lördag 25 februari 2012

Inför DSK - Järla. DSK mot Europa League?

Det finns många anledningar att besöka Skytteholm imorgon. Och jag menar inte att det är jävligt fräscht att besöka stadsdelen Solna, dessvärre talar jag inte för hela truppen då det finns ett antal nollor i laget som tycker det är "Wow", att få spela bredvid Råsundastadion. I vilken matchtröja spelar du för imorgon FbF? Allvarligt!

Tror på en fin inramning på plan tre imorgon, och enligt källor ska Djurgårdens U-21 spela mot Vasalund klockan 13.00, så det kanske kommer en och annan borttappad själ och ser på en gastkramande omgång (vilken är det egentligen?) i Stockholm Cup innan.

Uppdatering:
Nu ska vi inte på något sätt ta bort glansen från våran match, men efter ett besök på www.dif.se så står det att DSKs störste talang på 2000-talet, Jakob Glasberg, är med i truppen som avbytare. 16 år gammal och uttagen till U-21. Det är jäkligt stort. Kanske är det några som vill sitta kvar efter matchen och skandera Djurgårdstränarens avgång om han inte byter in Jakob.

Väderrapporten säger plusgrader och strålande sol imorgon. Uppvärmd plan. Blue Ultrazzz. DSK börjar med straff. Äntligen ska man få dra på sig tröjan igen.

Järla? Hmm har inte mycket koll på det laget mer än att dom ligger i Division 4 och ska vara Nackas bästa lag nuförtiden. Så varför sitter då jag här och skriver när coach kommer från Nacka och borde veta det mesta om motståndarna? Ingen aning, jag är så trött att jag inte ens vet vad jag skriver. Så jag slänger in en jobbannons samtidigt i den här INFÖR-artikeln.

Pazza DSK söker ny chef för Pazza DSK. Du ska vara instabil och arrogant. Något kunnande om fotboll kan väl ses som en merit men är absolut inte ett krav. Du får inget betald lön, du ska däremot vara beredd på att lägga ut pengar från egen ficka på diverse inköp som senare inte kommer användas. Du ska också dela ut priser till laget på avslutningen, men förvänta dig inte så mycket tillbaka. Du ska visa en dokumentärfilm på varje avslutning också, det är väldigt viktigt.
Du får däremot en jävligt vass chefstitel som du själv får bestämma.
För vidare information om tjänsten, vänligen ring Benji Frost.


Startelvan: 4-4-2

Scopa(K)

Coentrao- Dragaô - Anton - Coca Cola Championship (BK)

Eredivisie - Rosita - Tjerna - Buchwald

Maria Hernandez - Donnaiolo

Avb: Panther, Frost, Hattjana, TT, Trequarista


Scopa - kvast på italienska typ, eller nåt. Jag vet inte.
Coentrao - Är ju lik liksom.
Dragaô - Det började med en sjuk berättelse...
Anton - Tillsammans med Frosten den ende som får bära sitt riktiga namn. Förslag till smeknamn?
Coca Cola Championship - Öööh ett jävligt trött skämt.
Eredivisie - Ekbatani, mm just det.
Rosita - Lagets biatch.
Tjerna - Har du något roligare smeknamn FbF?
Buchwald - Stabil vänsterback i Tysklands VM-lag 1990. Vad har det med Benji att göra?
Maria Hernandez - Tycker han är lik Guti, vilket är det mest patetiska jag har hört.
Donnaiolo - Betyder typ kvinnokarl på italienska. Och det låter så jävla coolt.

Panther - ville skriva mr 20 %, men det kan jag inte.
Frost - Respekten har försvunnit totalt, till och med han själv har erkänt att han inte tas med någon respekt av lagkamraterna längre.
Hattjana - Jättetråkigt smeknamn.
TT - ...
Trequartista - Begåvad.

Syns på Skytteholm.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar