torsdag 21 mars 2013

Äntligen Fredag

STFF = fotbollsmördare?
Vad är belöningen för att vinna mot de självutnämnda vinnarna av hela Sthlm Cup? Spela match samtidigt som Sverige spelar VM-kval mot Irland. Moggi som brukar göra underverk när det gäller matchtider etc, lyckades helt enkelt inte den här gången.
Vad är belöningen för att som självutnämnd vinnare förlora i Sthlm Cups fjärde omgång? En hel artikel på STFFs hemsida. Enligt säkra källor gjorde för övrigt FC Sthlm International sin sämsta match någonsin under deras treåriga historia mot just… hör och häpna… DSK. Nähä… Aja, vi kan alltid trösta oss med att vi besudlade deras självbild något. Snart två veckor gångna och matchen verkar fortfarande vara ospelad på FC Sthlms normalt sett snabbuppdaterade hemsida.

Men som sagt, för alla som inte bryr sig om svenska herrlandslaget i fotboll finns det ett ypperligt alternativ imorgon kväll, bara ett stenkast från Friends Arena. Hallonbergen tar emot DSK på Skytteholm.

Vad finns då att säga om Hallonbergen? Det verkar helt klart vara ett kompetent lag. Något annat vore förstås ett under så här långt in i turneringen. Det är ett nystartat lag och de vann Stockans Division 7-serie förra året. 14 segrar, en oavgjord och en förlust (förlusten kom dessutom i sista omgången) är synnerligen imponerande, men seriesegrare av Division 7 är alltid väldigt svårbedömda.

En intressant match blir det oavsett. Välkommen till Skyttan klockan 20.00 imorgon. Publikrekord?

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar