onsdag 11 april 2012

Countdown to kick off - 2 dagar kvar!!!!!!!

Nu börjar fan i mig allvaret. Sista träningen inför seriepremiären är avklarad, Avspark Stockholm har äntligen gett ut deras underbara "Inför Division 5 Norra" och överallt i Danderyd snackas det fotboll....

om Djurgården.

Vi är totalt ointressanta som vanligt. Ni vet, publiken på Danderydsvallen som hellre applåderar bortalaget när dom gör en snygg och teknisk grej. Ok, det är faktiskt taget från Anrells krönika om publiken på Örjans Vall i Halmstad. Men tro mig, ibland undrar man om publiken pendlar mellan Halmstad och Danderyds hemmamatcher.

Tror det var förra året när vi mötte FK Bromma hemma, då ett par småungar från DSKs juniorlag satt på läktaren och skrattade åt oss. Det värmer.

Men, vår publik ska inte underskattas. Det är en liten, men mycket lojal skara människor som trotsar väder och vind för att följa oss varje lördag eftermiddag.

UPP TILL BEVIS PAZZA DSK!

Avspark Stockholms Roselius har tippat oss som seriesegrare. Vi har själva gått ut och tippat oss som seriesegrare, och de flesta verkar vara rätt ense om att vi ska ligga i toppen i år.

Det är en skräckblandad förtjusning man går runt med. För det är trots allt så att DSK är laget som är signifikativt med att balansera på nedflyttning och räddat kontrakt. Vi har alltid varit klubben som har fått kämpa som svin för att ta poäng, och vi har allt som oftast ordnat upp det i slutändan.

Nu ska DSK gå ut och vinna matcherna, vi ska bygga framgångarna på vårt "eget spel" som det så vackert heter, för DSK har under åren varit laget som blivit känt i Stockholm för sitt tjongspel mot två ensamma forwards.
Även om tjongspelet är vårt lilla ess i rockärmen så är det framför allt på marken vi vill anfalla i år. Det är tanken, det är så vi vill vinna matcherna. Så, på fredag är det slut med skitsnacket. Nu måste vi leverera.

Buona sera.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar