra medspelare, men det har vi motvilligt vant oss vid. En bra dag är en fredag, en dålig dag är en lördag, för då måste han gå upp tidigare och förbereda sig för match.

Men, efter succématchen mot IFK Täby på försäsongen gjorde Frosten en av sina bättre matcher, och han var faktiskt med i målprotokollet match efter match. Vi andra undrade givetvis vad fan det var frågan om.

Försäsongen följdes upp av två mål när vårsäsongen drog igång. Frenesin och viljan hade kommit tillbaka. Att det fortfarande inte finns någon motståndare som inte har fattat att Frosten tio gånger av tio går till höger om motståndaren är beundransvärt. Han har blivit värsta utmanaren på högerkanten.

I år har han stått för två mål och ett antal assist på sin högerkant. Ritualerna kanske är svaret. 2 red bull och en egen flaska vatten som han springer omkring med (som för övrigt medspelarna börjar tröttna på) på uppvärmningen, är det svaret?

Ingen vet. Troligtvis vet inte Frosten själv heller.

Är det Frostens år i år så kanske han tillslut får priset som årets spelare. Det där priset han har snackat om under hela sin DSK-karriär.

Om fyra månder får vi svaret.

Pazza DSK

Besök på Guldfågeln Arena och Tiki-Tjonga

Vart var välkomstdrinken och varför fick vi inte bli presenterade i halvtid?
Frågorna var många, och naturligtvis blev man lack när man hade färdats 45 mil bakom ratten för att kolla på toppmötet mellan samarbetsklubben Kalmar FF och Trelleborgs FF.

I dagens moderna fotboll verkar det nästan som att alla lag uteslutande vill spela efter den berömda tiki-takastilen, med kortpassningsspel och snabb förflyttning.

Tiki-Tjonga! Har ni hört den förut? D.v.s. slå långa bollar utan rörelse på bollmottagaren.
Nej, troligtvis inte. Det finns nämligen bara ett lag i Sverige som behärskar den stilen. Danderyds SK såklart. Trelleborg försöker, men långtjonget håller inte samma klass som DSK.

Men, de tre musketörerna var i alla fall på plats på Guldfågeln Arena. Det började med att Guldfågeln, trots sitt fina yttre, endast hade en plats där man kunde hämta/köpa biljetterna. Det var grisvarmt, det var ett helvete att stå i den trettio minuter långa kön med massa svettiga bönder. Kalmarborna verkar dock vana, men visst kändes det lite som att folk visste att vi inte var ”en av dom”. Idolen blev förbannad och klagade på att Svante inte hade hämtat oss till V.I.P.-läktaren än.

Väl inne på arenan tog vi in på bortalagets sektion, och konstigt nog var det helt tomt i kön när vi kom…jättekonstigt.
Wise blev förvånad över den rätt tysta inramningen på Kycklingen och tog saken i egna händer genom att vråla ”Trelleborg!!!” över hela arenan. Det väckte hemmafansen som genast började stämma upp i en sång. Så skapar man stämning. 08or alltså. Huliganer.

Benji blev stum av beundran över det kladd som försiggicks på planen, han var nästan i chock då han trodde det skulle bli en uppvisning i vilket lag som kunde tjonga längst. Man börjar givetvis ställa sig frågan vad samarbetet med KFF ska generera i. Tillsammans slår vi långt. Kristoffer Fagercrantz visade sig vara en kladdare av rang och Benji kunde inte fatta hur bra han faktiskt var, så pass bra att han blev utbytt i 75e minuten.

Idolen satt tyst, flinade lite överlägset. Seriöst, är det här Sveriges bästa serie?

Vi blev varma i kläderna och tog oss friheten att sätta upp fötterna på räcket framför oss. En ilsken säkerhetsvakt sade till oss. 08or alltså.

Det blev trots allt en underhållande match, och Trelleborg höll på att göra en äkta DSK-vändning. Med den skillnaden att TFF fick numerärt överläge och höll på att vända matchen. I DSK måste vi spela i numerärt underläge för att vända på matcher.

Den 24 Juli kommer Kalmar FF upp till Stockholm för bortamatch mot AIK på Råttis. Innan dess förmodar jag att dom ska träna på Danderydsvallen. Kanske dags att visa herrarna hur man spelar riktig tiki-tjonga.

Pazza DSK

fredag 1 juli 2011

Genomgången

Nej, vi syftar inte på Hasse Balls Pazza Awards vinst förra året med den genialiska ”genomgången” inför matchen mot Täby borta. För er som inte minns, ni ser klippet nedan, så drog Hasse genomgång 10 minuter innan match, helt ouppvärmda. Vips så ringer det i Hasses telefon. Det är en leverantör som Hasse börjar snacka med. Mycket roande.





Nej, det här är en artikel om genomgångarna i DSK innan match. Inte för att vi ska avslöja för mycket, men i och med att DSK har så otroligt många olika karaktärer i laget, tänkte vi att vi skulle delge detta med ett par klassiska kommentarer om hur det låter i omklädningsrummet. Pazza kommer även att ge ut en video där Wise ska imitera samtliga spelare och hur en klassisk matchgenomgång kan låta i DSKs klubbrum.

Martin – Asså, ni pratar hela tiden om att visa k*k därute. Men det enda jag ser, match efter match är tio f***or som springer omkring. Ni är för dåliga, ni är för dåliga helt enkelt. Spela enkelt, och Hatten, släpp bollen för fan.

Hatten – Asså, ja jag kan bara hålla med Calle. Tror det är viktigt att vi visar att vi vill vinna, och mycket k*k vill jag se. K*k är A och O i fotboll.

CalleWise tar frisparkarna.

Wisefniss*. Ah för fan.

IdolenJag tror att det är viktigt att…

CalleJag hör inte Idolen.

PinkyÖhh, jag tror jag har fattat det hela. Jag bara springer. Hähä.

CalleVälkommen Tobbe.

FrostenJag är lite lost. På fasta, ska jag stå där eller vill du att jag zonar. Startar jag?

Calle - Precis som jag sa förut Frosten, du zonar, inget annat.

Benji det känns så meningslöst att jag ska komma och möta boll om Fille redan är där. Jag vet liksom inte vad vi får ut av det. Och jag kan inte det, det är omöjligt.

CalleFille, du har ett stort ansvar idag på mitten.

FilleJuuh.

CalleTjena Andreas.

GutiSka jag pressa inåt eller utåt? Det känns som att det är enklare att pressa utåt men jag är o andra sidan alltid däruppe i anfallet så det spelar ingen roll ändå.

PaaniNäääejj, men det är väl rätt enkelt, vi står upp och faller. Skitenkelt. Jättebra. Härligt.

BKAsså!! Jag blir fan lack, ni springer hitåt och ditåt, men vi går fan inte i närkamperna. Det är fan match nu gubbar. Jag vill fan döda. Jag vill vinna. Jag vill vinna!!! Fattar ni?

BalotelliNääää, men slå bollarna bakom deras backlinje så står jag redan där. Då blir det mål, garanterat.

CalleDå står du offside.

Sunken – Asså jag känner mig i bra form coach. Jag kan spela anfallare, mittfältare. Jag gör det bra, du kommer inte bli missnöjd coach. Jag är i bra form.

Kirre - Coach jag är ledsen för att jag var så dålig förra matchen. Jag är i dålig form, jag vet liksom inte hur jag ska göra. Förlåt mig, jag mår illa.

Calle - Kirre, du var riktigt bra. Släpp det.


Som sagt, det kommer förhoppningsvis att dyka upp ett filmklipp på detta spektakel framöver.


Pazza DSK

Barcelona Galácticos?

















Källa:
SVT.se/texttv

Igår satte säkert bröderna Frost wursten i halsen när dom slog på teven och läste nyheten om Henok Goitoms nya bygge, Kista Galaxy. Laget som skall spela tekniskt och blanda alla olika stilar (vi tror att dom är precis som alla andra som vill spela som Barca) från England, Italien och Spanien. Var fan är Tyskland? En mix av individuella stjärnor som tillsammans bildar en galax. Sött.

Det är enbart av avundsjuka som vi skriver den här texten. Hur kommer det sig att alla lag kan få fram så bra spelare förutom oss?
För ca ett år sedan skapade Pazza DSK sin egen akademi där tanken var att utbilda talanglösa grisar till att bli världsstjärnor i seniortruppen. Syftet var enkelt, något som man kan beskåda i Pazza Academys motto: Från skit, till ren skit. Eller pröva den här länken istället!

Vi ser alla individer i DSK som totalt talanglösa idioter och tillsammans bildar de Pazza Academy.

Martin Persson, stjärnmålvakt i DSKs A-lag förklarar vidare:
”Vi satsar på att utveckla spelare så att de inom en snar framtid kan ta en plats i ett mittenlag i div.5”

Tyvärr har Pazza Academy misslyckats fullständigt. Det kan man inte säga om våra konkurrenter AFC Academy som för bara någon vecka sedan forslade ut en mittbackstalang till självaste Siena i Italien.
Pazza Academy har lyckats med konststycket att bli av med Arash Talebinejads lillebror Babak. Tidigare Vallentunaspelaren Sam Ekbatani flydde fort som fan till Australien. Jakob Glasberg klarade inte mer än ett halvår i akademin utan drog till Djurgårdens IF.

Ett axplock från Pazza Academy

Slutat:
Babak Talebinejad – slutat
Sam Ekbatani – stack
Hannes Hegmar – stack
Jakob Glasberg – kom till insikt
Farhud Toofani – för dålig för akademin
Mattias Rawling – vred sönder knät på läktaren. Tragiskt.

Pazza DSK