måndag 30 april 2012

SFIF - DSK 0-1

Det senaste svepet på avsparkstockholm fick nog många att dra lite extra på smilbanden.

"Ska DSK börja plocka trepoängare måste man nog börja se till att någon faktiskt kan hålla i bollen och inte bara förlita sig på ett rakt, statiskt och anglosaxiskt spelsätt... Upp till bevis nu DSK!"


Nya DSK, som ska hålla bollen på backen och inte bara ska vinna matcherna utan även bollinnehavet, samt bjuda på lite småtrevlig fotboll hade fått sig en ordentlig känga. Laget som tar avstånd från allt som har med England och brittisk fotboll att göra, har tydligen ett anglosaxiskt spelsätt. Mycket underhållande...

Vi fick även en del gliringar efter Storskogen-matchen. "Ska man vinna serien kanske man ska vinna mot ett par överviktiga gubbar." blablablabla...

Storskogen består av många Klassespielers. Det löps inte mycket, det går inte speciellt fort, men det är så fruktansvärt tungt när Storskogen går till anfall. Och det var under en kvart i andra halvlek som Storskogen tryckte ner DSK-backlinjen i knäna på Kvasten. Matade inlägg på inlägg och målet kom, helt logiskt, till slut. Dessförinnan hade de även en nick i ribban. Men målet som Storskogen gjorde var inte en fantastisk slängnick som många gör gällande. Det var ett självmål. För faktum är att nicken hade gått utanför om inte Dangda-benet hade styrt in bollen i mål. Jag vill inte påstå att DSK dominerade matchen innan målet, inte heller efter målet, men man hade god kontroll på händelserna. Problemet för DSK är att man antagligen är det enda laget i det svenska seriesystemet som har den unika förmågan att göra solklara målchanser till halvchanser... på egen hand. Ungefär så var det även mot Sollentuna. Det brändes ett antal frilägen och en match som kunde ha varit avgjord efter 45 minuter, blev en nagelbitare när Sollentuna kunde flytta upp laget i andra och skapa tryck mot DSK-målet. Matchen finns i sin helhet i klippet nedan, men startar vid 0-1 målet. Matchens renaste träff.

 

Pazza DSK

torsdag 19 april 2012

Pazza-arkivet

Marknadschefen har gått under jorden, vilket innebär att hela verksamheten står still.
Det är svårt att hitta något att skriva om, även om en sammanfattning av t.ex. lägret i Delden vore på sin plats. I vanliga fall är det nämligen Marknadschefen som kommer med sjuka idéer och jag som gör det möjligt. Under dessa två år som vi har jobbat med den här bloggen, har jag samlat på mig oändligt långa meningslösa konversationer i min inkorg, om allt mellan himmel och jord. Runt hälften av dessa konversationer har mynnat ut i ett blogginlägg, hälften har av någon anledning inte fullbordats alternativt inte varit tillräckligt bra material. Jag tänkte bjuda lite på något som inte har publicerats tidigare. Om detta blir ett stående inslag vet jag inte, eftersom jag inte har hunnit med att gå igenom alla konversationer, något som helt säkert skulle vara ett heldagsprojekt. Men i mitt sökande, tog det bara några gamla mail tills jag stötte på den här godbiten. Mailet är daterat till den 29 april 2010. Det var på den tiden då Konsulten i allra högsta grad var inblandad i verksamheten. Ni minns säkert honom som spelaren som prompt ville bli kallad legendaren. Hursomhelst, tanken var att vi skulle lista de tio värsta busarna i DSK under 2000-talet. Vi hade en solklar etta och nedanstående text komponerades som motivering. Och trots att vi hade en fullständig topp-10-lista så rann det hela ut i sanden.

"Trots att han var coach så är han en pazza-ikon i Danderyds SK. Coach kunde få domare att gråta, motståndare att darra av skräck och var inte sen med att bli utvisad i ett flertalet matcher.
Han blev snabbt en megastjärna i och med sitt straff från förbundet efter skandalmatchen borta mot Rotebro 06/07, som sedermera slutade i avstängning.
Skandalen i Turebergshallen kommer vi alla ihåg, men då var det inte motståndarna eller domarna han hade synpunkter på utan istället var det vi spelare som fick en kanyl rätt upp i arslet efter att vi, hör och häpna, hade gjort mål.
Bakgrunden till detta utbrott var att DSK var piskade att vinna sista matchen mot Lidingö med 3-0 för att gå vidare. Coach hade satt sig på läktaren för att få en mer överskådlig blick. När vi så kunde avgöra matchen i power-play så blev det enormt jubel bland publik och spelare. Men, det fanns en herre på läktaren som inte alls delade våra åsikter. Det blir helt knäpptyst i hallen när coach reser på sig och från sin läktarplats skäller ut hela laget. Och en sak har man lärt sig, har han väl börjat så ska man stå tyst och lyssna (eller hur Sevefjord) och inte käfta emot. Det tar ungefär 2-3 minuter innan spelet så kan komma igång igen. Vi hade alltså gjort ett mål men fick skit för det för att vi inte hade ställt upp på rätt sätt i power-play."


Pazza DSK

lördag 14 april 2012

DSK upp i delad serieledning...

...i en haltande tabell

13 mars 2012, Stockholm, 15 grader och sol.
13 april 2012, Stockholm, 3 grader och snöstorm.

Startelva:

Scopa

Coentrao Rysjö-of-Salem Marco Materazzi BK

Trollkarlen Samglas Frings Fascinista

Maria Hernandez Fredrik Jensen

Avb: Lägerchefen, Invalido, Ballack, Ballo, Månadens spelare februari

Det är ett märkligt land vi lever i. När vintern närmar sig sitt slut har vi nästan sommarväder, när sommaren nästan är här, har vi vinterväder.
Fem legendarer och en fotbollsfru hade tappert placerat sig längs sidlinjen i Södra Ängby, nästan gömt sig bland alla Brommabor, för att inte sätta onödig press på den mönstrade DSK-elvan.
Det man bjöds på var väl kanske inte det man hade väntat sig efter allt inför snack, men trots det, borde matchen redan ha varit avgjord till DSK-favör efter 20 minuter.
Efter en tapper Bromma-press de inledande 15 minuterna, drog plötsligt DSK fram sitt beryktade DSK anno 2010-ess ur rockärmen. En uppspelsvariant a´la Drillo som de flesta nog trodde var utplånad vid det här laget. Trollkarlen drog en rensning mot en högt stående Brommabacklinje, Brommamålvakten kom ut på mellis och Maria Hernandez kunde enkelt rulla in bollen i öppet mål.
Fem minuter senare kom så situationen som borde ha avgjort matchen. Fredrik Jensen blir frispelad och blir kapad bakifrån strax utanför straffområdet. Blickarna slängdes från situationen till domaren, Tom Henning Ovrebo, tillbaka till situationen och tillbaka till domaren. Avblåsningen kom inte! Den beryktade Legendargömman avslöjades omedelbart när en ej nämnd legendar skanderade ett par väl valda ord till domaren. En solklarare målchansutvisning får man leta väldigt länge efter.





Halvleken fortsatte ungefär på samma sätt som den började, ett högt pressande, men något avmattat Brommalag mot ett kontrande DSK-lag, som enstaka perioder lyckades etablera ett anfallsspel. Bromma hotade framförallt på fasta och det var därför inte heller förvånande att kvitteringen kom just efter en fast situation. Bollen gick mot Scopa som boxade bollen, men dessvärre på Marco Materazzi och sedermera i mål.

1-1 i halvtid.

Därefter finns det inte så mycket att rapportera, eftersom det tamejfan inte gick att se någonting från sidlinjen. Snön vräkte ner och spelet böljade fram och tillbaka.
Kort efter att DSK hade gått ner på trebackslinje kunde Bromma kontra in 2-1. Väldigt oklart vad som exakt hände p.g.a. vädret, men det såg ut som om DSK tappade boll någonstans på mitten, bollen rullades ut på Brommas vänsterkant och Brommas vänsterytter kunde snyggt placera bollen bakom en chanslös Scopa. Fyra DSK-byten gjordes i samma veva.
DSK kunde väl därefter optiskt ta över spelet mot ett tröttkört Bromma-lag. Det skapades även några halvfarligheter, innan en perfekt djupledsboll letade sig fram till Ballack som snyggt kunde chippa bollen över målvakten till 2-2.
Det skapades några halvchanser till åt båda håll men inget av lagen förmådde att avgöra denna tillställning.

Ja, hur ska man summera detta? Avsparks-Roselius har tippat DSK som seriesegrare och Bromma på en nionde plats. Utgår man från det tipset och endast tittar på lagens insats i den här matchen, så hamnar väl DSK och Bromma någonstans däremellan, d.v.s. fyra och femma. Det sades för någon dag sedan att Bromma hade något stort på gång och det syntes ganska tydligt att årets Bromma-upplaga är bättre än förra årets.
Dock finns det för DSK ett väldigt stort men... ska man vinna Division 5 Norra ska man vinna den här matchen oavsett väder och oavsett domare. I nästa omgång väntar Real Storskogen.

Pazza DSK

onsdag 11 april 2012

Countdown to kick off - 2 dagar kvar!!!!!!!

Nu börjar fan i mig allvaret. Sista träningen inför seriepremiären är avklarad, Avspark Stockholm har äntligen gett ut deras underbara "Inför Division 5 Norra" och överallt i Danderyd snackas det fotboll....

om Djurgården.

Vi är totalt ointressanta som vanligt. Ni vet, publiken på Danderydsvallen som hellre applåderar bortalaget när dom gör en snygg och teknisk grej. Ok, det är faktiskt taget från Anrells krönika om publiken på Örjans Vall i Halmstad. Men tro mig, ibland undrar man om publiken pendlar mellan Halmstad och Danderyds hemmamatcher.

Tror det var förra året när vi mötte FK Bromma hemma, då ett par småungar från DSKs juniorlag satt på läktaren och skrattade åt oss. Det värmer.

Men, vår publik ska inte underskattas. Det är en liten, men mycket lojal skara människor som trotsar väder och vind för att följa oss varje lördag eftermiddag.

UPP TILL BEVIS PAZZA DSK!

Avspark Stockholms Roselius har tippat oss som seriesegrare. Vi har själva gått ut och tippat oss som seriesegrare, och de flesta verkar vara rätt ense om att vi ska ligga i toppen i år.

Det är en skräckblandad förtjusning man går runt med. För det är trots allt så att DSK är laget som är signifikativt med att balansera på nedflyttning och räddat kontrakt. Vi har alltid varit klubben som har fått kämpa som svin för att ta poäng, och vi har allt som oftast ordnat upp det i slutändan.

Nu ska DSK gå ut och vinna matcherna, vi ska bygga framgångarna på vårt "eget spel" som det så vackert heter, för DSK har under åren varit laget som blivit känt i Stockholm för sitt tjongspel mot två ensamma forwards.
Även om tjongspelet är vårt lilla ess i rockärmen så är det framför allt på marken vi vill anfalla i år. Det är tanken, det är så vi vill vinna matcherna. Så, på fredag är det slut med skitsnacket. Nu måste vi leverera.

Buona sera.

Pazza DSK

tisdag 10 april 2012

Trifon Ivanov: "Täby City, mina drömmars klubb!"

Trifon Ivanov kommenterar ryktet angående comebacken i Täby City:

"Summering av den galna veckan. I lördags kom till slut erbjudandet. Täby City, mina drömmars klubb antyder att de är intresserade. Nedräkningen har alltså börjat, jag har en natt på lemon och 34 dagar på mig att hitta formen innan "Matchen" mot laget som vägrade riva kontraktet mellan 06-11, ett kontrakt jag skrev på under min ungdom.
Igår var jag nervös, jag skulle äntligen beträda tibblevallen som en av dem, inte som en fiende i sitt hemland. Träningen var fantastisk, vi tjoade och tricksade, tv-puckhög när jag satte en straff på straffträningen. Kan bara säga en sak, Trifon har Täby City-DNA."


Pazza DSK

måndag 9 april 2012

Countdown to kick-off. 4 dagar kvar

Grabbarna är hemma runt 22.00 ikväll, och jag har faktiskt saknat dem. Dom verkar haft roligt hursomhelst, jag har följt TCs twitterbilder och kan konstatera att pubarna i Delden påminner mycket om de pubar som finns i filmen "The Guardian", dvs uppdelat mellan marinsoldater och räddningsdykare. Poängen är alltså att det bara är snubbar på haken, en grov missräkning för grabbarna helt enkelt.

Nu är bara frågan, var det någon som tog bondpermis under lägret? Det ska bli väldigt intressant att få höra historierna hursomhelst.

I förrgår tippade jag tabellen och fick en kommentar som följd på artikeln. Kommentaren löd att Täby kommer att komma hjälplöst sist. Oklart dock vilket lag som menas, och jag hävdar fortfarande att Täbylagen inte kommer att åka ned, men han/hon kanske sitter på mer information än jag.

4 dagar kvar...uuuh. Jag har ju på något sätt antagit mig det här uppdraget att räkna ned dagarna fram till fredag, och som vanligt har jag inget nytt att komma med idag.
Men jag kan göra en jämförelse med hur det såg ut för ett år sedan.

Utdrag ur Pazza DSKs matchrapport. Lördag 16 April 2011:

Så var dagen äntligen kommen. Premiär, Division 5 Norra, Danderydsvallen och en hel kommuns förväntningar efter Pazza DSK hausse de senaste dagarna med illegal propaganda på stolpar, butiker etc.


Inte fullt så passande startade därför DSK matchen med ett passivt, arrogant och övertänt spel där gästerna kunde ta kommandot med en aggressiv press. Klart och tydligt premiärnerver


Startelvan:

Kvasten

Tobbe Paani BK Wise

Frosten Pinky Benji Maria

Hatten (K) Oliver


Det var dags för en legendar i klubben att kliva fram. Frosten. På Wise 39e hörna kom så 1-0 där Frosten kom mycket vackert fram på bakre stolpen och knoppade in bollen.
Därefter släppte väl den värsta nervositeten på DSK spelarna, för dagen iförda i blåa tält.


Några sekunder senare hamnade den hos Lionel Haataja på topp som gjorde som han brukar göra. BRUNKA!!! 2-0 till DSK.

3-0 kommer minuten efter då Maria har tagit sig fram till höger i straffområdet och vackert placerat in den i vänster burgavel. Här var det liksom inget jävla tjafs!


Sen, mina damer och herrar. Då klev han fram. BK! Förmodligen DSKs bäste straffskytt genom tiderna. Ah, det är eftertrycket man får efter det att Frosten tog en rasande löpning på högerkanten och ramlat över målisen.
BK klev fram och placerade den kallt i mitten av målet. 4-0. För övrigt, var det BKs första mål för DSK i A-laget?


Matchen dog sedan rätt snabbt, men Idolen som hade kommit in som mittfältare var en elegant. Benji klagade på sendrag och alldeles för bra självförtroende för att slå frisparken. Idolen tog tag i bollen, bra karl reder sig själv. Från vänster smekte han in bollen i bortre krysset, sjukt snyggt. Men vad hände med målgesten?
Innan frisparken ropade Calle: "Benji, ta frisparken". Benji tittade frågande på coach "Jag?".
"Ja, det är väl du som är Benji?".
Hihi, roligt.


Så lät det för ett år sedan. Visst, vi vann den matchen med 5-0, men vi spelade rätt dåligt hela matchen trots att vi var numret för stora för Sollentuna.


Hur slutar det på fredag? Kanske dags för en omröstning under veckan.

Pazza DSK

lördag 7 april 2012

Countdown to kick-off. 6 dagar kvar

Sex dagar kvar nu, och jag börjar få svårt att hitta orden. Inte för att jag känner mig nostalgisk eller så. Nej mer för att jag har ingen aning om vad jag ska skriva.

Då hade det ju passat med "änn upp-da-tä-ring-ä!" från Delden, som Erik Niva hade sagt. Men tydligen så är det locket på från Holland när DSK finslipar de sista detaljerna i spelet.

Cassano är på väg tillbaka, han är med i den trupp som ska möta Fiorentina på San Siro. Cassano är italiensk fotboll symboliserat. Hatad i nästan varje klubb han har varit i, åker på en stroke och blir älskad av ett helt land. Cassano kommer behövas för Milan i slutomgångarna av Serie A, framför allt nu när Zlatan kommer gå på dekis när Champions League är slut.

Jag har inte orkat kommentera Barcelona-Milan än. Barcelona var naturligtvis förtjänta av att gå vidare, och Milan gjorde det man kunde, men jag hade ärligt talat förväntat mig mer. Messi gör två mål på straff, men klarar fortfarande inte att en 36-årig Alessandro Nesta stoppar honom från att göra ett spelmål, och nu är vi uppe i 360 minuter utan ett spelmål.

Så talar en bitter Serie A-fanatiker.

Nu är det som sagt bara sex dagar kvar tills premiären i Division 5 Norra, en serie som DSK öppet har gått ut och sagt att man ska vinna. Och det här året kan vara DSKs år. Allt eftersom träningsmatcherna har duggat på, har andra lag också visat att man har någonting på gång. Kista har gått mycket bra på försäsongen, spöat EIF och andra lag. Dessutom har man Stockholms ocharmigaste hemmaplan där man säkert kan ta många poäng.

OM man skulle våga sig på en sluttabell så skulle den nog se ut enligt följande.

1. Danderyds SK - tunga DSK måste få igång målskyttet, då tar man hem det.
2. Rissne IF - har förvisso haft ett manfall från förra säsongen, men alltid starka.
3. Kista FC - fågel eller fisk, har ingen aning. Men försäsongen har sett riktigt bra ut.
4. Kallhälls FF - Att inte ta med KFF i topp fyra kan man inte. Frågan är vad dom har för material.
5. Ursvik IK - junisarna med ett års erfarenhet kan bli livsfarliga i år.
6. Sollentuna Fotboll FF - Något av Sollentunalagen måste naturligtvis med.
7. FF Täby City - Bergstacas lag kommer med entusiasm, som bär hyfsat långt.
8. Storskogens SK - Kan egentligen hamna precis varsomhelst i tabellen.
9. IFK Täby - Samma sak här, ingen koll, men ryktet säger att man haft ett manfall.
10. Sollentuna Fotboll FK - Säkrar kontraktet för att man har spelare som kan lösa det om man hamnar i trubbel. Kan med andra ord lika gärna vinna hela skiten om man vill.
11. IF Lokomotiv Blackeberg - sorry, vet dessvärre ingenting. Division 5, alltid tufft dock.
12. FK Bromma - Har något stort på gång, så ni förstår att jag har ingen koll alls.

Det är sjukt svårtippat, egentligen ska man låta bli sånt här, i synnerhet om man är spelare, men man kan ju inte låta bli.

Pazza DSK

fredag 6 april 2012

Countdown to kick-off. 7 dagar kvar

Ingen rapport från Delden än, och redaktören hänger på Pazza DSK..kul kille, som Frosten hade sagt.

Redaktören påstod att han inte skulle röra en boll utan bara ligga i swimmingpoolen nere i Delden. Problemet med redaktören är att han är för seriös, jag tror inte det håller. Han är inte skapad för att vara en diva, han är en lagspelare, en mannschaftsspieler. Ta Wistedt som en jämförelse, han hade inte tvekat att fejka en skada en sekund för att ligga och lata sig i poolen, och inte ha något dåligt samvete heller.
Jag tippar på att redaktören har varit bäst på träning såhär långt, han brukar vara det dom första grästräningarna.
O andra sidan, hans ben såg verkligen hemskt ut. Som en dålig teckning av Afrika ungefär.

Tror annars på många ömma fötter därnere nu. Underlaget spökar, och många har säkert provat dom nya skorna för säsongen. Krampaktigt.

Magath, det vore kul med en uppdatering från lägret. Vem har du fått att börja gråta?

Och Paani, shit hur tacklar han egentligen den här resan? Sov han hemma inatt?
Är Fascinista verkligen i Holland för att åka hem med resten av laget, eller finns det en hake med resan? Lovar er, två mål i matchen idag och Fascinista är klar för FC Delden i holländska tredjedivisionen.

Nu är det alltså bara sju dagar kvar till premiären mot FK Bromma.
Har pratat med en bekant som har kontakter inom FK Bromma, och planen ska vara riktigt bra. Någon sa också att FK har något stort på gång, ungefär som man säger om Roslagskulla inför varje säsong.
Calle har ett angenämt problem inför premiären. Vi har hög konkurrens i laget med bra spelare på många positioner.

Uppdatering från Delden tack!

Pazza DSK

torsdag 5 april 2012

Countdown to kick-off

Laget påväg mot Delden, själv tog jag mig en välförtjänt ledig dag. En kopp kaffe och ett spännande avsnitt av Macgyver, och ändå kan jag inte hålla fingrarna borta från Pazza DSK.

Glad Påsk.

Det enda som för närvarande tröstar mig är att snubbar som Falken, Frost och Nille också är hemma. Men med Frosten vet man ju aldrig för säkert om han får ett ryck och sätter sig på ett plan ändå. Lovar att han skulle vara i Delden innan laget på något konstigt sätt.

Nu är det åtta dagar kvar till seriepremiären. Oj oj, nu sitter man här igen, efter tre-fyra månaders helvete. Äntligen ska man få må bra igen. Det finns nog få i den här truppen som avskyr försäsong lika mycket som jag. Jag går ned mig fullständigt. Min beundran för killar som BK blir allt starkare säsong efter säsong. Dom går ned och bara kör, och skrattar. Jag försöker bevisa något genom att ställa mig sist i kön och svära, men folk har redan vant sig för längesen. Min vanligtvis så snälle kompanjon på försäsongerna Jonas, lämnade mig under säsongen. Så nu springer jag ensam i snöyran längst bak. Från Vallen, förbi Danderydsgården, upp mot Lilla Rinkeby, längs med Enebybergsvägen, och på gångvägen som mer påminner om en väldigt läskig väg till helvetet.
Det finns för och nackdelar att kunna styra sitt eget tempo på försäsongen. Fördelen för mig är naturligtvis att jag inte har lika mycket kräm i benen som många andra, då slipper jag tänka på att köra slut på mig efter tio minuter. Det är skönt att kunna springa i sitt eget tempo.
Nackdelen är naturligtvis att jag kommer sist, och med det medför även att jag missar Runes varma saft när vi kommit halvvägs och vänder vid Enebybergs IP. Runt backen upp mot gångvägen möter jag oftast dom andra som är påväg tillbaka.

Vart jag ville komma med den här lilla historien är oklart. Och varför slösa tid på det nu när det äntligen är över?

Nu kanske folk undrar, vart är årets INFÖR 2012-film?
Självklart kommer det att komma en film. Den läggs upp på Pazza DSK nästa vecka, så håll utkik.

DSK ska enligt rykten ha två matcher mot internationellt motstånd i Holland. Det ska bli kul att få höra och se matchrapporterna när DSK ska försvara Sveriges färger. Total Voetbal vs Total Recall, eller något i den stilen.

Ser fram emot härliga rapporter från Holland från vår invalide tysk.

Förresten, om någon har missat så är det äntligen klart att DSK får möta Andrea Doria i åttondelsfinal i Stockholm Cup.

Pazza DSK

tisdag 3 april 2012

TRANSFERRYKTET: "Det största sveket i DSKs historia!"

Envisa rykten gör gällande att DSK-ikonen och spelaren som fått epitetet världens bäste Division 5-spelare ska återuppta karriären… i Täby City. Vi menar naturligtvis Bergstaca, Trifon Ivanov.
Enligt uppgift är det den gamle Viggan-spelaren J.Fonseca som har lockat med spel i det ”satsande” laget som endast tränar en gång i veckan. Det som framförallt lockar 33-årigen är drömmen att få sänka DSK på Danderydsvallen. Han ska ha yttrat följande på en krog på Kungsholmen den gångna lördagen:

-Gör jag mål kommer jag att springa förbi DSK-bänken och kyssa klubbmärket.

Varför den tidigare publikfavoriten hyser sådant agg mot sin moderklubb är oklart, men Bergstacas relation till flertalet spelare i DSK var minst sagt frostig innan han lade skorna på hyllan. Spelarreaktionerna lät inte vänta på sig. Nära vännen T.Wistedt när han nåddes av ryktet:

-Jag är helt bestört över det här ryktet. Jag var först tvungen att kolla datumet, men det är fan inget aprilskämt. Skriver han på för Täby City är de det största sveket i DSKs historia, större än bröderna Judas övergång till Viggan.

M.Frost fyller i:

- Bergstaca har alltid varit egen, så det här förvånar mig inte ett dugg. Han vänder kappan efter vinden. Ena sekunden är han din bäste vän, nästa drar han en kniv i ryggen på dig.

Pazza DSK följer utvecklingen noga och hoppas även att få en kommentar av den bulgariske brassen, samt fler kommentarer från DSK-spelare.
En sak är säker, skriver Bergstaca på för Täby City, då blir 2012 inte ett derbyfritt år för DSK.

Pazza DSK