måndag 25 mars 2013

Ur framgång föds rykten

Klassespieler Anja valde att gå tillbaka till Viggan, vilket drabbade DSKs redan skadebenägna och tunna trupp ytterligare. In har hittills kommit T.Wallie och Jocke. Förhoppningsvis ansluter även Axel inom kort.
DSKs avancemang i Stockholm Cup i fredags gav dock klirr i kassan, 5000 SEK, som enligt säkra källor ska spenderas på spelarköp. Givetvis har Pazza DSK redan sin önskelista klar men vi vill att ni läsare även säger sitt.

Vilka kan man tänkas få för denna enorma summa? Det är fritt fram att spekulera bland kommentarerna.

Pazza DSKs önskelista: 

Bergstaca – Ett komplement till Jonas på topp, i synnerhet i viktiga B-lagsmatcher då vi inte har tillräckligt med folk. Är på free transfer, men skall enligt rykte ha en enorm sign-on bonus för att gå till DSK.

KOR – Tillhör så vitt vi vet ett division 5 lag i Halmstad..det är alldeles för dåligt för en spelare av KORs kapacitet. Här behöver DSK troligtvis inte spendera allt för mycket pengar, det handlar mer om det sociala. Mittfältsankare med en makalös passningsfot. DSKs Anders Svensson.

Anja – Det går rykten att DSK är beredda att lägga ett monsterbud på Viggans mittfältare. Summorna varierar, men det senaste ryktet säger en bit över 3000 kr.

Andreas Andersson – 2012 års Mister X blev nästan klar för klubben, men ändrade sig i sista stund. Kan han tacka nej till rejäl sign-on bonus?



Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar