onsdag 8 februari 2012

KLART! Matthias Frost signerar nytt treårskontrakt med DSK

Vilken månad för nummer tretton.
Först nybliven pappa, och igår stod det klart att Matthias Frost accepterat klubbens nya kontraktserbjudande som sträcker sig fram till 2015.

Det var länge snack om att han gjorde sin sista match mot Sollentuna United i höstas, och klubben har länge tvekat om en kontraktsförlängning varit aktuell för den snart 33 år gamle högermittfältaren. Men nu står det alltså klart att han kommer fortsätta i föreningen i minst tre år till.

Coach Kylengren kommenterar det nya kontraktet såhär:

"Det är med stor glädje klubben nu kan bekräfta att Matthias Frost förlängt. Då detta är ett prestationsbaserat kontrakt känner vi att det gynnar båda parter.
Klubbpolicyn är att vi inte diskuterar individuella kontrakt, men vi hoppas att ett förbättrat avtal leder till att denna legend gör allt i sin makt för att ta laget tillbaka till fotbollens finrum. Det tar också död på alla rykten om att Frosten endast har fokus på blöjbyten nuförtiden."

Frosten är nu inne på sin tolfte säsong med DSK, i höstas firade han tvåhundra matcher med DSK. Vad Pazza DSK erfarar är han ute efter Pär Wiklunds rekord på 285 matcher (ungefär).

Namn: Matthias Frost
Smeknamn: Frosten
Nummer: 13
Matcher / Mål: 205/20
Position: HMF
Bästa målsnitt: 5 mål, säsongen 2005

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar