lördag 17 mars 2012

Los Pateticos klara för 8-delsfinal


På den charmiga fotbollsplanen vid Spånga IP (det står att den ska tillhöra Spånga IP) spelades det 16-delsfinal i Stockholm Cup imorse, klockan 10.00! Tack förbundet, men ni blir inte av med oss.

13 tappra själar, tillsammans med coach och Rune såklart, samlades kl 09.00 i omklädningsrummet.

Vart fan är Micke?
- Han ligger och spyr.

Aha, men vart är Keywan?
- Han krockade med bilen på vägen hit.

Aha.

DSK startade matchen med hög press. Det gjorde även motståndarna Gimonäs. Ett vackert lag från Umeå som har flyttat verksamheten till Stockholm. Det blev en klassisk grismatch, skönt på något sätt att vakna med en spark i grenen.

Kvasten tog Gimonäs bonusstraff innan matchen, en fantastisk räddning.

Därefter hände inte mycket. Men i slutet av första halvlek låg bollen i nätmaskorna. Ingen fattade någonting, men Fascinista hade tydligen slagit en hörna där någon påstod att BK hade klackat fram bolllen till FBF som drog upp bollen i nättaket. MED HÖGERN!!

Därefter var det paus, medan DSK gick in omklädningsrummet fick Kladdjana och Trequartista vakta våra saker vid bänken. Kladdjana gjorde en stormatch fram tills dess att han sträckte något i kroppen. Oklart vad. Oklart hur. Men det hände.

Gimonäs som stod kvar vid planen tyckte Los Pateticos tog alldeles för lång tid på sig i omklädningsrummet och tillkallade domaren, som sedermera frågade T och K om dom kunde springa in och säga till laget. Men T käftade emot, det gillade inte motståndarna.

"Äre här allsvenskan eller?"

"Nej, det är Svenska Cupen".

Tillslut kom FC Hollywood ut till planen och andra halvleken kunde tjonga igång.

Efter en tjongboll och med lite nonchalant press från DSK fick lagkaptenen i Gimonäs lite kortslutning och försökte göra självmål, men det slutade med värsta räddningen från målvakten. Självklart var det hemåtpass, men målvakten tilltalade minsann de upprörda DSKarna med orden: " Ah men vad skulle jag göra då?"

Ah, det blev typ gult kort och en indirekt frispark för DSK. Paani, som för dagen såg ut som han var nykläckt, fick efter en känslig petning till höger på en decimeter en fin träff på bollen som letade sig in i målvaktens vänstra hörn. Målgesten uteblev, tråkigt när han har övat hela försäsongen på att springa sicksack.

Därefter gjorde coach ett byte mellan FBF och Trequartista, DSK kastade om sig från 4-4-2 till 4-3-3, och bytet gav fin effekt då Gimonäs kunde kvittera fyra minuter senare.

Men, vad spelar det för roll? Vi fick ju straff, på något sätt. Fascinista placerade in den mycket vackert, återigen i målvaktens vänstra hörn. Typ.
Trequartista sprang omkring och spelade allan, det tyckte inte motståndarnas motsvarighet om utan tog snyggt hand om DSKaren och sparkade ned honom bakifrån. Tack och hej för Trequartista och in med FBF igen.

Kladdjana fick sedan göra ett bejublat inhopp den sista minuten då Balotelli hade ont i näsan.
Han var yvig i rörelserna, agerade och såg faktiskt riktigt bra ut skadad.

Domaren blåste tillslut av matchen inför ett otroligt bortafölje.

DSK är alltså klart för 8-delsfinal i Stockholm Cup, nu väntar Älta eller Andrea Doria i nästa omgång, sen kan cashen börja rulla in på Pazza DSKs konto.

Pazza DSK




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar