fredag 18 mars 2011

Inför Marieberg

Redaktionen orkade inte ta sig upp till ”Centan” och fråga ut folk om morgondagens möte, av två skäl: Ingen vet vilka vi är, och ingen som går i Mörby Centrum är uppenbarligen danderydare. Så, den här gången får ni leva med att vi skriver istället.

Imorgon möter vi Marieberg, ett klassiskt division 4-lag vi mött några under försäsongerna, ett trevligt gäng har jag för mig. Förra året slutade det med uddamålsförlust, 2-1 tror jag, och vi var rätt utspelade.
Redaktören borde egentligen skriva det här då han har bättre koll än jag, han verkar känna någon i varenda division 4-klubb i innerstan. Det är bara Benji som harvar runt i Division 5.
Paani ska tydligen vara borta, eller rättare sagt hemma och plugga inför tenta. Ingen av bröderna Frost deltog under torsdagens stenhårda träning. Vet inte vad dom gjorde och jag kanske inte vill veta heller.

Gårdagens träning handlade om kampmoment. Efter en inledande passningsövning så satte vi igång med 2-mot-2 spel på liten yta, alltid lika jobbigt och skittråkigt, men nödvändigt.
Därefter delade vi upp oss i två grupper och körde en tävling 1-mot-1 där man skulle runda en kona och därefter fightas om bollen i mitten, sen försöka göra mål. Riktigt rolig övning, den vill nog alla köra igen.

Hela träningen var kamp och i den avslutande matchen var det mycket kampmoment och en hel del förbannade blickar. Idolen skulle markera för Hatten med en glidtackling, någonting som inte alls uppskattades hos Hatten som efter situationen vände sig om mot Jonas och skrek:

”Det där är sista gången du gör den där glidtacklingen, du gör det f-n inte igen, hör du det. HÖR DU DET!!!? ”
Alla stod som vanligt som fågelholkar men Jonas rätade ut alla frågetecken med att skrika tillbaka (dock är det väldigt svårt att höra vad Jonas skriker när han är förbannad, men det var högt).

Efter träningen hade Hatten och Idolen hittat varandra fullständigt, det var en försoning och manlig kärlek utav allra högsta märke. Dom skrattade tillsammans, hjälptes åt med att stretcha och var sådär riktigt nykära som det gamla forwardsparet dom är.

Det här var en bra träning, det behövdes och Calle var den som var minst förvånad av alla, han stod vid sidan av och bara njöt (vad vet jag?).
Kan vi överföra samma kampvilja och aggression imorgon mot Marieberg har vi vunnit mycket, det kommer vara en helt annan match än mot RA Stockholm i Stockholm Cup.

Matchen spelas kl 14.00 på Danderydsvallen, och vi kommer att försöka oss på att LIVE-sända matchen den här gången. Förlåt Storpastan, det kommer bli bättre med tiden.

Så, för er som inte orkar ta er ned på Danderydsvallen imorgon, sätt er vid burken och gå in på Pazza DSK och följ matchen live istället.



Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar