tisdag 11 september 2012

Sunken: ”Det var inga dåliga passningar”


Anklagas för att medvetet ha passat bollen till motståndarna

I lördags utspelades något märkligt nere på Träskvallen. I matchen mot Kallhäll byttes Sunken in efter paus. DSK hade då en betryggande 5-0 ledning. Vid första bolltouchen ska han slå en till synes enkel passning till Pasthy som gjort en perfekt löpning bakom två Kallhäll-spelare. Istället slår Sunken årets kanske lösaste boll rakt i gapet till de två mäktigt förvånade motståndarspelarna som startar en kontring. Kort därefter, vid sin andra bolltouch, gör han en direkt kopia på föregående situation. I momenten efter snubblar Sunken på bollen så att Kallhäll får ett inkast, samtidigt som DSK haft ett utmärkt läge att komma loss på högerkanten.

Efter matchen flödade konspirationsteorierna.

Pinky berättar hur han upplevde incidenten.

”För mig var det uppenbart att han gjorde det med vilje. Det har länge ryktats om att Sunken är på till Bolindervallen. Han ska bland annat ha setts på lägenhetsvisningar i området. Detta bekräftar bara vad vi alla misstänkte. Han vill ha kvar Kallhäll i femman.” säger Pinky.

Under den sena lördagskvällen bemötte Sunken anklagelserna.

”Det var inga dåliga passningar. Pasthy måste möta bollen i de lägena. Han tror att inte behöver jobba bara för att han är lagets stjärna. Våra forwards blir hjältar om de gör ett mål på tio frilägen, men som högerback får man inte missa två av två passningar. Det är orättvist.” säger Sunken över en Spendrups fat.

Jonas Pasthy själv var helt oförstående.

”Jag fattar helt ärligt inte vad han sysslade med.”, säger han.
Nu återstår det att se hur länge Sunken kommer att vara kvar i DSK-tröjan.

Pazza DSK

1 kommentar:

  1. Det var ingen dålig passning.. Hade dock önskat att den den ballerinan på topp kunde trippa nått steg å möta bollen.. /Panchina

    SvaraRadera